Medisch Assistent Ommelander Ziekenhuis Groningen 24-07-2023

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Medisch Assistent Ommelander Ziekenhuis Groningen 24-07-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Logo Ommelander Ziekenhuis Groningen

  1. Medisch assistent Dermatologie

Medisch assistent

Component Action Menu

  • $

Medisch assistent

Wij zijn voor de polikliniek Dermatologie op zoek naar een deskundige

Medisch assistent
24 uur

Ben jij een enthousiaste, proactieve en stressbestendige medisch assistent. Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Je verzorgt samen met je collega medisch assistenten de spreekuren van de dermatologen . Je assisteert bij onderzoeken en (steriele) behandelingen en verricht omloopwerkzaamheden . Daarnaast ontvang je patiënten en verricht je backoffice werkzaamheden, hieronder vallen administratieve taken en sta je patiënten telefonisch te woord. Ook vragen we een proactieve houding om een bijdrage te leveren aan de kwaliteitszorg binnen ons ziekenhuis.

Wie zoeken wij?

Naast een professionele houding ben je proactief , stressbestendig en weet je adequaat te reageren in hectische situaties. Tegelijkertijd straal je ook rust uit omdat je ook voor een deel van de tijd bij de patiënt op de kamer bent. Je bent gastvrij, stelt patiënten op hun gemak en beantwoordt vragen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt bij voorkeur kennis van het ziekenhuisinformatiesysteem X-Care.

Wat vragen wij van jou?

Je bent in het bezit van minimaal een MBO diploma doktersassistent , niveau 4. Je hebt affiniteit met het vakgebied Dermatologie. Ervaring als doktersassistent binnen een ziekenhuis is een pre. Daarnaast vind je het een uitdaging om het spreekuur in goede banen te leiden, neem je initiatief en staat patiëntvriendelijkheid hoog bij jou in het vaandel.

De afdeling

De Dermatologie betekent letterlijk " huidgeneeskunde ". De dermatoloog houdt zich bezig met onderzoek en behandeling van aandoeningen aan de huid en daaraan grenzende slijmvliezen. Op de polikliniek dermatologie zijn dermatologen werkzaam en een groep enthousiaste medisch assistenten. Samenwerken is op de polikliniek dermatologie erg belangrijk, je staat er nooit alleen voor en ondersteunt elkaar om het spreekuur in goede banen te leiden.

De organisatie

Het Ommelander Ziekenhuis is van betekenis voor patiënten, voor medewerkers en voor de regio. Met ruim 1300 collega's werken wij dagelijks aan de best mogelijke zorg voor onze patiënten. We doen dat vanuit ons moderne ziekenhuis in Scheemda, midden in het mooie landschap van Noord- en Oost-Groningen. Met de spoedeisende hulp, de (acute) verloskunde en een breed palet aan medisch specialistische basiszorg zijn wij hét ziekenhuis voor de regio. We werken daarbij nauw samen met andere zorgaanbieders en onze verwijzers .

Het Ommelander Ziekenhuis is een prachtige plek om te werken, is zeer goed bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid voor medewerkers en patiënten. Ons ziekenhuis zit vol dynamiek. De collegialiteit en de korte lijnen tussen alle medewerkers zorgen voor een gemoedelijke sfeer.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedisch Assistent
Indicatie salaris (min – max]2129 – 3120
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.ommelanderziekenhuis.nl/over-ons/werken-en-leren/vacatures/medisch%20assistent%20dermatologie

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.