Assistent-scheidsrechter V.V. GLIMMEN 28-05-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Assistent-scheidsrechter V.V. GLIMMEN 28-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Organisatie

  • Kantine

Voor het 1e heren elftal is VV Glimmen op zoek naar een assistent-scheidsrechter. Af en toe of vast vlaggen behoort beide tot de mogelijkheden. Lijkt het jou leuk om onderdeel uit te maken van de begeleiding van het 1e en lijkt het jou mooi om op niveau te vlaggen, neem contact op met de hieronder…

We zoeken voor komend seizoen nog enkele vrijwilligers die per roulatie of af en toe achter de bar willen staan in onze gezellige kantine. Of je nu zelf lid bent, je kind(eren) of het je gewoon leuk lijkt. Je bent van harte welkom.

We zoeken voor komend seizoen nog leiders (m/v) voor onze MO13-1 (meisjes onder 13) en MO15-2 (meisjes onder 15) teams. V.V. Glimmen kan niet zonder jouw hulp als vrijwilliger om de verschillende teams op zaterdag te laten voetballen. We zijn dus dringend op zoek naar jou! Mocht je enthousiast zijn en mee willen helpen meld…

v.v. Glimmen

Voetbalvereniging Glimmen is een vereniging met 400 leden. Het dorp Glimmen ligt 10 kilometer ten zuiden van de stad Groningen.

Volg ons

Contact

  • Sportpark de Groenenberg, Markeweg 4 9756BZ Glimmen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAssistent Scheidsrechter
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://vvglimmen.com/1967/tag/gezocht/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.