Artiesten Stichting Delfsail 04-05-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Artiesten Stichting Delfsail 04-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Read more about the STI organisation

  • 'Achter de schermen

   Jeannette Blijdorp, directeur Tall Ships geeft een inkijkje achter de schermen van DelfSail 2024

  • Vrijwilliger worden?

   DelfSail zou nergens zijn zonder de vele vrijwilligers die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken. Wil jij meedoen?


  • Samen maken we DelfSail mogelijk

   Ook sponsor worden van het grootste evenement van Noord-Nederland?


  • Stap aan boord!

   • Arrangement voor personeelsverenigingen
   • Particuliere arrangementen
   • Zakelijke arrangementen

   Stap aan boord?

   Imposante Tall Ships en historische schepen van over de hele wereld die zich verzamelen: op 13 juni gaat DelfSail weer van start. Beleef het mee vanaf het water!

Afbeelding

DelfSail onthult artiesten tijdens vrijwilligersavond

vrijdag, 15 maart, 2024

Wie nieuwsgierig is naar welke artiesten tijdens DelfSail 2024 optreden kan de vrijwilligersavond niet aan zijn neus voorbij laten gaan. Deze wordt op vrijdag 22 maart vanaf 19.30 uur gehouden in de Eemsdeltahal.

Vrijwilligers, aankomende vrijwilligers, geïnteresseerden in DelfSail, muziekliefhebbers of gewoon nieuwsgierige mensen, iedereen is welkom in de grote hal aan de Handelskade-West in Delfzijl.

De organisatie van DelfSail is onderverdeeld in verschillende commissies die allemaal hun eigen werkgebied hebben. Deze zijn terug te vinden op de website van DelfSail maar leuker is het om met de mensen te praten die al actief zijn in deze commissies. Elke commissie heeft zijn eigen stand en kan alle informatie geven over het vrijwilligerswerk en de vele leuke klussen die liggen te wachten. Wat deze vrijwilligers allemaal gemeen hebben is hun enthousiasme en hun passie voor DelfSail.

,,Het met elkaar de schouders eronder zetten om zo'n groot evenement mogelijk te maken is hartstikke leuk om te doen", aldus een van de vrijwilligers. ,,Er deel van uitmaken, erbij horen is geweldig!"

Behalve de presentatie van de vrijwilligers is er uiteraard ook het grote moment dat de artiesten bekend worden gemaakt. Dit gebeurt op een vrolijke, amusante manier.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFotograaf
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.delfsail.nl/nl/nieuws/delfsail-onthult-artiesten-tijdens-vrijwilligersavond

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.