Coördinator E&I Chemie Park Delfzijl 20-01-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Coördinator E&I Chemie Park Delfzijl 20-01-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Ben jij klaar om een cruciale rol te spelen in het waarborgen van veiligheid, efficiëntie en kwaliteit in de technische afdeling van Teijin? Als coördinator ben jij de spil in het proces, zorgend voor een naadloze uitvoering van werkzaamheden op het gebied van E&I, en HSE-voorschriften.


Werken als Coördinator E&I (Stop) bij Teijin houdt in:

 • Een salaris tussen € 3.463 en € 4.725 bruto per maand (excl. Vakantiegeld 8.33%)
 • Een groen- en ontwikkelbudget van ieder € 1500,- bruto.
 • 46 vakantiedagen

Je functie:

 • Veiligheid eerst: Je hebt een scherp oog voor veiligheid en milieu, en je zorgt ervoor dat alle QHSE-regels en afspraken worden nageleefd. Werkvergunningen en Taak Risico Analyses zijn jouw verantwoordelijkheid, en je bent proactief in het signaleren en melden van HSE-meldingen.
 • Efficiëntie en kwaliteit: Je bewaakt de voortgang en kwaliteit van alle werkzaamheden, zowel correctief als preventief. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de opdrachten binnen de gestelde eisen worden uitgevoerd, binnen budget en op tijd.
 • Coördinatie en communicatie: Als coördinator ben je de schakel tussen verschillende aandachtsgebieden. Je stemt technische en logistieke uitvoering af op locatie, stelt prioriteiten en zorgt voor een goede overdracht naar productie.
 • Expertise en technologie : Je hebt gedetailleerde technische kennis en expertise in je vakgebied en past deze toe in de praktijk. Bovendien deel je je kennis met anderen en gebruik je de juiste technische middelen om je doelen te bereiken.
 • Rapporteren en administratie: Het bijhouden van rapportages en administratieve werkzaamheden zijn cruciaal. Je rapporteert bijzonderheden aan leidinggevenden, voert werk gerelateerde administratie uit in het SAP-werkordersysteem en zorgt voor het verwerken en archiveren van punchlijsten.
 • Samenwerken: Werken met mensen is een essentieel onderdeel van jouw rol. Je ondersteunt anderen waar nodig, overlegt met collega's en technische specialisten, en deelt informatie die anderen kunnen helpen in hun werk.

Wie zoeken wij?
Je hebt een MBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring in een soortgelijke branche. Daarnaast beschik je over een technische en resultaatgerichte instelling. Je bent proactief, kritisch en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

 • NEN 3140 VP (Pré Stipel)
 • Ruime ervaring met veiligstellingen op grote schaal
 • Pré OTI (TSOEI) opleiding

Ons aanbod
Er liggen mooie uitdagingen op je te wachten als coördinator E&I (stop) uitvoering poly/recovery bij Teijin Aramid. Naast onze toonaangevende internationale werkomgeving bieden we jou ook:

Deze functie in ingeschaald in onze eigen CAO schaal 7 (per 1 oktober € 3.463 en € 4.725 bruto per maand), je salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding. 20 vrije dagen per jaar en daarnaast 26 verlofdagen als Persoonlijk Keuze Budget, deze dagen kan je inzetten als vrije dagen of laten uitbetalen; totaal dus 46 verlofdagen op fulltime basis. We bieden een prettige werk/privé balans, ruim marktconform salaris & goede secundaire voorwaarden zoals vakantiegeld 8.33%, marktconform pensioen met een lage eigen bijdrage, winstdeling tussen de 0 en 10% en flexibele werktijden. Diverse trainingen en coaching programma's om je te helpen ontwikkelingen en jouw eigen professionele carrière uit te stippelen. Jouw thuiswerkvergoeding a € 3.76 per dag en een reiskostenvergoeding van € 0.21 per afgelegde kilometer. Jouw groenbudget; Iedere medewerker krijgt een budget van € 1.500,- bruto toegekend dat kan worden besteed aan duurzame verbeteringen van de woning. Bijvoorbeeld een inductie kookplaat, zonnepanelen/ warmtepomp of een laadpaal. Jouw ontwikkelbudget; Iedere medewerker krijgt een budget van € 1.500,- bruto voor persoonlijke ontwikkeling die los staat van je functie.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectcoördinator
Indicatie salaris (min – max]3463 – 4725
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.chemieparkdelfzijl.nl/vacatures/2024/01/1152054-coordinator-e-i-stop

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.