Inpakker Voedselbank Eemsdelta 24-04-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Inpakker Voedselbank Eemsdelta 24-04-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Inpakker Voedselbank Eemsdelta 25-04-2024

  • Locatie: Delfzijl

  1. Inpakker Voedselbank Eemsdelta 25-04-2024

Werken in Delfzijl

Introductie vacature

Vrijwilligers Voedselbank Eemsdelta 06-10-2023

  • Locatie: Delfzijl
  1. Vrijwilligers Voedselbank Eemsdelta 06-10-2023

Werken in Delfzijl

Introductie vacature

Vrijwilligers

Een groep van plus minus 35 enthousiaste vrijwilligers is wekelijks actief om ervoor te zorgen dat de cliënten kunnen worden voorzien van een levensmiddelenpakket. Bent u ook gemotiveerd om mee te werken en te helpen om onze voedselbank goed te laten functioneren, dan kunt je altijd met ons contact opnemen.

Beloningsbeleid

Alle vrijwilligers werken kosteloos voor de Voedselbank. Zij ontvangen in voorkomende gevallen uitsluitend een reis- en onkostenvergoeding volgens de richtlijnen van de fiscus.

Inzameling

Elke woensdagmorgen van 09.00 tot 12.00 uur is de Voedselbank Eemsdelta in Delfzijl open voor het brengen van voedselproducten.

In verband met de eisen voor de voedselveiligheid mogen wij geen voedsel in ontvangst nemen dat door particulieren zelf is gemaakt. Voor geteelde producten vragen wij u eerst contact met ons op te nemen.

Functietitel Inpakker Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau LBO Aantal uren (min - max) 1 - 40 Type contract Vrijwilliger Branche Gezondheidszorg/Welzijn Locatie Delfzijl, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://www.voedselbankeemsdelta.nl/pagina/vacatures

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

onbekend

Functietitel Inpakker Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau LBO Aantal uren (min - max) 1 - 40 Type contract Vast Branche Gezondheidszorg/Welzijn Locatie Delfzijl, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://nieuwsuitdelfzijl.nl/vrijwilligers-voedselbank-eemsdelta-06-10-2023/

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInpakker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitdelfzijl.nl/inpakker-voedselbank-eemsdelta-25-04-2024/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.