(Leerling) Vaatlaborant Ommelander Ziekenhuis Groningen 21-08-2023

  1. Vacatures Delfzijl
  2. (Leerling) Vaatlaborant Ommelander Ziekenhuis Groningen 21-08-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

(Leerling) Vaatlaborant

Component Action Menu

  • $

(Leerling) Vaatlaborant

Word jij een belangrijke schakel in de behandeling van onze patiënten? Houd je van persoonlijk contact en zit registreren en analyseren in je bloed? Kom dan eens meekijken op onze functieafdeling. We zijn op zoek naar een collega

(Leerling) Vaatlaborant
24-32 uur

Waarom hebben we jou nodig?

Als (leerling) vaatlaborant ben je een belangrijke schakel in de behandeling van patiënten. Dagelijks komen patiënten op doorverwijzing van de behandelend arts om het functioneren van de bloedvaten vast te leggen en de afwijkingen zichtbaar te maken. Na de metingen maak je een verslag van de bevindingen en voegt de gegevens toe aan het medisch dossier van de patiënt. Geen dag is hetzelfde. Je wisselt verschillende onderzoeken af, hebt steeds andere patiënten, spreekt met verschillende behandelaars en overlegt met collega's. Ook ben je aanwezig bij de vaatbesprekingen.

Meer concreet bestaan jouw werkzaamheden uit:
- Metingen verrichten
- Analyseren van de metingen
- Rapporteren van de resultaten
- Overleg met collega's en doorverwijzers
- Volgen post HBO opleiding

Indien je als leerling start volg je een post HBO aan de Hogeschool InHolland te Haarlem (1 jaar). Je gaat één dag per week naar school en wordt daarnaast opgeleid om alle kneepjes van het vak te leren. Tijdens de opleiding werk je onder supervisie.

Wat breng je mee?

Door jouw natuurlijk rustige uitstraling weet je patiënten gerust te stellen en kun je goed uitleggen wat er gaat gebeuren. Je schrikt er niet van om fysiek contact te hebben met patiënten. Jouw technische achtergrond gebruik je om de apparatuur te bedienen en de metingen vast te leggen. Ten slotte ben je een gezellige collega, die nieuwe ideeën brengt en zich afvraagt "waarom dingen zo gaan".

Daarnaast beschik je over een HBO opleiding met exacte vakken en is ervaring op het gebied van echo een pre.

Ommelander ziekenhuis, jouw organisatie

Samen, de beste zorg, dichtbij. Dat is ons motto. Ons ziekenhuis is klein, goed bereikbaar en nieuw. We werken met korte lijnen, wat betekent dat we patiënten proberen snel te helpen. Onze collega's werken hard aan de beste zorg, zijn gedreven en nuchter. De patiënt komt eerst, dan de rest. De meeste collega's wonen in de buurt en komen met de fiets, OV of auto. Bij het ziekenhuis is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Functieafdeling als jouw werkplek

Onze afdeling is een belangrijke schakel in de behandeling van patiënten. Met zo'n 30 collega's voeren we verschillende onderzoeken uit. Zo hebben we long-, cardio-, neurologische - en vaatonderzoeken. Momenteel bestaat het vaatteam uit vijf laboranten, waarvan een laborant in opleiding. We beginnen vaak gezamenlijk met een 8 uurtje, waarin we de dag even bespreken. Daarna gaat iedereen zelfstandig aan de slag en ondersteunt collega's indien nodig.

Wat bieden wij?

- Een contract voor een jaar, met uitzicht op een vast contract.
- Indien je start als leerling: Een contract voor een jaar, waarin je naast werk voor een dag in de week de opleiding tot vaatlaborant volgt. De opleiding start in januari, mits er voldoende aanmeldingen zijn. Met uitzicht op een vast contract bij behalen van de opleiding;
- Voor 24-32 uur per week;
- Mogelijkheid van 8 of 9 urige werkdag
- Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring in FWG 50;
- Opbouw PLB (persoonlijk levensfase budget);
- Cafetariaregeling met verschillende mogelijkheden om fiscaal vriendelijk bijvoorbeeld een fiets te kopen, te sporten of lid te zijn van een beroepsvereniging of vakbond;
- Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
- Een goed en divers restaurant;
- Gratis parkeergelegenheid;

Enthousiast geworden?

Stuur je CV en motivatie uiterlijk 15 september 2023 in via deze link . Een dagje meelopen op de afdeling, behoort ook tot de mogelijkheden. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met , Hoofd Functieafdeling via telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFysiotherapeut
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.ommelanderziekenhuis.nl/over-ons/werken-en-leren/vacatures/(leerling)-vaatlaborant

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.