Allround Teamondersteuner Hogeschool INHolland 21-05-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Allround Teamondersteuner Hogeschool INHolland 21-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

 • Opleidingen

 • Onderzoek

 • Samenwerken

 • Over Inholland

  • Wie zijn wij
  • Werken bij Inholland

Allround Teamondersteuner Groningen

Functietype : Onderwijsondersteunend/staf
Organisatieonderdeel : Samenwerking AVAG
Uren per week: 32


Dienstverband: In eerste instantie een tijdelijk dienstverband. Hierna is er de mogelijkheid tot een hernieuwd arbeidscontract

Je bent als allround teamondersteuner (ATO) in veel opzichten de steun en toeverlaat van docenten en studenten als er dingen geregeld moeten worden. Jij ziet namelijk direct wat er nodig is om iets snel op te lossen. Zo zorg jij dat iedereen weer vlot verder kan. Jij bent nauwkeurig en hebt een groot organiserend vermogen. Jij begrijpt dat pro-activiteit en communicatie de sleutel zijn tot jouw succes als ondersteuner. Hierdoor lever jij direct een waardevolle bijdrage aan ons onderwijs in Groningen.

De Academie Verloskunde Amsterdam Groningen, kortweg AVAG, is een onderwijs- en onderzoeksinstituut op het gebied van de verloskunde. Wij leiden studenten op tot verloskundige en wij verrichten onderzoek op het gebied van Verloskundige Wetenschap. Voor de locatie Groningen, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega! Het ATO-team van AVAG bestaat uit 4 collega's verdeeld over de locaties Amsterdam en Groningen. Waarbij je op locatie Groningen met één ATO-collega samenwerkt.

Als allround teamondersteuner ben jij de ware spin in het web voor docenten en andere medewerkers. Je zorgt ervoor dat zij alle benodigde ondersteuning krijgen bij het uitvoeren van het onderwijs en andere zaken die daarbij komen kijken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor studenten en (gast)docenten en zorg je ervoor dat hun vragen en behoeften adequaat worden afgehandeld. Door proactief mee te denken en processen te bewaken, zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt en het team optimaal kan functioneren.


Jij speelt een essentiële rol in het gehele onderwijsproces, van selectie tot diplomering en alles daartussenin. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van toetsing, het beheren van lesmateriaal in Moodle, digitale archivering, het opstellen van getuigschriften en het coördineren van verschillende activiteiten. Daarnaast communiceer je regelmatig met studenten via mail en Teams. Met jouw kennis van systemen ondersteun je collega's bij het verkrijgen van gegevens uit de digitale studentadministratie. Door ervoor te zorgen dat archieven, dossiers en het leermanagementsysteem up-to-date zijn, vereenvoudig je het werk en help je ervoor te zorgen dat we voldoen aan de regelgeving van de overheid.


De werktijden zijn gangbaar van 8.00 tot 16.30 uur, en in overleg nader te bepalen.


Wij zoeken iemand die als verbindende en ondersteunende factor fungeert en samenwerkt met diverse teams om hen optimaal te ondersteunen. Deze dynamische functie en prettige werkomgeving zijn op jouw lijf geschreven. Ben jij degene die wij zoeken? Laat dan gauw van je horen!

Wie ben jij

 • In deze rol speelt communicatie met zowel studenten als docenten een belangrijke rol, waarbij jij een belangrijke, verbindende schakel bent. Tevens beschik je over een servicegerichte en assertieve instelling en ben je niet bang om met verbeteringsvoorstellen te komen wanneer dat nodig is.
 • Je beschikt over minimaal een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 4.
 • Je hebt minimaal enkele jaren ervaring in soortgelijke functie bij voorkeur in het onderwijs.
 • Je bent communicatief sterk, klantgericht, nauwkeurig en proactief.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je kunt goed overweg met Office365 en Teams.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met applicaties als Moodle, Power-BI, Peoplesoft en Ans-Delft of bent bereid dit te leren.

Wat bieden wij

 • Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband van 12 maanden. Na deze periode is verlenging van het dienstverband mogelijk.
 • Een salaris van minimaal €2.724,20 en maximaal €3.631,83 bruto per maand, schaal 7, bij een fulltime dienstverband. Jouw inschaling is afhankelijk van jouw werkpakket, ontwikkelde vaardigheden en opleiding.
 • Een werkweek van 32 uur per week.
 • Een goed te bereiken werkplek in de stad Groningen. Alle gemaakte reiskosten met openbaar vervoer worden 100% vergoed. Je ontvangt een NS Businesscard. Reis je af en toe met eigen vervoer, weet dan dat je hierin beperkt vergoed wordt.
 • Een uitbetaling van een vakantietoeslag van 8% in mei.
 • Een uitbetaling van een eindejaarsuitkering van 8,3% in december.
 • Een thuiswerkvergoeding van €3,35 per thuisgewerkte dag van minimaal 4 uur en een vaste (aanvullende) internetvergoeding van € 10,- netto per maand.
 • Een goede pensioenregeling bij ABP (Pensioenfonds voor overheid en onderwijs).
 • Een ruime verlofregeling waarin je je eigen keuzes kunt maken. Bijvoorbeeld: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur per week heb je jaarlijks 428 verlofuren. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de nationale en erkende feestdagen.
 • Je krijgt van ons genoeg ruimte (tijd) en ruime middelen (geld) voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Je bent bij ons verzekerd tegen gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid.

Onze hogeschool volgt de cao hbo, met een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bekijk hier de volledige arbeidsvoorwaarden van Inholland.

De Academie Verloskunde Amsterdam Groningen (AVAG) is een dochterstichting van Hogeschool Inholland en biedt de hbo+ opleiding Verloskunde aan in Amsterdam en Groningen.

Ons curriculum heeft een veelzijdig en ambitieus karakter. Dit zorgt ervoor dat de toekomstige verloskundigen zich als een partner kunnen opstellen binnen de integrale, verloskundige keten.


AVAG heeft een onderzoeksgroep 'Verloskundige Wetenschap' onder leiding van een hoogleraar Verloskundige Wetenschap; die middels een samenwerkingsverband met Amsterdam UMC en UMCG binnen beide UMC's is gepositioneerd. In samenwerking met de andere verloskunde opleidingen in Nederland is recent een (landelijke) gezamenlijke degree 'master verloskunde' ontwikkeld en deze is per september 2023 gestart.


Binnen de opleiding zijn 100 medewerkers werkzaam. Zij zijn verspreid over de locaties Amsterdam en Groningen. Jij komt te werken op de locatie in de stad Groningen.


Werken bij Hogeschool Inholland: Het verschil zit in jou


Ontwikkelen met een open blik


Persoonlijk en dichtbij

Onze hogeschool voelt als thuis, een plek waar je jezelf kunt zijn, gekend en gewaardeerd wordt om wie je bent. Onze benadering is persoonlijk, dichtbij en inclusief: iedereen telt mee. En bij alles wat we doen, kijken we hoe we elkaar kunnen aanvullen, helpen groeien, sterker maken.

Durf jij voor deze uitdaging te kiezen? Je kunt tot en met zondag 2 juni 2024 reageren op deze vacature.

 • In de week van 3 juni kun een eerste terugkoppeling verwachten
 • Op donderdag 13 juni vinden de eerste kennismakingsgesprekken plaats
 • Op maandag 17 juni staan de tweede gesprekken gepland.
 • Word jij onze nieuwe collega? Dan verwelkomen we je graag zo spoedig mogelijk in ons team.

Heb je vragen of misschien ben je nieuwsgierig geworden naar onze werkomgeving? Neem dan eens contact op Monique Dipoikromo zij is bereikbaar via telefoonnummer en kan al jouw inhoudelijke vragen beantwoorden.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd

Neem dan contact op met
, adviseur Werving & Selectie

Is onze collega niet bereikbaar?

Vraag een terugbelverzoek aan. Dan zorgen wij dat je wordt teruggebeld.


Je kunt je vraag ook via e-mail sturen naar . Belangrijk om te weten: Wij nemen via e-mail geen sollicitaties in behandeling.

Inschrijfformulier voor: Allround Teamondersteuner Groningen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManagement Assistent
Indicatie salaris (min – max]2724 – 3631
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.inholland.nl/over-inholland/werken-bij-inholland/allround-teamondersteuner-groningen?utm_source=HORTIHEROES+%7C+AVAG+%7C+WORLD+HORTI+CENTER+job+board&utm_medium=getro.com&gh_src=HORTIHEROES+%7C+AVAG+%7C+WORLD+HORTI+CENTER+job+board

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.