Accountmanager Rufast 07-04-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Accountmanager Rufast 07-04-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Werken bij Rufast


WIE
Als magazijn medewerker bij Rufast® ondersteun je de commerciële afdeling met het picken en het gereed maken van orders. Jij vertegenwoordigt het Rufast® merk (de uitgaande goederen zijn ons visitekaartje) en brengt de service en toegevoegde waarde die daarbij hoort. Alles gaat keurig de deur uit. Wij zijn op zoek naar een positieve teamplayer met minimaal mbo-werk en denkniveau.


Je bent verantwoordelijk voor het controleren, beheren en de doorstroom van goederen. Je bent daarom ook doelgericht, proactief en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je houdt de locaties en voorraad bij in ons CRM systeem.
Zelfstandig werken en mensen aansturen vind jij een leuke uitdaging. Succesvolle werkervaring in een soortgelijke functie kan je aantonen. (oa. heftruck certificaat)
Kennis van de bouwtechnische branche is een pré en affiniteit met het product is zeer welkom.

WAAR
Nieuwkuijk. Mooie werkplek aan de A59.

BIEDEN WIJ
-Uitdagende functie in een leuke en vrije werkomgeving
-Klein team met korte lijnen
-Informele werksfeer
-Goed marktconform salaris afhankelijk van o.a. ervaring en opleiding
-Reisvergoeding
-Contract met zicht op vast dienstverband
-Gunstige pensioenvoorziening
-Mogelijkheid tot lunchvoorziening
-Bij technisch inzicht groeimogelijkheden combi-functie technische dienst

WIE ZIJN WIJ
Familiebedrijf Rufast BV is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf van bevestigingsmaterialen; schroeven, spijkers, nieten en de bijbehorende (pneumatische) apparaten. We zijn een totaalleverancier in diverse branches met ambitieuze doelstellingen waar het gaat om het beter kunnen bedienen van onze (lokale) klanten.

Stuur je CV en motivatie naar , met als onderwerp vacature logistiek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Accountmanagers bevestigingsmaterialen
Rufast BV (m/v) FULLTIME

Regio Noord Nederland
(Friesland, Groningen, Drenthe)

Regio Zuid
(België)

Ben jij de accountmanager die wij zoeken? De vertegenwoordiger die interesse heeft in een (hout)bouw gerelateerde technische branche?

WIE
Als accountmanager met een afgeronde MBO+/HBO opleiding verkoop je een kwalitatief hoogwaardig product en adviseer je klanten in hun dagelijks werk met technisch innovatieve oplossingen. Klantgerichtheid is jou niet onbekend en je voelt kriebels in je buik bij het sluiten van een mooie deal! Als een klantbezoek tot niets leidt, motiveer jij jezelf om vol goede moed bij een andere klant naar binnen te stappen. Je hebt een aardig netwerk opgebouwd in de branche.


Je bent vroeg uit de veren om onze producten en oplossingen te verkopen aan nieuwe- en bestaande klanten. Je werkt nauw samen met verkoop binnendienst, je maakt je eigen planning en prijzen, belt voor afspraken en loopt regelmatig bij nieuwe prospects binnen. Je bent in staat onze producten en diensten uit te leggen aan onze klanten en zet dit kracht bij met folders. Iedere dag is anders, iedere klant is anders. Jij vertegenwoordigt het Rufast® merk en brengt de service en toegevoegde waarde die daarbij hoort.

WAAR
Als het "gezicht" van Rufast® kom je op verschillende plaatsen in je eigen werkgebied en ben je het aanspreekpunt voor prospects en klanten.

BIEDEN WIJ
-Vrijheid in je functie
-Klein team met korte lijnen
-Marktconform basissalaris
-Onkostenvergoeding
-Auto, laptop, Ipad, telefoon
-Contract met zicht op vast dienstverband
-Gunstige pensioenvoorziening

WIE ZIJN WIJ
Rufast BV is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf van bevestigingsmaterialen; schroeven, spijkers, nieten en de bijbehorende (pneumatische) apparaten. Een familiebedrijf in de 2e generatie. We zijn een totaalleverancier in diverse branches met ambitieuze doelstellingen waar het gaat om het beter kunnen bedienen van onze (lokale) klanten.

Stuur je CV en motivatie naar , met als onderwerp vacature accountmanager.

Rufast BV
Hoogpoort 5
5253 RN Nieuwkuijk

stage bij Rufast

BIEDT RUFAST JOU?

Wil jij stage lopen bij Rufast?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]38580 – 38580
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheHandel/Groothandel
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://rufast.nl/werken-bij-rufast/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.