Horecakok ViVa! Zorggroep 20-03-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Horecakok ViVa! Zorggroep 20-03-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Ouder stel in woonzorglocatie

Horecakok flexpool regio Noord en Zuid - Oproepbasis

Diverse locaties 0 uur tot 36 uur

€ 2.466,72 tot € 3.256,53 MBO

Kruimelpad

 • Home /
 • Horecakok Flexpool Regio Noord En Zuid - Oproepbasis

Ben jij Horeca-kok en klaar voor een nieuwe zomeruitdaging in de gezellige keuken van de ouderenzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw uitdaging Van ons, voor jou Jij brengt ons Aan de slag bij ViVa! Zorggroep

Voor de aankomende zomermaanden zijn wij op zoek naar een flexibele Horeca-kok die bereid is om in te springen (waar nodig) binnen de regio's Noord en Zuid. De functie omvat voornamelijk de zomerperiode van mei tot en met september. Indien er formatieruimte beschikbaar is, bestaat de mogelijkheid tot een vaste aanstelling. Wij bieden een uitdagende en afwisselende werkomgeving in de ouderenzorg, waar jouw culinaire vaardigheden en passie voor koken zeer gewaardeerd worden

Als Horeca-kok voor onze Flexpool ben je een veelzijdige professional die op verschillende locaties aan de slag gaat. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van maaltijden voor bewoners, bezoekers en cliënten. Met jouw culinaire expertise bereid je verse maaltijden en ben je creatief in het vinden van oplossingen voor ad hoc uitdagingen.

Het werken als kok binnen ViVa via de flexpool heeft vele voordelen. Zo bieden we vaak vaste werktijden en weet je doorgaans voor hoeveel personen je eten moet bereiden. Bovendien krijg je de kans om je passie voor koken te delen binnen een uitdagende en afwisselende werkomgeving in de ouderenzorg.

Werken bij ViVa! Zorggroep betekent werken in een gezellige en inspirerende werkomgeving waarin jij helemaal jezelf kunt zijn. Samenwerken staat voorop en wij investeren graag in onze medewerkers. Verder vinden wij het belangrijk dat jij je werk zo optimaal mogelijk kunt uitvoeren. Hier kijken wij samen naar. Daarnaast krijg je van ons een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Lees snel verder!

 • Zekerheid! Jij ontvangt direct een onbepaalde tijd contract;
 • Een salaris conform CAO VVT in FWG 35;
 • Een eindejaarsuitkering (8,33%, uitbetaald in november);
 • Vakantiegeld (8%, uitbetaald in mei);
 • Een pensioen via pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals aantrekkelijke korting op een nieuwe fiets of e-bike, korting op een fitness abonnement of de contributie van een sportvereniging, korting op HelloFresh en de (collectieve) aanvullende zorgverzekering;
 • Verschillende mogelijkheden om je nog verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en e-learnings. Jouw groei vinden wij belangrijk;
 • Wij hebben een mooie aanbrengbonus! Dit kan oplopen tot €500 netto extra salaris wanneer jij een nieuwe collega aandraagt!

Maar bovenal heb jij een boeiende en zinvolle functie, waarin jij echt verschil kunt maken voor onze cliënten.

 • Je bent in bezit van een diploma zelfstandig werkend kok;
 • Ervaring in de keuken is een vereiste;
 • Je hebt kennis van de HACCP-normen;
 • Je hebt een warme persoonlijkheid en bent enthousiast;
 • Je kunt goed samenwerken.

Om te beginnen maken we graag kennis met je onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo kunnen we ViVa! introduceren, de functie bespreken en heb jij de ruimte om jezelf te presenteren. Tijdens het sollicitatieproces houden we je tijdig op de hoogte van eventuele beslissingen die we nemen. Het opvragen van een referentie kan onderdeel zijn van de procedure.

Heb je vragen over inhoud van de vacature? Neem gerust contact op met .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKok
Indicatie salaris (min – max]2466 – 3256
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijvivazorggroep.nl/vacatures/horecakok-flexpool-regio-noord-en-zuid-oproepbasis

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.