Accountmanager Noord Nederland Euromaster Bandenservice 06-04-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Accountmanager Noord Nederland Euromaster Bandenservice 06-04-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Euromaster

  • Naar euromaster.nl

  1. Accountmanager Noord Nederland

Ben jij een echte Master? Iemand die weet van aanpakken, alles geeft voor een geweldige klantervaring en een voorbeeld is voor iedereen in het team? Dan hebben wij je er heel graag bij als Accountmanager. Het begint bij je eigen motivatie en energie om ervoor te gaan. Als dat goed zit, maken wij 'de weg' vrij voor een echt mooie loopbaan bij het leukste automotive bedrijf van Nederland. Kom maar op!

Voor onze Regio NoordNederland zijn wij op zoek naar een Accountmanager.

Binnen deze brede en veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de commerciële doelstellingen in de regio Noord. Dit weet je als volwaardig B2B gesprekspartner te realiseren door jouw uitstekende contacten met zowel nieuwe- als bestaande klanten. Hierbij kun je denken aan fleetowners en transporteurs. Door een actieve en gestructureerde marktbenadering inventariseer je de wensen van jouw klanten en prospects en vertaal je deze in service- en mobiliteitsoplossingen.

Ook geef je adviezen over de optimale bandenkeuze en lever je toegevoegde waarde door te adviseren over de uitgebreide toepassingsmogelijkheden en total cost of ownership. Verder heb je oog voor accountplanning, waardoor je in staat bent om lange termijn relaties op te bouwen.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een verkoop- en service jaarplan voor jouw klantenkring en, in samenwerking met de vestigingen, zorg je voor een uitmuntende service en dienstverlening. Conceptverkoop is jou op het lijf geschreven. Je rapporteert in deze functie rechtsreeks aan de Sales Manager.

Euromaster… Is dat niet de bandenspecialist?
Ja! We zijn dé betrouwbare bandenpartner voor de particuliere en zakelijke markt (leasemaatschappijen, transportondernemingen, industrie, landbouw- en grondverzet). Euromaster beschikt over een landelijk netwerk in Nederland en is onderdeel van de Michelin groep. Met meer dan 2300 vestigingen door heel Europa is Euromaster altijd dichtbij.

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te kunnen bij Euromaster? J e beschikt over HBO werk- en denkniveau en je hebt enkele jaren relevante commerciële B2B buitendienstervaring. Affiniteit met de transportwereld en techniek is een zeer duidelijke pré. Je bent een leergierige, creatieve, doortastende, ondernemende en volhardende teamplayer die op verschillende niveaus kan communiceren. Ook ben je in staat om het Euromaster concept te vertalen naar praktische acties en maatoplossingen voor jouw relatiekring.

Je bent enthousiast, gedreven, omgevingsbewust, 'hands on' en flexibel. Verder vind je het plezierig te werken in een resultaatgerichte cultuur en werk je zelfstandig vanuit huis en vestigingen. Tenslotte beschik je over een goede kennis van moderne ICT programma's en een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

En als ik aan het werk ga bij Euromaster, wat mag ik dan verwachten?
Je mag verwachten dat je bij het leukste bedrijf binnen de automotive branche aan de slag gaat! Je komt te werken binnen een leuk team met een informele werksfeer. Je ontvangt een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden (inclusief aantrekkelijke bonusregeling) en er zijn voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?
Hier! Klik op de solliciteer-button en de rest wijst zich vanzelf.

En mocht ik nog vragen hebben voordat ik ga solliciteren, bij wie kan ik dan terecht?
Dan kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer . Je mag natuurlijk ook mailen, dat kan via .

Wellicht verwelkomen wij je dan binnenkort als onze nieuwe Accountmanager.

Over Euromaster

Als dochteronderneming van Michelin zijn we een van de grootste Europese bedrijven voor banden en services. Waar je ook aan de slag gaat, je komt terecht in een hecht team met de informele familiecultuur van een klein bedrijf, maar wel met de zekerheid en het perspectief van een grote organisatie. En dat biedt dan weer volop mogelijkheden voor je eigen loopbaan. Want bij Euromaster heeft iedereen gelijke kansen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)30 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAutomotive
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.euromaster.nl/vacatures/accountmanager-noord-nederland-311217

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.