Docent Verloskunde Hogeschool INHolland 05-04-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Docent Verloskunde Hogeschool INHolland 05-04-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Inholland respecteert je privacy. Wanneer je op 'Ja, ik accepteer' klikt geef je hier toestemming voor.

Docent Verloskunde locatie Groningen


Organisatieonderdeel : Samenwerking AVAG
Uren per week: 24-32


Dienstverband: In eerste instantie een tijdelijk dienstverband. Hierna is er de mogelijkheid tot een hernieuwd arbeidscontract

Als verloskundige begeleid je (zelfstandig) vrouwen en hun partners tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Je werkt samen in een interprofessioneel team van gynaecologen, huisartsen, kinderartsen en kraamverzorgenden waarin de zwangere vrouw en haar baby centraal staat. Het beroep van verloskundige is veelzijdig en volop in ontwikkeling. Doel is om de zorg zo in te richten, dat moeder, (aanstaande) kind en partner echt centraal staan. Samenwerking is het sleutelwoord anno nu. En jij weet hier alles van. Op zo veel vlakken zie je kansen in deze belangrijke periode. Dat wil je meegeven aan de komende generatie. Want jouw hart klopt voor onderwijs.


Onderwijs beweegt jou dus. Jij hebt de ambitie om studenten op te leiden tot zelfverzekerde, onderzoekende professionals die met het juiste zetje het verschil gaan maken in de toekomst. Door jouw praktijkervaring kun je ook onze 'makelaar' zijn. Jij hebt een netwerk, je verbindt en haalt de buitenwereld écht naar binnen, midden in ons (jouw) onderwijs.


Je bent docent - Het grootste gedeelte van je taken bestaat uit het verzorgen van verschillende onderwijsvormen zoals hoorcolleges, werkcolleges, vaardigheidslessen, studieloopbaan coaching en digitale lesvormen in verschillende studiejaren waarbij interactie tussen docent en student belangrijk is. Daarbij hoort ook de voorbereiding van lessen, afstemming met collega's en het nakijkwerk.

Je bent inhoudsdeskundige én collega - Als inhoudsdeskundige en collega ontwikkel je samen met 60 andere collega's ons onderwijs. In het dynamische werkveld van de verloskunde is het een uitdaging om het curriculum zo in te richten dat de basis solide is, waarbij er tegelijkertijd ruimte is voor actualiteit en flexibiliteit. Samen met het werkveld bepalen we wat de inhoud van de opleiding moet zijn: Wat de student straks moet kunnen en kennen. Jouw ervaring vanuit de praktijk zal in dit traject van grote meerwaarde zijn.


Om studenten te ondersteunen heb je de Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid (BDB) nodig. Bezit je die nog niet, dan volg je op onze kosten hiervoor een opleiding van 6 tot 12 maanden. We verwachten dat je je ook daarna blijft ontwikkelen in onze lerende organisatie. Je durft kritisch naar jezelf te kijken en je mening aan te passen. Je zoekt de verbinding met je collega's en je laat zien wie je bent. Je probeert dingen uit en volgt je hart. Dat maakt jou een rolmodel voor je studenten én je collega's.

Wie ben jij

Ben je enthousiast geworden over de functie en zie jij jezelf de rol al helemaal vervullen? Weet dan Ben je enthousiast geworden over de functie en zie jij jezelf de rol al helemaal vervullen? Weet dan dat wij de eerste selectie baseren op onderstaande functie-eisen. Deze eisen zijn volgens ons van groot belang om de functie goed te kunnen vervullen. Zorg dat onderstaande functie-eisen goed tot zijn recht komen in jouw motivatiebrief. Op basis hiervan voeren wij een eerste selectie uit.

 • Je bent een enthousiaste, gedreven en ambitieuze BIG-geregistreerde verloskundige of arts met recente werkervaring in de verloskunde, die graag werkt met een gemotiveerde groep studenten.
 • Je bent in het bezit van wo-master.
 • Je hebt bij voorkeur brede theoretische en praktische vakinhoudelijke kennis.
 • Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de verloskunde en bent in staat deze te vertalen naar onderwijsinhoud.
 • Je hebt bij voorkeur een didactische bevoegdheid (BKO of BDB) of bent bereid deze te behalen.

Wat bieden wij

 • Een goed te bereiken werkplek in Groningen. Alle gemaakte reiskosten met openbaar vervoer worden 100% vergoed. Je ontvangt een NS Businesscard. Reis je af en toe met eigen vervoer, weet dan dat je hierin beperkt vergoed wordt.
 • Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband van 12 maanden, na verlenging van een jaar, volgt daarna een vast dienstverband.
 • Een salaris van minimaal € 4.234,28 en maximaal € 5.936,77 bruto per maand, schaal 11, bij een fulltime dienstverband. Jouw inschaling is afhankelijk van jouw werkpakket, ontwikkelde vaardigheden en opleiding.
 • Een werkweek van 24 tot 32 uur per week.
 • Een uitbetaling van een vakantietoeslag van 8% in mei.
 • Een uitbetaling van een eindejaarsuitkering van 8,3% in december.
 • Een thuiswerkvergoeding van €3,35 per thuisgewerkte dag van minimaal 4 uur en een vaste (aanvullende) internetvergoeding van € 10,- netto per maand.
 • Een goede pensioenregeling bij ABP (Pensioenfonds voor overheid en onderwijs).
 • Een ruime verlofregeling waarin je je eigen keuzes kunt maken. Bijvoorbeeld: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur per week heb je jaarlijks 428 verlofuren. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de nationale en erkende feestdagen.
 • Je krijgt van ons genoeg ruimte (tijd) en ruime middelen (geld) voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Je bent bij ons verzekerd tegen gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid.

Onze hogeschool volgt de cao hbo, met een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bekijk hier de volledige arbeidsvoorwaarden van Inholland.

Jouw werkomgeving

De Academie Verloskunde Amsterdam Groningen (AVAG) is een dochterstichting van Hogeschool Inholland en biedt de hbo+ opleiding Verloskunde aan in Amsterdam en Groningen.


Ons curriculum heeft een veelzijdig en ambitieus karakter. Dit zorgt ervoor dat de toekomstige verloskundigen zich als een partner kunnen opstellen binnen de integrale, verloskundige keten.


AVAG heeft een onderzoeksgroep 'Verloskundige Wetenschap' onder leiding van een hoogleraar Verloskundige Wetenschap; die middels een samenwerkingsverband met Amsterdam UMC en UMCG binnen beide UMC's is gepositioneerd. In samenwerking met de andere verloskunde opleidingen in Nederland is recent een (landelijke) gezamenlijke degree 'master verloskunde' ontwikkeld en deze is per september 2023 gestart.


Werken bij Hogeschool Inholland: ontwikkelen met een open blik

Samen met jouw collega's moedig je studenten aan om uit te groeien tot zelfverzekerde professionals die een betekenisvolle bijdrage leveren aan de inclusieve wereld van morgen. Tegelijkertijd draag je bij aan de ontwikkeling van onze hogeschool, het onderwijs en ook ons praktijkgericht onderzoek.


Onze hogeschool voelt als thuis, waar je jezelf kunt zijn. Want studenten staan centraal, maar onze collega's zijn net zo belangrijk! En of je nu aan de slag gaat als docent, onderzoeker of ICT'er, werken bij onze hogeschool is ontwikkelen met een open blik!


Nieuwsgierig naar jouw toekomstige collega's? Ontdek hier hoe zij het werken bij onze hogeschool ervaren! Zij vertellen jou meer over onze cultuur, bijzondere samenwerkingen binnen en buiten de hogeschool, de ruimte om te experimenteren en hun eigen ontwikkeling.

Sollicitatieproces

Durf jij voor deze uitdaging te kiezen? Je kunt tot en met dinsdag 23 april 2024 reageren op deze vacature.

In de daaropvolgende week kun je een eerste terugkoppeling verwachten.

 • Op maandag 6 mei vinden de eerste kennismakingen plaats.
 • Op donderdag 16 mei vinden de tweede gesprekken plaats.

Word jij onze nieuwe collega? Dan verwelkomen we je graag zo spoedig mogelijk in ons team.


Heb je vragen of misschien ben je nieuwsgierig geworden naar onze werkomgeving? Neem dan eens contact op met Astrid Vereecken-Schoo, docent verloskunde, zij is bereikbaar via telefoonnummer of per mail en kan al jouw inhoudelijke vragen beantwoorden.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Algemene vragen?

Neem dan contact op met
, adviseur Werving & Selectie

Is onze collega niet bereikbaar?

Vraag een terugbelverzoek aan. Dan zorgen wij dat je wordt teruggebeld.


Je kunt je vraag ook via e-mail sturen naar . Belangrijk om te weten: Wij nemen via e-mail geen sollicitaties in behandeling.

Inschrijfformulier voor: Docent Verloskunde locatie Groningen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Recht
Indicatie salaris (min – max]4234 – 5936
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.inholland.nl/over-inholland/werken-bij-inholland/docent-verloskunde-locatie-groningen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.