Marine Operator / Forwarder Broekman Logistics Limburg 17-05-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Marine Operator / Forwarder Broekman Logistics Limburg 17-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Hanna Forwarding

Marine Operator / Forwarder

Eemshaven (Groningen) / Nederland

work International Freight Forwarding

person Freight Forwarding & Shipping

Corné Rutten Rotterdam

call

mail

De titel zegt het al; een dynamische rol die twee werelden combineert. Wij zijn op zoek naar een nieuwe teamgenoot die streeft naar het leveren van hoogstaande service aan onze klanten. Iemand die niet alleen maar op kantoor wilt zitten, maar ook aan boord gaat op de schepen om te regelen wat nodig en ook de onregelmatige diensten ziet als een leuke onderbreking.

Jouw werkzaamheden als Marine Operator / Forwarder

Tijdens je werkdagen kunnen veel taken tegelijk op je afkomen. Daarom is het belangrijk dat je gemakkelijk overzicht houdt en de werkzaamheden op prioriteit filtert om de werkdruk te verlagen. Jouw werk draagt bij aan een soepele havenaanloop voor alle betrokken partijen. In de functie van Marine Operator / Forwarder heb je een dubbelrol.

Als Marine Operator ben je de spil in de havenlogistiek. Terwijl de schepen onderweg zijn, zorg je voor een soepele aankomst. Dit betekent dat je (haven)autoriteiten informeert, een ligplaats regelt, de loods en bootlieden organiseert, eventuele sleepbootassistentie regelt en ladingaangiftes maakt. Tijdens de aankomst houd je de rederij, het schip, de stuwadoor en de ontvanger op de hoogte van de voortgang en verdere informatie. Engels is de voertaal, omdat je contact hebt met mensen van verschillende nationaliteiten.

Voor de rederij en het schip handel je ook andere verzoeken af, zoals brandstofleveringen, drinkwaterleveringen, medische hulp en bemanningswisselingen. Consignatiediensten maken deel uit van dit werk, en schepen komen niet altijd binnen op reguliere kantoortijden.

Als Forwarder ben je vaak bezig met het plannen en organiseren van wereldwijde logistiek. Je hebt contact met klanten, rederijen en transportbedrijven. Naast het maken van offertes ben je verantwoordelijk voor de operationele afhandeling van de zendingen. Dit omvat het plannen van de laad- en losoperaties, douane-afhandeling, en administratieve en financiële taken.

Jouw profiel als Marine Operator / Forwarder

Naast een natuurlijke neiging tot dienstverlening en streven naar de beste kwaliteit voor onze klanten, ben je ook proactief en hands-on!

Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde mbo (niveau 4);
 • Bereidheid om onregelmatige en consignatiediensten te werken;
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • Een geldig rijbewijs (B).Eemshaven

Werken bij Broekman Eemshaven Services als Marine Operator / Forwarder

Broekman Logistics Eemshaven staat bekend als één van de belangrijkste energiehubs van de Noordzee. Vanuit ons lokale kantoor fungeren wij zowel als onafhankelijke havenagent als internationale freight forwarder voor zowel de Eemshaven als de haven van Delfzijl. Je komt terecht op een locatie met zes collega's, waarvan vier in een zelfde rol als jij. Je zal rapporteren aan de Branch Manager.

Wij bieden de Marine Operator / Forwarder

Een uitdagende baan in een dynamische en internationale omgeving met volop kansen om door te groeien.

Verder bieden wij:

 • Een marktconform salaris;
 • Een gegarandeerde 13e maand;
 • 27 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een (variabele) bonus voor de onregelmatigheid;
 • Telefoon & laptop;
 • Een volledige pensioenregeling.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWaterklerk
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAutomotive
LocatieEemshaven, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.broekmancareers.com/vacancies/waterklerk-expediteur/?STATISTICS=on&MARKETING=on

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.