Hovenier Onderhoud Frisia Bergum 08-05-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Hovenier Onderhoud Frisia Bergum 08-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Frisia Groep

  • Onze organisatie
  • Waarom werken bij Frisia Groep?

Sociale media

 • Kloosterlaan 81 - 9251 ME - BergumFrisia GroepFrisia Groep

onderdeel van de Frisia Groep zijn:

Vacature: Hovenier Onderhoud

Ben jij iemand die zelfredzaam is? Iemand waarvoor plannen van een zelfstandige onderhoudsronde gesneden koek is? Houd jij van afwisseling in je werkzaamheden? Heb je daarnaast een ruime ervaring in het groen? Lees dan snel verder wat wij jou te bieden hebben.

Je werkdag


De vogels fluiten in de tuin waar je op dit moment bezig bent met het onderhoud. De grond is nog aardig drassig van de regen die er de afgelopen tijd is gevallen, maar gelukkig weet jij hier goed mee om te gaan. Terwijl je bezig bent met de werkzaamheden bij de klant ontvang je een bericht van de projectleider. Bij een school is er zojuist gezorgd dat de fietsenstalling leeg is. De vraag is dan ook of je daar vandaag nog naar toe kunt gaan om het onkruid te verwijderen. Schakelen is voor jou geen probleem, dus je gooit de planning om, zodat je dit vandaag nog kunt doen.

Je rondenmap bestaat uit ongeveer 20 adressen. Met een frequentie van één- of tweewekelijks kom je bij je klanten langs om het onderhoud te doen. Deze afwisseling vind je fijn. In deze solistische baan heb je veel verantwoordelijkheid. Deze verantwoordelijkheid neem je serieus. De klanten zien je graag komen.

Over de functie


 • Jij bent in staat om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen onderhoudsronde;

 • Veelal ben je alleen aan het werk, waarbij je bezig bent met je eigen projecten. Bij grote drukte zul je ook samenwerken met andere collega's;

 • De meeste van onze projecten bevinden zich in Friesland. Omdat we meerdere onderhoudshoveniers hebben kunnen we vaak tot een planning komen waarbij we goed de werk- en reistijden kunnen inrichten.

Waar ga je werken?


Wij zijn Frisia Groep, aangenaam! Wij zijn een specialistisch groenbedrijf dat sinds de 17e eeuw is geworteld in Noord Nederland. Met ruim 120 medewerkers werken wij vanuit onze vestigingen in Groningen en Burgum.

We hebben ons gespecialiseerd in: aanleg en onderhoud van groendaken en retentiedaken, terreininrichting, ecologisch advies, aanleg en beheer, boomverzorging, natuurinclusief ontwerp, ontwerp en aanleg van tuinen en onderhoudsmanagement voor binnen- en buitengroen voor bedrijven en organisaties.

Hoe ziet onze organisatie eruit?


Als je bij ons komt werken kom je te werken in een organisatie met een noordelijke mentaliteit. Niet veel woorden verspillen, niet treuzelen, gewoon beginnen en goed werk afleveren. We doen wat is afgesproken, niet meer rekenen dan wat het echt kost en doorgaan totdat we klaar zijn.

Als je bij Frisia Groep werkt, denk je zelf na en ben je een doener met passie voor de natuur. Veel van de mensen die bij ons werken zijn dit langer dan 10 jaar. Sommige mensen steken zelfs al meer dan 40 jaar hun handen bij ons uit de mouwen. Dat zijn onze cultuurbewakers.

Jij komt te werken als onderhoudshovenier. Veelal ben je hierbij alleen aan het werk, maar voor sparren, overleggen en jouw ideeën kun je altijd terecht bij jouw leidinggevende. Ook word je waar nodig begeleid en gecoacht.

Je collega's zorgen ervoor dat je onze organisatie goed leert kennen en dat je je snel onderdeel voelt van het bedrijf. Je werkt grotendeels solistisch, maar hebt korte lijnen met je collega's op kantoor. Eigen initiatief wordt aangemoedigd. We vinden het bij Frisia Groep belangrijk dat je mee kunt denken en jezelf kan blijven ontwikkelen.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een ruime ervaring als hovenier;

 • Je bent zelfstandig en voelt je verantwoordelijk voor je werk;

 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs;

 • Je werkt zorgvuldig;

 • Je hebt bij voorkeur je hoveniersdiploma's;

 • Je bent in het bezit van je VCA Basis diploma, of hebt de bereidheid deze op korte termijn te behalen

Wat krijg je van ons?


 • Een fulltime baan bij het oudste groenbedrijf van Noord- Nederland;

 • Een goed salaris passend bij jouw kennis en ervaring;

 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid;

 • Fijne collega's;

 • Gezellige uitjes met de personeelsvereniging.

Solliciteren

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Wacht dan niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat.

Groene (retentie)daken en een patio voor RUG

Verblijfsdak voor het Boegkwartier in Delfzijl

Straat vergroenen voor gemeente Groningen

Waarmee kunnen we je helpen?

Groene daken

 1. Hovenier Onderhoud

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHovenier
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheLandbouw/Bosbouw/Visserij
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.frisiagroep.nl/onze-vacatures/hovenier-onderhoud

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.