Monteur onderhoud treinen 5 ploegen vaste baan Randstad 22-08-2023

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Monteur onderhoud treinen 5 ploegen vaste baan Randstad 22-08-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Kedeng kedeng, kedeng kedeng, oehoe! Kom jij werken als onderhoudsmonteur bij de Nederlandse Spoorwegen? Je gaat werken in een vijf ploegenrooster en je werkt op een vaste locatie in Onnen, nabij Groningen. Daarnaast krijg je gelijk een jaarcontract!

wat bieden wij jou
  • Bruto uurloon € 18,50 - € 19,50 excl. toeslagen
  • Ploegentoeslag ± € 9,00 bruto per uur
  • Pensioenopbouw vanaf 8 gewerkte weken
  • Jaarcontract met intentie tot een vast contract
  • Opleiding mechatronica Mbo-2
  • Reiskostenvergoeding van € 0,21 (vanaf 10 km)
wie ben jij

Je werkt graag met je handen en in teamverband. Je hebt oog voor detail en kwaliteit en veiligheid staat bij jou bovenaan. Bij de NS is het verplicht om een Mechatronica Mbo-2 diploma te hebben. Heb je deze al op zak? Mooi! Nog niet? Dan wordt deze je aangeboden door NS in samenwerking met Randstad Techniek. Houd daar dus rekening mee. Afhankelijk van je niveau ben je 1 tot 2 jaar bezig met zo'n werk- & leertraject. Daarnaast heb je:

  • een mechatronica Mbo-2 diploma of een technische Mbo-3 diploma, denk aan werktuigbouwkunde of elektrotechniek
  • een VCA-certificaat (of ben je bereid deze te halen, op onze kosten natuurlijk)
wat ga je doen

Als onderhoudsmonteur verricht je onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan de apparatuur en componenten van treinen. Dit doe je op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en besturingstechniek. Daarnaast voer je inspecties uit aan de hand van een werkopdrachten, werkbeschrijvingen en protocollen. Hierbij staat veiligheid voorop. Je leeft de werk-, veiligheids- en milieuvoorschriften na. Net als het toepassen van de stop & go en de buddycheck. Je gaat namelijk werken met gevaarlijke stoffen en 1800 V installaties.

waar ga je werken

Je gaat werken bij NS Onnen, vlakbij de stad Groningen. Dit is het onderhoudsbedrijf van de NS. Zij doen hier alles; van technisch onderhoud tot snelle servicebeurten. Ze zorgen ervoor dat 1,2 miljoen treinreizigers van NS dagelijks op tijd zijn.

Dit is een unieke kans om de treinen op technisch gebied eens van dichtbij te bekijken! Daarnaast ben je bij goed bevallen verzekerd van een plek in dienst bij NS zelf. Dat is toch een mooie kans?!

sollicitatie

Zie jij jezelf hier werken? Solliciteer dan en ik, Nanung, hoop je gauw te spreken.

Voldoe jij nog niet helemaal aan de functie-eisen, maar lijkt deze baan je wel helemaal het einde? Wil je meer informatie over werken en leren via onze Randstad (vak)opleidingsmogelijkheden. Neem dan contact op met Angelique van der Veen via 0627852668 of Klaske Jonker 0620014318

#technieknoordoost

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

 

FunctietitelMonteur Seinwezen Spoorwegen
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensnanung.struijck@nl.randstad.com , 06-51900468 http://www.randstad.nl
Type contractVast
BranchePersonen vervoer, Techniek
LocatieFarmsum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/XgvuocX20fBUgX1MMVYS

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.