Begeleider Wonen - Begeleider Wonen De Zijlen 30-11-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Begeleider Wonen – Begeleider Wonen De Zijlen 30-11-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Begeleider Wonen - Begeleider Wonen De Zijlen 12-09-2023

 • Locatie: Appingedam

 1. Begeleider Wonen - Begeleider Wonen De Zijlen 12-09-2023

Introductie vacature

Voor onze locatie in Appingedam zoeken we een begeleider wonen voor 20 tot 28 uur per week. Het gaat in eerste instantie om een half jaar ter vervanging van verlof en ziekte met kans op een vast contract binnen De Zijlen.

Binnen onze locatie Appingedam wonen 47 cliënten verdeeld over twee flatgebouwen. We zoeken een begeleider wonen voor locatie Appingedam flat 3.

Flat 3 heeft 3 etages waar 23 cliënten in de leeftijd van 21 tot 90 jaar wonen met een individuele ondersteuningsvraag. De cliënten wonen allemaal in een eigen appartement en kunnen als zij dit willen op vaste momenten gebruik maken van een gezamenlijke ruimte om anderen te ontmoeten. Het ontwikkelingsniveau van de cliënten varieert van licht tot matig verstandelijk beperkt en vaak speelt er ook bijkomende problematiek. De zelfstandigheid verschilt per cliënt. Een aantal cliënten ontvangt begeleiding op afspraak en andere cliënten vragen ondersteuning in directe nabijheid van een begeleider. De werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op de begeleiding van de cliënten. Daarnaast bieden we ondersteuning bij de ADL. Binnen de locatie wordt er ook 1 op 1 begeleiding geboden aan een cliënt. Het gevulde dagprogramma biedt houvast en voorspelbaarheid in de dag van deze cliënt. De onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie is hierbij van belang om samen door middel van activiteiten aan competentieopbouw te werken.

Je wordt op alle etages van flat 3 ingezet.
Eventueel word je ook ingezet op 2 etages van flat 5. Hier wonen oudere cliënten.

De locatie in Appingedam is een locatie die actief bezig is met het meedoen in de samenleving. De locatie zit op loopafstand van het mooie centrum van Appingedam en is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Er worden vanuit de locatie diverse activiteiten georganiseerd zoals dagjes weg, een barbecue, deelname aan de rommelmarkt en muziekavonden. Een locatie waar geen dag hetzelfde is!

Als Begeleider wonen zorg jij samen met je collega's voor de zorg en ondersteuning van onze cliënten. Je zorgt ervoor dat de dag gestructureerd, betekenisvol en gevarieerd verloopt. Het zorgplan is daarbij jouw leidraad, de vraag van de client staat centraal. Tijdens je werkdag heb je nauw contact met je collega's en stem je de werkzaamheden met elkaar af. Je draagt zorg voor rapportages. Je neemt actief deel aan de teambesprekingen.

Dit ben jij

Jij vindt het leuk om flexibel te worden ingezet op een woonlocatie. Je kunt omgaan met onvoorspelbare aspecten in de begeleiding.

Verder vragen we het volgende:

 • Een relevant diploma in de zorg, minimaal op mbo niveau 3

Dit bieden wij

Deze vacature gaat in eerste instantie om vervanging voor een half jaar. Maar we kijken graag met je naar mogelijkheden om je een vast contract te bieden. Waar je in elk geval op kunt rekenen:

 • Een contract van een half jaar voor gemiddeld 20 tot 28 uur per week met kans op vast
 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg FWG 35 (minimaal €2.258,- maximaal €3.198,- bruto bij een volledig dienstverband) Hier komt nog een structurele loonsverhoging bovenop van 3% in december 2023
 • Naast je wettelijke vakantie-uren Balansverlof van 57 uur per kalenderjaar op fulltime basis
 • Vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33% conform cao
 • Uitbetaling onregelmatigheidstoeslag conform cao Gehandicaptenzorg
 • Reiskostenvergoeding van € 0,12 per km tot 30 km enkele reis en € 0,03 per km tussen 30 en 60 km enkele reis (dit is een ruimere vergoeding dan de cao)
 • Goede secundaire voorwaarden zoals een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten en diverse aantrekkelijke voordeelregelingen bij de aanschaf van bijvoorbeeld een sportabonnement, fiets, laptop of telefoon, wellness en health-check
 • Diverse premiekortingen op aanvullende verzekeringen
 • Diverse interne opleidingen en trainingen om je te blijven ontwikkelen

Wil je werken bij de Zijlen
De Zijlen is er voor mensen met een verstandelijke beperking in de provincie Groningen. We zijn expert in de begeleiding en zorg voor specifieke doelgroepen. We zijn gericht op samenwerken. We investeren in medewerkers: goede zorg, goed werk. We doen dat in verbinding, met aandacht voor elkaar, met de leidinggevende dichtbij. Ons motto is: De Zijlen geeft kleur aan het leven! Werken bij De Zijlen betekent waarde toevoegen aan het leven van anderen. Dat doen wij met 1500 collega's voor bijna 1200 cliënten. Ons doel is een betekenisvol leven voor mensen met een beperking. Wat is er mooier dan dat mee vorm te geven?


Hiervoor mag je contact opnemen met () via telefoonnummer . Zij is maandag tot en met donderdag te bereiken.

Functietitel Begeleider Indicatie salaris (min - max] 2258 - 3198 Opleidingsniveau MBO Aantal uren (min - max) 20 - 28 Type contract Tijdelijk Branche Gezondheidszorg/Welzijn Locatie Appingedam, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://www.werkenbijdezijlen.nl/vacaturebeschrijving/begeleider-wonen-2

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]2258 – 3198
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieAppingedam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitappingedam.nl/begeleider-wonen-begeleider-wonen-de-zijlen-12-09-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.