Medewerker Intake en Service Politie 18-10-2023

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Medewerker Intake en Service Politie 18-10-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Vakgebieden

  1. medewerker intake en service - basisteams Ommelanden-Noord en -Midden

Wil jij het visitekaartje van de politie zijn? Basisteams Ommelanden-Noord en Ommelanden-Midden zoeken een nieuwe medewerker intake & service. Ben jij stressbestendig, aanspreekbaar en klantvriendelijk en wil je bijdragen aan een goed aangifteproces? Kom dan bij ons werken en zorg ook voor Ommelanden-Noord en Ommelanden-Midden GOUD op de koart!

Locatie(s):

Delfzijl en Hoogezand

Organisatieonderdeel:

Eenheid Noord-Nederland

Vakgebied(en):

Operationele inzet

Niveau:

MBO 3

W at ga je doen?

Als medewerker intake & service heb je dagelijks contact met burgers en collega's. Je voert intakegesprekken en neemt aangiftes op (met uitzondering van zedenzaken en mensenhandel). Daarbij beoordeel je de behoefte en bepaal je welke vervolgstappen nodig zijn. Ook verwerk je telefonische aangiftes die opgenomen zijn door medewerkers van het Regionaal Service Centrum. Je controleert de kwaliteit van deze aangiftes (ter ondersteuning van de senior intake & service), signaleert afwijkingen en onvolledigheden en waar nodig vul je ontbrekende gegevens aan. Met de informatie die je van burgers en collega's krijgt, stel je processen verbaal op zodat de opvolging en/of vervolging gestart kan worden. Verder kun je ingezet worden voor monitoring en termijnbewaking.

Je draait eveneens mee in de processen binnen het COP (coördinatiepunt operationeel politiewerk), zoals het bijhouden van de algemene mailbox. Dit betekent dat je structureel weekenddiensten draait. Je bent getraind (of krijgt training) voor de webcare, zodat je ook in deze diensten kunt meedraaien. Werken op feestdagen komt incidenteel voor.

Waar ga je werken?

Basisteam Ommelanden-Noord

Ons werkgebied is een uitgestrekt landelijk gebied met twee grote gemeenten, Eemsdelta en Het Hogeland. In ons werkgebied hebben we drie grote havens, een chemiepark en een aantal stadskernen, met alle problematiek vandien. Jeugdoverlast, drugsoverlast en de strijd tegen ondermijnende en veelvoorkomende criminaliteit staan bij ons centraal en zijn thema's waar je iedere dag mee in aanraking komt. Hiernaast hebben wij binnen ons gebied te maken met aardbevingsproblematiek, verkeersproblematiek en grootschalige evenementen.

We zijn steeds weer op zoek naar manieren om als team beter aan te laten sluiten bij de behoefte van de buitenkant. Intern maken we ook de nodige ontwikkelingen door, waarbij de ontwikkelopgaven 'klein binnen groot' en 'vernieuwend werken' leidend zijn. We werken in vier geografische en drie thematische clusters, waarbij verbetering en innovatie van ons team, samenwerking en onze werkprocessen steeds centraal staan.

Ommelanden-Midden

Basisteam Ommelanden-Midden wil de burger en de collega's zo goed en efficiënt mogelijk bedienen. We doen dit graag en graag in één keer goed. We zetten daarbij de spreekwoordelijke stap naar voren. We zoeken collega's die graag willen meedenken in het verbeteren van onze dienstverlening.
Basisteam Ommelanden-Midden werkt vanuit de locaties Hoogezand en Veendam. Daarnaast hebben we spreekuurlocaties in de gemeente Pekela. Je kunt op al deze locaties worden ingezet. De prioriteiten van ons team zijn jeugd, high impact crime, verkeer, drugsoverlast, digitale- en ondermijnende criminaliteit. Je gaat werken in een team van ongeveer 96 fte.

Wie ben jij?

Wij zoeken een teamspeler met een klantvriendelijke houding, iemand die gemakkelijk contact legt met mensen. Dienstverlening heb je hoog in het vaandel staan. Je ziet waar het werk ligt, werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail. Je kunt goed luisteren, de-escalerend optreden en je herkent de wensen en behoeften van klanten en collega's. Natuurlijk sta je stevig in je schoenen en deins je niet terug voor emotionele reacties en weerstand. Je bent gedreven en wil graag van meerwaarde zijn. Daarbij denk je mee in het belang van de klant en de organisatie, breng je deze bij elkaar en lever je maatwerk waarmee je het verschil maakt. Samenwerken met andere teams en/of partners is voor jou een vanzelfsprekendheid. Voor collega's ben je makkelijk aanspreekbaar en zelfredzaamheid is je op het lijf geschreven. Verder ben je flexibel inzetbaar.

Daarnaast vragen wij:

  • een mbo 3-diploma;
  • bij voorkeur kennis van en ervaring met procesmatig werken en ketensamenwerking;
  • een boa-diploma of de bereidheid dit te behalen.

Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een aanstelling in tijdelijke dienst voor een proeftijd van een jaar. Bij voldoende functioneren wordt de aanstelling na een jaar omgezet in een vaste aanstelling.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

  • een bruto maandsalaris van minimaal € 2.209,- en maximaal € 3.468,- (schaal 6 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
  • 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof ( meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden ).

Interesse?

Bel of mail met Richard Hoogeveen, operationeel expert ggp , ) of , operationeel expert intake en service , ) als je meer informatie over de functie wilt hebben.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met het Frontoffice Recruitment & Selectie op .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Frontoffice
Indicatie salaris (min – max]2209 – 3468
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://kombijde.politie.nl/vacatures/medewerker-intake-en-service---basisteams-ommelanden-noord-en--midden_1026913.html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.