Hoofdwerktuigkundige MF Shipping Group 07-10-2023

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Hoofdwerktuigkundige MF Shipping Group 07-10-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Hoofdwerktuigkundigen en werktuigkundigen

Als hoofdwerktuigkundige ben je eindverantwoordelijk voor alle activiteiten aan boord, die samenhangen met het technisch onderhoud van het schip, in lijn met het rederijbeleid. Je stuurt het machinekamerpersoneel rechtstreeks aan en bent in staat om de bemanning te motiveren en op te leiden. Als 2e of 3e werktuigkundige kun je zelfstandig machinekamerwerkzaamheden uitvoeren op zee en in de haven, eenvoudige storingen lokaliseren en verhelpen. Verder houd je toezicht op de machinekamer en kun je de taken van de hoofdwerktuigkundige tijdelijk over nemen. Klik op onderstaande button en solliciteer op deze functie.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHoofdwerktuigkundige
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMaritiem
LocatieFarmsum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.mfshippinggroup.com/nl/vacatures/1004/droge-lading/42/hoofdwerktuigkundigen-en-werktuigkundigen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.