Corporate Recruiter Chemie Park Delfzijl 25-04-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Corporate Recruiter Chemie Park Delfzijl 25-04-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Over CPD

 • Veiligheid

 • Logo Teijin 2.png

Corporate Recruiter

24 april 2024 Teijin Aramid

Het werving en selectie proces kan je dromen! Je maakt het verschil voor de klant en bent een stevige gespreks- partner voor de business. Je bent een kei in stakeholder management en heb je een netwerk in het noorden van het land. Word jij hier enthousiast van? Word dan Corporate Recruiter bij Teijin Aramid op de locatie Delfzijl en Emmen.

 • Als Recruiter speel je een essentiële rol in het werven van talent voor onze twee productielocaties in Emmen en Delfzijl .
  Je bent verantwoordelijk voor het aantrekken van gekwalificeerde kandidaten en het vervullen van de vacatures op beide locaties;
 • Je bent een echte teamplayer die houdt van een goede dosis fun en gezelligheid, en die tussen de bedrijven door graag een potje tafeltennis meepikt in de pauzes;
 • Je bent gepassioneerd over het aantrekken van technisch talent op verschillende niveaus, variërend van MBO tot universitair niveau.
  Dit omvat o.a. het werven van professionals zoals operators, technologen, projectmanagers, engineers en werkvoorbereiders.

Jouw rol
Als Recruitment Team zijn we een essentiële schakel in de groeistrategie van Teijin Aramid en een cruciale speler in de 'war for talent'. Binnen onze organisatie wordt recruitment beschouwd als een van de sleutelfactoren voor succes, waardoor er volop mogelijkheden zijn om jouw positie en rol binnen het team te versterken en te ontwikkelen.

Je draagt de verantwoordelijkheid voor de succesvolle werving van onze twee productie locaties in Emmen en Delfzijl en fungeert als een drijvende kracht binnen beide locaties. Samenwerking met de HR Businesspartners en het management op locatie is daarbij jouw sleutel tot succes.
Als Corporate Recruiter adviseer je hiring managers over de wervings- en selectietrajecten en neem je een leidende rol in het coördineren van het wervingsproces. Je benut proactief en creatief verschillende kanalen om geschikte profielen te vinden, inclusief het screenen van cv's, het actief benaderen van kandidaten, online zoekacties en het opbouwen van een talentenpool.
Met jouw aanpak navigeer je succesvol door alle fasen van het selectieproces en weet je kandidaten effectief te contracteren, waarbij je tevens zorgt voor een optimale candidate experience.

Je rapporteert rechtstreeks aan de manager Recruitment, je standplaats is Emmen en Delfzijl.

Verantwoordelijkheden

 • End-to-end adviseren en sturen op de werving- en selectie cyclus (van gesprekken voeren tot aanbieding doen);
 • Sourcen, searchen en verleiden van nieuw talent, je bent dagelijks in contact met kandidaten;
 • Strategische Personeel Planning, forecast gesprekken voeren met de business en je HRBP collega;
 • Opstellen van een wervingsplan per locatie, korte en lange termijn, inclusief een plan tot het komen van referrals;
 • Je levert een actieve bijdrage vanuit jouw locaties aan projecten op o.a. het gebied van employer branding, arbeidsmarktcommunicatie, candidate experience en campus recruitment.

De afdeling

Het totale HR team bestaat uit zo'n 40 collega's. Deze collega's werken op de verschillende vestigingen binnen Teijin Aramid. Dit gaat om HR managers, HR Businesspartners, het Shared Service Center en de diverse HR specialisten, hierbij kan je denken aan Learning & Development, Compensation & Benefits en Recruitment. Het recruitment team bestaat momenteel uit 6 recruitment collega's en 2 werkstudenten.

Jouw profiel

Voor de functie van Corporate Recruiter heb je minimaal een afgeronde hbo opleiding. Daarnaast heb je een aantal jaren werkervaring (in een internationale organisatie is een pre). En verder:

 • Je hebt affiniteit met het aantrekken van technisch personeel op verschillende niveaus
 • Bij voorkeur heb je ervaring binnen de productiesector en beschik je over een regionaal netwerk
 • Je bent een daadkrachtige bouwer met een proactieve instelling en een drive om het verschil te maken!
 • Je hebt een scherp oog voor waar talent zich bevindt en hoe je ze kunt benaderen
 • Je bent zowel organisatiesensitief als goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Dit stelt je in staat om vacaturehouders deskundig te adviseren over diverse mogelijkheden en strategieën

Zo ziet je opleiding/inwerkperiode eruit
Bij Teijin Aramid erkennen we dat leren een continu proces is. We bieden daarom uitgebreide scholingsmogelijkheden, variërend van interne workshops tot externe trainingen. Of je nu je technische vaardigheden wilt verbeteren, leiderschapskwaliteiten wilt ontwikkelen of jezelf op andere gebieden wilt uitdagen, wij ondersteunen je groei.

Ook hierom wil je bij ons werken
Er liggen mooie uitdagingen op je te wachten bij Teijin Aramid. Naast onze toonaangevende internationale werkomgeving bieden we jou ook:

Per bedrijf

Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?

Contact

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCorporate Recruiter
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.chemieparkdelfzijl.nl/vacatures/2024/04/1165500-corporate-recruiter

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.