BOA Gemeente Eemsdelta 16-05-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. BOA Gemeente Eemsdelta 16-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Wij hebben ruimte voor een nieuwe collega. Wij hebben ruimte voor jou!

Graag stellen wij je voor aan het team Toezicht & Handhaving. Dit team bestaat uit een mooie club van Toezichthouders Publiek Domein (Buitengewoon opsporingsambtenaren domein I), Toezichthouders Bouw/RO, Backoffice medewerkers, een Adviseur constructieve veiligheid en een VTH Beleidsadviseur/Accounthouder ODG. Zij staan voor een gezonde en veilige fysieke leefomgeving. We houden hier toezicht op en treden als het nodig is handhavend op, waarbij we onze inwoners, bedrijven en bezoekers met respect behandelen. Om dit team compleet te maken zijn wij op zoek naar een gedreven Buitengewoon opsporingsambtenaar domein I (BOA) voor 36 uur per week.

Dit ga jij doen

als Buitengewoon opsporingsambtenaar domein I (officiële titel: 'Toezichthouder Publiek Domein'):

 • Ben je zichtbaar in de openbare ruimte en zie je toe op wetgeving omtrent overlast, parkeerproblematiek en afval.
 • Handel je meldingen af. In voorkomende gevallen treed je verbaliserend op. Je werkt daarbij nauw samen met politie, brandweer en de voedsel en waren autoriteit.
 • Inspecteer je of aan alle voorwaarden van de verleende vergunningen en inrichtingseisen wordt voldaan bij onder andere horecagelegenheden, prostitutie-inrichtingen en coffeeshops (gedoogbeleid softdrugs).
 • Ben je belast met opsporing van illegale inrichtingen, bedrijven en activiteiten. Bij evenementen controleer je of aan de voorwaarden van de vergunning wordt voldaan.
 • Rapporteer je de inspectieresultaten, geef je voorlichting aan betrokken partijen en geef je vanuit de praktijk adviezen ten behoeve van beleidsontwikkeling op dit terrein.

Dit krijg je van ons

Als eerste: ruimte. Je krijgt ruimte om beter te worden in je vak, door te groeien en jezelf te ontwikkelen. En met tientallen prachtige plekken in onze gemeente, is er ook genoeg ruimte om te ontdekken. Vanuit de cao gemeenten kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.

 • Salaris tussen € 3014,- en € 4244,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week (schaal 8 cao gemeenten).
 • 27 vakantiedagen als je fulltime werkt. Je mag extra uren per week werken om meer vakantieverlof te sparen. Ook kun je vakantiedagen bijkopen.
 • Individueel keuze budget (IKB) van 17,05% van je salaris. Dit mag je inzetten zoals je zelf wilt. Dit budget is opgebouwd uit je vakantiegeld, eindejaarsuitkering, een levensloopbijdrage en een aantal bovenwettelijk verlofuren. Jij kiest of je dit wilt sparen of dat je dit elke maand bij je salaris wil. Je kunt er ook extra verlofuren mee kopen.
 • Contract van 1 jaar. Na een jaar wordt dit omgezet in een vast contract, als we allebei tevreden zijn.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer (maximaal woon-werkafstand van 60 kilometer). Je hebt hierbij de ruimte om te kiezen hoe je naar je werkt komt.
 • Deelname aan het ABP-keuzepensioenfonds.

We doen nog veel meer voor je. Zo vieren we 2 keer per jaar een groot feest. Lees er meer over in onze secundaire arbeidsvoorwaarden .

Dit vragen we van je

Geen 9 tot 5 mentaliteit en daarbij ook bereidheid om in de weekenden te werken.
Verder heb je:

 • Minimaal MBO-3 opleiding afgerond in de richting van Handhaver Toezicht & veiligheid én in bezit van een BOA Domein I-getuigschrift. Het is een pré als je ook het diploma Toezichthouder Drank- en horecawet hebt behaald.
 • Rijbewijs B.
 • Bij voorkeur minimaal 3 jaar relevante werkervaring (het liefst als BOA).
 • Kennis en ervaring met digitale systemen gericht op handhaven.

Hier staan we voor

We willen met elkaar werken aan een beter en mooier Eemsdelta. Dit doen we door in ons werk altijd onze kernwaarden voorop te stellen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBoa
Indicatie salaris (min – max]3014 – 4244
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieAppingedam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.eemsdelta.nl/buitengewoon-opsporingsambtenaar-domein-i-boa-4

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.