Medewerker uitkeringsadministratie Maandag 31-01-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Medewerker uitkeringsadministratie Maandag 31-01-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als medewerker uitkeringsadministratie draag je zorg voor efficiënte en zorgvuldige administratie. Je registreert, (her)berekent en controleert de persoons- en inkomensgegevens en uitkeringen. Daarbij pas je gangbare fiscale en sociale regelingen toe en zorg je voor betaalbaarstelling van voorschotten, uitkeringen en bijzondere betaalopdrachten. Daarnaast voer je diverse deeladministraties uit, waaronder uitvoering Loonkostensubsidie. Je bent het aanspreek- en informatiepunt voor klanten en de verbindende schakel van uit de uitkeringsadministratie met klantmanagers, werkcoaches, consulenten WMO en Jeugd- en beleidsadviseurs.

Jij beoordeelt en verwerkt beslagen in de uitkeringenadministratie. Hierbij ben jij onderdeel van een team van uitkeringsmedewerkers. Omdat jij werkt met het inkomen van inwoners, is het van belang dat jij zorgvuldig werkt. Hierbij wordt verwacht jij dat jij verantwoordelijkheidsgevoel en een zekere mate van zelfstandigheid hebt.

Wat bieden wij?

•          Maandsalaris conform de CAO voor gemeenten, met een maximum van €4.715,56 bruto op basis van een 40-urige werkweek.

•          Een vast dienstverband bij Maandag®, inclusief aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

•          Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer

•          Persoonlijke begeleiding en loopbaanadvies door mij als vast contactpersoon bij Maandag®.

•          Kansen voor verdere persoonlijke ontwikkeling met toegang tot de Maandag® Academy, waar je onder andere persoonlijke ontwikkelings- en competentietrainingen en interne cursussen kunt volgen.

Wil jij meer informatie ontvangen of direct solliciteren? Neem dan contact op via annemarie.miske@maandag.nl of 0616429135

Functie eisen

  • Jij hebt een afgeronde MBO-opleiding in de richting van uitkeringenadministratie
  • Jij hebt ruime ervaring op het gebied van uitkeringenadministratie bij een gemeente of overheidsinstantie
  • Ervaring met X-works (Blinqt) is een pré

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Medewerker uitkeringsadministratie die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Uitkeringsadministratie
Indicatie salaris (min – max]3348 – 4715
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensannemarie.miske@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108204361?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.