Full Stack Developer Bollegraaf Recycling Machinery 04-06-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Full Stack Developer Bollegraaf Recycling Machinery 04-06-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Stage Bollegraaf Recycling Machinery 05-05-2024

  • Locatie: Appingedam

  1. Stage Bollegraaf Recycling Machinery 05-05-2024

Werken in Delfzijl

Introductie vacature

Stage op de afdeling R&D

Wil je ook een wereld van verschil maken in de recyclingindustrie? En straks kunnen zeggen dat 80% van het huisafval in New York door de machines van jouw bedrijf verwerkt wordt, net als andere soorten afval? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste afstudeerstagiair(e) die zich wil ontwikkelen in de wereld van UI design development.

Onze afdeling R&D is gevestigd in Groningen.

Hoe ziet de stage-/ afstudeeropdracht eruit?

Binnen Bollegraaf hebben wij een eigen VPN opzet gemaakt om van buitenaf te kunnen verbinden (voor support en monitor doeleinden) met de machines bij de klant. Om dit toegankelijk te maken binnen het bedrijf voor verschillende afdelingen, moet er een gebruikersvriendelijke interface komen.

De backend wordt opgezet door een R&D Software Engineer met wie je intensief zal samenwerken. De UI software die je opzet wordt geacht bruikbaar te zijn op Windows computers en laptops. Er wordt verwacht dat je aandacht schenkt aan de gebruiksvriendelijkheid van de software, maar ook aan de netheid van de code die je schrijft.

Je krijgt de vrijheid om van tevoren onderzoek te doen naar welke UI toolkit je wilt gebruiken, en in welke programmeertaal je wilt werken zolang de uiteindelijke app maar als executable geïnstalleerd kan worden.

Elke student heeft unieke vaardigheden, interesse en ambities. Daarom bieden wij ruimte voor maatwerk in onze stageplekken. Samen met jou formuleren wij een passende stageopdracht die aansluit bij jouw leerdoelen en onze organisatiebehoeftes.

Wie ben jij?

  • Je hebt affiniteit met UI/UX, Front-end.
  • Je volgt een hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur in een technische richting zoals computer science, of andere vergelijkbare programeer technische opleiding.
  • Door jouw goede communicatievaardigheden kan jij met alle lagen van de organisatie samenwerken.
  • Je hebt een hands-on-mentaliteit en durft een kritische, analytisch blik te tonen om zo alle uitdagingen te identificeren en met een bijpassende oplossing te komen.

Wat bieden we jou?

Een leerzame en afwisselend stageplek met goede stagebegeleiding, waarin je de kans krijgt om ervaring op te doen in de praktijk. Een maandelijkse stagevergoeding tussen de € 453 en € 680 bruto per maand o.b.v. 40 uur en reiskostenvergoeding. Bij een stage in de productie, bieden wij jou ook kleding en andere persoonlijke beschermingsmiddelen.

Wie zijn wij?

Bollegraaf Recycling Solutions is internationaal bekend als toonaangevend producent van zeer grote, kant-en-klare recyclingoplossingen. Bollegraaf heeft meerdere vestigingen dan wel agenten in Europa en Noord-Amerika, maar onze installaties en totaaloplossingen vind je terug over de hele wereld, zoals bijvoorbeeld in Mexico en in Ghana.

In Appingedam en Emmen werken circa 400 medewerkers continu aan de producten en dienstverlening. Van R&D tot productie, Bollegraaf heeft alles in eigen 'huis' en met onze producten leveren we een positieve bijdrage aan een duurzame wereld. De systemen kunnen grondstoffen van afval scheiden dankzij innovatieve en hoogwaardige technieken.

Bollegraaf bevindt zich in een groeimarkt; hergebruik en recycling van grondstoffen is cruciaal om ervoor te zorgen dat de aarde niet raakt uitgeput. Onze visie is helder: Afval bestaat niet, alleen een voorraad van waardevolle stoffen die gesorteerd, schoongemaakt en voorbereid moeten worden om weer een nieuwe levenscyclus in te gaan.

Let's start your internship here!

Functietitel Full Stack Developer Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau HBO Aantal uren (min - max) 1 - 40 Type contract Stage Branche Industrie Locatie Appingedam, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://www.bollegraaf.com/nl/vacatures/afstudeerstage-op-de-afdeling-research-and-development/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFull Stack Developer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieAppingedam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitdelfzijl.nl/stage-bollegraaf-recycling-machinery-05-05-2024/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.