Operations Engineer ICT VHZ 16-03-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Operations Engineer ICT VHZ 16-03-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Operations Engineer ICT regio Noord

Ben jij een ervaren Operations Engineer / Werkplekbeheerder met passie voor het werken in een dynamische organisatie? VHZ bestaat uit verschillende productiebedrijven met daarnaast een aantal ondersteunende bedrijven en een faciliterend hoofdkantoor. VHZ is op zoek naar een Operations Engineer voor regio Noord als versterking van ons ICT-team.

Wat wij bieden

Een marktconform salaris, passend bij jouw ervaringEen jaarcontract voor 32 - 40 uur per week, met intentie tot vast dienstverbandEen goede pensioensregeling bij ASR met een werknemersbijdrage van 25%32 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband

Deze extra's kun je verwachten

Ruimte om te werken aan jouw eigen ontwikkeling Laptop en telefoon van de zaakEen leaseauto van de zaak Een hecht en ambitieus team van collega's

Operations Engineer ICT regio Noord

  • Zwolle

  • 32 - 40 uur per week
  • HBO

Twijfel niet en stuur ons een berichtje naar of bel met op .

Wat ga je doen als Operations Engineer ICT?

De afdeling ICT binnen VHZ bestaat uit hechte, ambitieuze collega's met passie voor hun vak en is ingericht conform het regie-model, waarbij netwerkbeheer en systeembeheer worden uitbesteed. Als Operations Engineer ben je zelf verantwoordelijk op het gebied van ICT-dienstverlening en krijg je veel eigen regie over je werkzaamheden. Je bepaalt je eigen agenda en zorgt zelf voor de afspraken voor op de locaties waar jij verantwoordelijk voor bent. Als Operations Engineer heb je een belangrijke rol bij het waarborgen van de soepele werking van de werkplekken en het bieden van ondersteuning aan de eindgebruikers, samen met onze ICT-dienstverlener en je ICT collega's bij VHZ.

Werken bij VHZ

Werken bij VHZ betekent werken aan een toekomstbestendige wereld. We produceren kunststof kozijnen die een leven lang mee gaan. Wij hebben niet alleen passie voor het leveren van de beste kozijnoplossing, maar houden met al onze activiteiten rekening met de impact ervan op onze omgeving.

VHZ bestaat uit Europrovyl, Kumij, Transcarbo, Smits Kozijnen, Alwood en Kozijn Service Nederland. Toonaangevende bedrijven die zich onder andere richten op de productie, montage en service van duurzame kozijnoplossingen, zowel aan particulieren als in de B2B-markt. Met intotaal ruim 650 medewerkers, verspreid over 10 (productie-)locaties voorzien we veel nieuwbouw- en renovatieprojecten van stijlvolle kozijnen, ramen en deuren. Gezamenlijk zijn we marktleider in de branche en dragen we bij aan een betere leefomgeving voor de komende generaties.

De holding is gevestigd aan de rand van het centrum in Zwolle en dat is dan ook jouw werkplek. In Zwolle werken we met een gedreven team van ongeveer 20 collega's die vanuit hun eigen expertise (zoals ICT, HR, Marketing en Finance) de werkmaatschappijen ondersteunen.

Wat vragen wij van jou?

Je bent een teamplayer en vindt het belangrijk dat de IT processen binnen de organisatie voor iedereen soepel verlopen. Daarnaast ben je analytisch ingesteld en ga je flexibel om met veranderingen. Je denkt vooral in oplossingen en werkt graag resultaatgericht.

Verder beschik jij over:

Solliciteer in 6 stappen

Vul onderstaande vragen in en we nemen zo snel mogelijk contact met op om een kennismaking in te plannen!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelIt Engineer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijvhz.nl/vacatures/operations-engineer-ict-regio-noord

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.