Manager Productie | Etex Building Performance ASBR YouManagement voor Etex Building Performance 27-05-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Manager Productie | Etex Building Performance ASBR YouManagement voor Etex Building Performance 27-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

DE UITDAGING BIJ ETEX BUILDING PERFORMANCE

Etex Building Performance te Farmsum, handelend onder Siniat, gaat de komende jaren behoorlijk vernieuwen. Vanzelfsprekend zal dit zijn innovatieve en positieve invloed hebben op het toch al moderne productieproces. We zoeken iemand die individuen, processen en teams gaat ontwikkelen. Met de recente verjonging van het personeelsbestand, het aanstaande investeringsplan van ruim 20 miljoen en als lid van het Site Management Team (SMT) heb je met jouw collega’s goud in handen.

Als Manager Productie ben je natuurlijk eindverantwoordelijk voor het aansturen van de totale productie van 45 medewerkers in de fabriek in Farmsum. Je zorgt ervoor dat de gipsplaten worden geproduceerd volgens planning en gewenste specificaties, vanzelfsprekend binnen de overeengekomen budgetten en een veilige, sfeervolle en milieuvriendelijke omgeving. Je realiseert samen output op de meest (kosten)efficiënte manier en volgens de juiste kwaliteitsvereisten. Als coach en kartrekker voor het team van 5 wachtchefs en 40 productiemedewerkers (in vijfploegendienst) geef jij, primair tijdens kantooruren, dagelijks richting en ondersteuning. Waar mogelijk maak je slim gebruik van dashboards, SAP en visual management.

Door jouw constante verbeterdrang en proces- en systeemkennis definieer je na de gedegen inwerkperiode al snel, samen met het lokale management, doelstellingen, KPI’s en een lange termijnvisie voor de productie. Daarnaast stuur je verschillende teams binnen de productie aan en werk je nauw samen met verantwoordelijken van onder andere Maintenance, Supply Chain, Logistiek, Quality & Process, EHS en Continuous Improvement. Je implementeert verbeteringen op het gebied van (team)samenwerking, kwaliteit, veiligheid en milieu.

Je buigt je over ontwikkelingsplannen voor medewerkers, het verbeteren van de veiligheid op de werkvloer en je creëert draagvlak en commitment bij veranderingsprocessen.

Je legt rechtstreeks verantwoording aan de Plantmanager, waarbij er voor ambitieuze managers doorgroeimogelijkheden aanwezig zijn met taakverruiming en/of taakverbreding. Hetzij binnen Farmsum, hetzij (gecombineerd met) een rol bij een van de vele plants over de hele wereld.

HET IDEAALPROFIEL 

  • Zo’n 10 jaar ervaring in technisch-/senior productiemanagement binnen de chemische-, food-, feed-, papier/karton – of vergelijkbare industrie met internationale afzet.
  • Technische opleiding op Hbo/WO niveau, bijvoorbeeld HTS, Technische Bedrijfskunde, Chemie, Procestechnologie, Mechatronica of AOT.
  • Je bent een coach en een sturend leider en je bent goed in plannen, organiseren, prioriteren, budgetteren en people management.
  • Je beschikt over het certificaat VCA VOL.
  • Je bent communicatief sterk en je hebt een uitstekende beheersing (zowel mondeling als schriftelijk) van de Nederlandse en Engelse taal.

OVER ETEX GROUP EN SINIAT (FARMSUM)

Etex is een wereldwijde pionier op het gebied van lichtgewicht bouwen en wil mensen inspireren om veilige, duurzame, slimme en mooie gebouwen te bouwen. Zij leveren effectieve lichtgewicht oplossingen en hebben hiervoor vijf technologie divisies gecreëerd. Etex Building Performance is één van die divisies en bestaat uit Siniat en Promat. De fabriek in Farmsum (Siniat, eerder Lafarge Gips) produceert vernieuwende gips- en vezelcementplaten.

In Farmsum maken ze de beste afwerkingsmaterialen die helpen om huizen, scholen, ziekenhuizen en werkplekken aangenamer, rustiger, warmer en veiliger te maken dan ze ooit geweest zijn, er werken ongeveer 100 medewerkers.

Etex Group is actief in 45 landen met 140 fabrieken en 6 Innovatie- en Technologiecentra. Als lid van het Etex-team kun je een positief verschil maken door te helpen bij het ontwerpen van veilige en duurzame bouwprojecten over de hele wereld. Hun ‘Road to Sustainability 2030’ is het plan om te helpen bij het bouwen van een betere, duurzame toekomst. Ze werken naar dit doel door zich in te zetten voor sociale en milieueffecten en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen.

Etex haar waarden omvatten passie voor excellentie, verbinding en zorg, en het streven naar leiderschap en innovatie. Een carrière bij Etex biedt de mogelijkheid om te leren, groeien en leiden.

INTERESSE IN SINIAT (ETEX BUILDING PERFORMANCE) TE FARMSUM? 

Spreekt het je aan en voldoe je aan het gestelde profiel? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw CV en motivatie! ASBR YouManagement begeleidt Etex exclusief bij het hele proces. Je kunt je vandaar bij vragen (vertrouwelijk) richten tot ASBR YouManagement, Heleen Wielinga. Voor vragen of een toelichting kan je bellen naar +31(0)88 1260440 of mailen naar h.wielinga@asbr.nl.Na 17:00 uur kun je bellen met Edwin Klomp: 06-55194295.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProductiemanager
Indicatie salaris (min – max]5500 – 7500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensvacature@asbr.nl , 31881260440 https://www.siniat.nl/nl-nl/
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieFarmsum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.asbr.nl/vacatures/manager-productie/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.