Hulpkok Kaap Steendam 26-03-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Hulpkok Kaap Steendam 26-03-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

HULPKOK

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan voor in de zomervakantie? Kom dan werken bij Kaap Steendam en wordt onze nieuwe hulpkok. Wij zoeken een gemotiveerde collega die ons team komt versterken tijdens het drukke seizoen. Iemand die hard kan werken, maar het belangrijkste: iemand die met plezier naar zijn werk gaat!

Kaap Steendam is een restaurant gelegen aan het Schildmeer in Steendam. In een prachtig gebied in de gemeente Midden-Groningen wat volop in ontwikkeling is en waar genoeg ruimte is voor groei. In ons sfeervolle restaurant geniet je van woensdag t/ van een lunch, borrel of diner en op zonnige dagen geniet je op ons mooie terras aan het Schildmeer. Regelmatig organiseren wij onze welbekende "Music Dining" avonden. Livemuziek in combinatie met een driegangendiner passend bij de muziek. Dit maakt jouw baan dus erg afwisselend!

Als hulpkok speel jij een hele belangrijke rol in het bedrijf! Je bent medeverantwoordelijk voor het bereiden van gerechten volgens onze menukaart. Onder begeleiding van onze ervaren collega's in de keuken krijg je de kans om je kookvaardigheden te ontwikkelen in een professionele keuken omgeving. Jouw taken zullen onder andere zijn: mise en place, bereiding en presentatie van voor- en nagerechten, ondersteuning en schoonmaakwerkzaamheden.

Wie ben jij?

 • jij hebt passie voor koken en interesse in de horeca
 • jij bent in de weekenden en vakanties beschikbaar
 • jij kan goed het overzicht bewaren
 • jij bent een teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig werken
  Wat bieden wij jou?
 • een dynamische werkomgeving
 • een prachtige werkplek aan het mooie Schildmeer
 • flexibele werktijden
 • secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. fooi en personeelskorting.))

Dus wil jij deze zomer wat bijverdienen? Stuur dan een mailtje naar: .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAssistent Kok
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieSteendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kaapsteendam.nl/hulpkok/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.