Operator Nouryon 28-03-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Operator Nouryon 28-03-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Career Opportunities: 1st Operator Delamine (10628)

Requisition ID 10628 - Posted - Delfzijl_Delamine - Posting Country (1)


Jij houdt je als Operator graag bezig met het beheren, bedienen en optimaal instellen van de procesinvoering. Hierbij heb jij oog voor kwaliteit en waarborg je de operationele procedures van de wet en regelgeving. Ben jij veiligheidsbewust en heb jij een VAPRO B? Dan ben jij de Proces Operator waar wij naar op zoek zijn!

Bij Nouryon onderneemt ons wereldwijde team van Changemakers elke dag positieve actie om collectief en individueel hogerop te komen. Wij creëren innovatieve en duurzame oplossingen voor onze klanten om aan de behoeften van de samenleving te voldoen - vandaag en in de toekomst.

Over de functie

Als Operator Delamine bestaan jouw werkzaamheden uit taken van de deskoperator en buitenoperator. Je bedient, controleert en stuurt de installaties bij vanuit de centrale de centrale desk aan de hand van vastgestelde schema's, proceshandboeken en voorschriften. Daarnaast dien je dit ook te doen in het veld. Daarbij realiseer je de gewenste productiedoelstellingen om het proces zo efficiënt mogelijk te laten bedrijven..

Delamine B.V. is een bedrijf dat Ethyleenamines produceert volgens het EDC productieproces. Delamine produceert en verkoopt de gehele reeks van Ethyleenamines. De productielocatie staat in Farmsum (Delfzijl) en het hoofdkantoor in Amersfoort, met o.a. General Management, Marketing & Sales, Customer Service & Logistics en Accounting & Control. Delamine is een joint venture met twee gelijkwaardige aandeelhouders.

De productie afdeling van de plant Delamine te Delfzijl wordt geleid door de Productie Manager. Het team bestaat uit naast de functie van Productie Coördinator verder uit: 5 ploegen (32 operators & 5 wachtchefs), Run Plant Technoloog, Veiligheidskundige en een dispatch afdeling.

In uw toekomstige rol als 1e operator zult u

 • afmeldingen melden en legt deze ten behoeve van correcte opvolging neer bij de juiste afdeling.
 • installaties delen veilig stellen voor onderhoudswerkzaamheden en draagt zorg voor en veilig werkomgeving.
 • Meedenken in verbeterdoelstellingen o.a in proces optimalisatie
 • Zich bezig zouden met het toezicht op het veilig uitvoeren van onderhoudstaken
 • Een bijdrage leveren aan HAZOP's, storingsrapportages en oorzaak analyses middels b.v. RCA's
 • Samen met je ploeg verantwoordelijk zijn voor een beheersgebied binnen de fabriek. O.a. voor orde en netheid, PID's, handboeken ect.

Wij gaan ervan uit dat u meeneemt

 • Minimaal afgeronde VAPRO B opleiding met bij voorkeur kennis van chemische processen en QHSE.
 • Minimaal 1-3 jaar werkervaring in een soortgelijke omgeving in de chemie.
 • Sterk verantwoordelijkheidsgevoel en positief-kritische blik op kwaliteit.
 • Goede kennis van de Nederlandse en bij voorkeur ook de Engelse taal.

Wij geloven dat u...

 • Veiligheid-gedreven bent
 • Goed in teamverband kan werken

Wij bieden u

Als Proces Operator Delamine kom je terecht in een ploeg van 4-7 operators, waar een goede mix is tussen verschillende functies, ervaring en leeftijd. Hierdoor krijg jij de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Bruto jaarsalaris afhankelijk van werkervaring tot max. 48.435 euro plus 28,5 % ploegentoeslag
 • Vaste eindejaarsuitkering.
 • Interessante pensioenregeling.

Om je verder te ontwikkelen om bieden we de mogelijkheid van het volgen van opleidingen en trainingen.

Goed om te weten

Het betreft een vaste functie op fulltime basis, rapporterend aan Herman Elzinga, Wachtcehf Delamine gevestigd op het Chemie Park in Delfzijl.

Solliciteer dan via ons online recruitmentsysteem. Sollicitaties via e-mail accepteren wij niet. Zodra het bij ons is, zullen we beoordelen of er een match is tussen jouw vaardigheden en de functie! Ga voor meer informatie over ons wervingsproces naar: nouryon.com/careers/how-we-hire/

Over Nouryon

Wij zijn vandaag op zoek naar de Changemakers van morgen.

Als u op zoek bent naar uw volgende carrièrestap, solliciteer dan vandaag nog en sluit u aan bij het wereldwijde team van Changemakers van Nouryon dat essentiële oplossingen levert die onze klanten gebruiken voor de productie van alledaagse producten zoals persoonlijke verzorging, schoonmaak, verf en coatings, landbouw en voeding, farmaceutische producten en producten. producten bouwen. Onze medewerkers worden gedreven door de wens om impact te maken en actief positieve verandering te bewerkstelligen. Als dat jou typeert, maken wij graag ruimte voor jouw ambities. Vanaf dag één ondersteunen wij je bij je persoonlijke groei, door middel van uitdagende functies en uitgebreide leer- en ontwikkelingsmogelijkheden, in een dynamische, internationale, diverse en proactieve werkomgeving.

Voor aanvullende informatie over de vacature kunt u contact opnemen met de , Corporate Recruiter,

Als u vragen heeft over het wervingsproces of uw sollicitatie of als u hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProcesoperator Chemie
Indicatie salaris (min – max]3737 – 3737
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://career5.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=10628&company=nouryonP&username=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.