Flex Collega MS Mode 19-01-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Flex Collega MS Mode 19-01-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Flex Collega MS Mode 14-01-2024

  • Locatie: Delfzijl

  1. Flex Collega MS Mode 14-01-2024

FLEX Delfzijl (0-12 uur)

Daarom zijn we op zoek naar een Flex collega in Delfzijl.
Hou jij van mode, en heb je een flinke dosis lef? Dan zoeken we jou! Als Verkoopmedewerker geef je onze klanten een warm welkom, een vriendelijke glimlach en praatje en natuurlijk een passend advies.
Dit ga je doen
Als Verkoopmedewerker bij MS Mode ziet iedere dag er net weer anders uit. Dit komt alleen al door de verschillende type klanten die in de winkel komen. Jij weet als geen ander dat een positieve klantbeleving meer omvat dan glimlachen en helpen met het afrekenen van de gekozen items. Jij stapt actief op klanten af wanneer ze binnenkomen om er zeker van te zijn dat ze je weten te vinden als ze hulp nodig hebben. Je houdt ervan om stylingtips te geven, mee te denken en een eerlijk en passend advies te geven. Kortom: als Verkoopmedewerker sta jij klaar om onze klant aan een mooie look te helpen en een fijn gevoel te geven.
Naast het klantcontact zorg je er ook voor dat de shop en onze collectie er aantrekkelijk en netjes uitziet. Onze Visual Merchandisers helpen je vanuit ons hoofdkantoor in Diemen op weg met presentatie richtlijnen, maar jij zorgt voor de uitstraling. Eigen initiatief en ideeën worden alleen maar gewaardeerd! De collectie wil je zo snel mogelijk in de winkel hebben, want alleen dan kan het verkocht worden. Daarnaast vind jij het leuk om soms een dag verantwoordelijk te zijn voor jouw shop wanneer de Shopmanager afwezig is.


Dit zijn wij


Stijlvol en betaalbaar? Yes, please! MS Mode is al decennialang de nummer 1 op het gebied van curvy fashion. Iedere vrouw heeft haar eigen figuur, stijl en verhaal, en dat weten we. Onze collecties zijn flatteus, trendy en comfortabel voor vrouwen van maat 40 tot en met maat 54. Basics, de perfecte jeans of een feestelijke look, voor elke gelegenheid en iedere stemming hebben we de juiste outfit voor een betaalbare prijs.

Onze winkels zijn al even vrolijk als onze collectie. We zien onze winkel als een plek waar vrouwen op een prettige manier trends kunnen uitproberen, advies kunnen vragen en zichzelf kunnen zijn. Daar geloven wij bij MS Mode ook in, lekker jezelf zijn. Samenwerking, persoonlijke groei en natuurlijk mode staan centraal. Onze medewerkers stralen vriendelijkheid, leergierigheid en zelfvertrouwen uit.


Vereisten

Dit ben jij
Wij brengen de fashion, jij brengt het enthousiasme! Bij MS Mode kijken we meer naar jouw persoonlijkheid dan je ervaring. Wij geloven dat onze Verkoopmedewerkers hierdoor een goede aansluiting hebben met zowel onze klanten als het team. Je moet een echte passion for fashion hebben, en je scoort bonuspunten als jij al bekend bent met ons merk. Advies geven vind je fantastisch. Een "curvy vrouw" kleden is voor jou geen probleem, want je weet precies welke items en trends de rondingen van de klant flatteren. Je beschikt over een goede dosis lef en durft te verkopen. Jouw enthousiasme is niet alleen fijn voor onze klant, maar ook voor jouw collega's ben je een feest om mee werken.


- Je bent klantgericht en hebt hier ervaring in;

- Je beheerst de Nederlandse taal;

- Je bent communicatief sterk en maakt makkelijk contact met anderen;

- Je bent servicegericht en hebt geweldige verkoop skills;

- Je bent flexibel inzetbaar: jij wilt én kunt doordeweeks en in het weekend werken;

- Je bent proactief, energiek en stressbestendig.

Functietitel Verkoopmedewerker Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau MBO Aantal uren (min - max) 1 - 12 Type contract Vast Branche Mode/Textiel/Cosmetica Locatie Delfzijl, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://werkenbij.msmode.com/o/flex-delfzijl-0-12-uur

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerkoopmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 12
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMode/Textiel/Cosmetica
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitdelfzijl.nl/flex-collega-ms-mode-14-01-2024/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.