Elektromonteur Service en Onderhoud Stork Nederland 19-08-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Elektromonteur Service en Onderhoud Stork Nederland 19-08-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

STORK A Fluor Company


Elektromonteur Service en Onderhoud

Datum: 10 aug. 2023

Delfzijl, NL, 9936 HD

Stork verzorgt service- en onderhoudswerkzaamheden voor onze industriële klanten in de regio. Door ons hechte en professionele team weten we de verwachtingen van de klant steeds te overtreffen. In dit team hebben wij ruimte voor extra elektromonteurs. Wil jij graag als eerste aanspreekpunt van de klant fungeren en gaan voor de optimale service? Ga dan als Elektromonteur Service en Onderhoud aan de slag!

Wat ga jij doen als Elektromonteur Service en Onderhoud?

Als Elektromonteur Service en Onderhoud verzorg jij alle uiteenlopende werkzaamheden op onze klantlocaties. Je werkt in de regio Noordoost-Groningen op uitdagende industriële locaties in de olie- en gas-, (petro)chemie- en new energy-industrie.

Geen fabriek / plant is hetzelfde en daardoor bouw je snel veel ervaring op. Je krijgt veel vrijheid en je kan zelfstandig werken. Veel verschillende werkzaamheden zijn mogelijk, door de grote verscheidenheid in klanten en installaties. Hierdoor kunnen we met jou meedenken en je een interessante plaats aanbieden.

Hieronder een greep uit jouw dagelijkse taken:

 • Montage- en onderhoudswerkzaamheden aan elektrotechnische-, meet- en regeltechnische- of aan productie- en/of procesinstallaties;
 • Het aanleggen, monteren en demonteren van uiteenlopende en/of complexe apparatuur en het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud;
 • Je werkt aan product/proces installaties op elektrotechnisch en instrumentatie gebied.

Wat neem jij mee naar Stork?

Jij hebt passie voor het vakgebied en voelt de verantwoordelijkheid voor jouw eigen werkzaamheden. Je werkt nauwkeurig en zorgt dat de communicatie richting de klant en jouw leidinggevende op orde is.

Daarnaast heb jij:

 • Een afgeronde opleiding richting elektrotechniek, meet- en regeltechniek of soortgelijk;
 • Een VCA certificaat (of bereid deze te halen);
 • Een geldig rijbewijs.

Wat bieden wij jou?

Bij Stork hechten wij veel waarde aan de tevredenheid van onze medewerkers en het bieden van doorgroeimogelijkheden. Daarom krijg jij de kans om jezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe skills aan te leren door middel van cursussen en opleidingen.

Ook bieden wij:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.850,- en € 3.600,- o.b.v. 40 uur per week;
 • Goede secundaire voorwaarden zoals een goede pensioenregeling (PME Metalektro), reiskostenregeling, 40 vrije dagen (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen);
 • Een breed pakket aan extra voordelen zoals onze diverse collectiviteitskortingen op bijv. verzekeringen, jaarlijkse belastingvriendelijke aankopen, diverse sportieve en gezonde initiatieven;
 • Het volgen van opleidingen en cursussen (bijvoorbeeld een cursus Explosieveiligheid of een opleiding richting Instrumentatietechnicus);
 • Je komt te werken in een hecht, enthousiast en ervaren team waarin je veel nieuwe vaardigheden kunt opdoen. Wij zijn ook erg benieuwd welke skills jij ons kunt bijbrengen!

We keep assets running. Stork is een toonaangevende leverancier van volledig geïntegreerde oplossingen voor operations, maintenance, modification en asset integrity. Wereldwijd werken 17.000 werknemers, waarvan ruim 2.500 in Nederland, aan innovatieve en duurzame projecten.

Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tanken park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

Sollicitatieprocedure

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Reageer dan! De sollicitatieprocedure bestaat uit 2 gesprekken gevolgd door een joboffer. WhatsApp, bel op of mail via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMonteur E&i
Indicatie salaris (min – max]2850 – 3600
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieFarmsum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://careers.stork.com/job/Delfzijl-Elektromonteur-Service-en-Onderhoud-9936-HD/942112855/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.