Juridisch Adviseur Countus Groep 01-06-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Juridisch Adviseur Countus Groep 01-06-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Jurist Countus Groep 09-04-2024

 • Locatie: Groningen

 1. Jurist Countus Groep 09-04-2024

Werken in Delfzijl

Introductie vacature

Jurist Regio Noord

MEERDERE KANTOREN - AGRO - WO - 24-40 UUR - TOT € 6.201,05

Zit jij als ervaren Jurist maar al te graag bij de boer aan tafel om deze echt verder te helpen? Wil jij daadwerkelijk meerwaarde toevoegen met jouw adviezen in de besluitvorming van de ondernemers die klant zijn bij Countus? Dan is dit dé baan voor jou! We hebben in regio Noord behoefte aan een Jurist die stevig in zijn of haar schoenen staat, mét agrarische affiniteit. Interesse?

Wat ga je doen?

In deze uitdagende functie sta je voor zowel onze (agrarische) klanten als de collega's paraat om je kennis te delen. Dit kan gaan om allerhande zaken waarmee (agro)bedrijven te maken krijgen op juridisch gebied. Denk hierbij aan maatschap vorming, bedrijfsovernames en advisering over huwelijkse voorwaarden, testamenten en contracten. Je zit veel aan de keukentafel bij klanten en inventariseert waar behoefte aan is om een professioneel advies uit te kunnen brengen. Waar je in de praktijk zoal mee bezig bent:

 • Advies geven over het aangaan van een maatschap, of andere samenwerkingsverbanden;
 • Het adviseren van juridische maar ook fiscale aspecten rondom overnames;
 • Adviseren op het gebied van veranderende wet- en regelgeving waarbij de impact van het nieuwe stikstofbeleid heel actueel is.

Wat bieden wij jou?

Bij Countus staat jouw eigen ontwikkeling voorop. Want als jij doet waar jij goed in bent en blij van wordt, zorgt dat voor een gezonde werkcultuur. We streven naar ondernemerschap binnen de organisatie en kansen zijn er genoeg. Als jij laat zien dat je ze wilt pakken, helpen wij je daarbij. Zo blijven we leren, van training, van projecten en van elkaar. #ruimtevoorontwikkeling

Daarnaast kan je rekenen op:

 • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een goed salaris tot € 6.201,05 bruto per maand plus 8,4% vakantietoeslag;
 • Minimaal 30 vakantiedagen (op fulltime basis) en de mogelijkheid om deze te (ver)kopen;
 • Zelf bepalen hoeveel je werkt! Een dienstverband tussen de 28-40 uur per week is mogelijk. Daarbij krijg je de mogelijkheid om je werkdagen en -tijden zelf in te delen;
 • Een medewerkersparticipatieregeling, waarbij jij certificaten kunt kopen in Countus;
 • Een goede mobiliteitsregeling;
 • Een uitstekende pensioenregeling waarbij Countus het grootste deel van de premie voor haar rekening neemt.

Vitaal aan het werk:

 • Een uitgebreid scholingsaanbod waardoor je jezelf kan blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak;
 • Korting op je sport-abonnement en zorgverzekering;
 • Lekker op de fiets naar het werk? Maak gebruik van onze fietsregeling;
 • Een zeer aantrekkelijk thuiswerkbeleid;
 • Om onze collega's te ondersteunen bij het werken aan hun gezondheid bieden wij iedereen die bij Countus werkt de mogelijkheid om een vitaliteitscoach te consulteren. Bij deze vaste vitaliteitscoach kun je terecht met vragen over onder andere gezond eten, meer bewegen of over de balans tussen werk en privé. Met als doel om gezond en gelukkig aan het werk te zijn!

Wie zoeken wij?

Vooropgesteld zoeken we een leuke collega die van wanten weet. Iemand die weet wat er speelt in de markt en de taal van onze boeren spreekt. Verder heb je:

 • Een afgeronde WO-opleiding 'Nederlands Recht' of 'Notarieel recht';
 • Feeling en ervaring met de agrarische sector;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Affiniteit met cijfers en kennis van fiscale regels;
 • Communicatief sterk, klantgericht en deskundig en beschikt over een ''hands-on-mentaliteit'';
 • Een goed empathisch vermogen;
 • Een minimale beschikbaarheid van 28 uur per week maar voltijd (40 uur) kan natuurlijk ook!

Hoe ziet het team eruit?

Voor de kantoren Steenwijk, Joure, Leeuwarden en Leek zoeken wij uitbreiding van ons team. Wij zijn zeer sociaal en zelfsturend, met een sterke behoefte aan autonomie en open communicatie. Humor en eerlijkheid zijn essentieel in onze werkcultuur. We begrijpen de agrarische wereld als geen ander, en dat waarderen onze klanten. Wat ons kenmerkt, is dat we graag onze handen uit de mouwen steken en betrokken zijn bij elkaar.

Waar ga je werken?

In 100 jaar is Countus uitgegroeid tot dé accountants- en adviesorganisatie in vier sectoren: Agro & Agri, Zorg, Recreatie & Horeca en MKB. We werken vanuit 25 vestigingen, waardoor we dichtbij onze klanten zijn. We adviseren klanten m.b.t. de jaarrekening, belastingaangifte, salarisadministratie, en overnames. Daarnaast ondersteunen onze Expertiseteams vanuit ons hoofdkantoor in Zwolle ondernemers in heel Nederland. Ook zijn zij sparringpartner voor collega's op lokale vestigingen. Door deze grote diversiteit aan specialismes in huis, is er voor jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en nieuwe taken/projecten op te pakken. Groei begint met jouw initiatief!

In deze procedure bieden we jou graag de Matchtool aan zodat we samen kunnen bekijken of de betreffende functie bij Countus op basis van jouw persoonlijkheidsprofiel bij je pas .

We ontvangen graag je CV en motivatie.

Kennismaking

We nodigen je uit in Steenwijk voor een kennismaking met de teamleider en een directe collega.

Pas jij bij Countus? We leren graag meer over je via onze matchtool

Kies voor groei.
Kies voor Countus

Functietitel Juridisch Adviseur Indicatie salaris (min - max] 6201 - 6201 Opleidingsniveau WO Aantal uren (min - max) 28 - 40 Type contract Vast Branche Accountancy Locatie Groningen, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://www.werkenbijcountus.nl/vacatures/jurist-agro-regio-noord

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelJuridisch Adviseur
Indicatie salaris (min – max]6201 – 6201
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitdelfzijl.nl/jurist-countus-groep-09-04-2024/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.