Operator Timing 08-04-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Operator Timing 08-04-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Wil jij aan de slag om, letterlijk en figuurlijk, de voedselverpakkingsindustrie in vorm te krijgen?! Als operator in dit productiebedrijf ben je verantwoordelijk voor het bedienen van machines die worden gebruikt voor het shirren van de producten. Dit proces omvat het verzamelen van het product d.m.v. spoelen of inplooien, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden gedistribueerd en gebruikt in de voedselverpakkingsindustrie. De taken omvatten onder andere het instellen en controleren van de machines, het monitoren van de productiekwaliteit, het uitvoeren van regelmatige controles en onderhoud aan de apparatuur, en het waarborgen van de naleving van de veiligheids- en productienormen. Als operator heb je een cruciale rol in het productieproces en draagt bij aan de efficiëntie en kwaliteit van de geproduceerde producten.

Wij bieden:

De functie is voor 40 uren per week, van maandag t/m vrijdag. Daarnaast is het een functie in 2-ploegendienst, waarbij de werktijden als volgt zijn: van 06:00 uur tot 14:30 uur en van 14:30 uur tot 23:00 uur. Het kan voorkomen dat je na verloop van tijd naar de 3-ploegen zal gaan. Daarnaast is het werk voor langere tijd. Het bruto uurloon ligt tussen de €15 en €16, daarnaast is er een reiskostenvergoeding vanaf 10 km en geldt er een ploegentoeslag: 2-ploegen is 113%, 3-ploegen is 120%.

Wij vragen:

Herken jij je in onderstaande punten? - Ervaring in een productieomgeving en het bedienen van machines/onderhoud;

- Fysiek in goede staat en beheersing van de Nederlandse taal;

- Zelfstandig aan het werk te kunnen;

- Flexibel qua werktijden, bereid om zowel in 2- als 3-ploegen te werken indien nodig;

- Betrouwbaar en enthousiast om lekker aan het werk te gaan! Daarnaast ben je in het bezit van een geldig VCA-certificaat óf sta je ervoor open deze te behalen.

Waar ga je werken:

Dit wereldwijd opererende productiebedrijf richt zich op op maat gemaakte producten voor de voedselverpakkingsindustrie. Ze hechten waarde aan lokale betrokkenheid en streven naar langdurige klantrelaties door goed te luisteren naar de behoeften van hun klanten.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOperator Waterzuivering
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLBO
Aantal uren (min – max)33 – 40
ContactgegevensMKBGroningen@timing.nl , onbekend https://www.timing.nl/
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieFarmsum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.timing.nl/solliciteren/10AV150133/?utm_source=NVB&utm_medium=cpc&utm_campaign=alljobs

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.