Orthopedagoog Generalist Polikliniek 's Heeren Loo Zorggroep 28-04-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Orthopedagoog Generalist Polikliniek ’s Heeren Loo Zorggroep 28-04-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Logo Werken bij 's Heeren Loo

 • Ik ben...
  • Beroeps Opleidende Leerweg (BOL)
  • Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)
  • Alles over Werken en leren
Logo Werken bij 's Heeren Loo

GZ Psycholoog, Orthopedagoog Generalist Polikliniek

''Zie jij dat ik meer ben dan mijn beperking? Kan jij mij helpen om te gaan met verschillende emoties? Zoek jij samen met mij uit wat ik nodig heb om mezelf te ontwikkelen?'''

In het kort

 • Leeuwarden
 • 16 uur
 • 4269 tot 6446 euro
 • nr. 13533

Je kunt reageren t/m 16-05-2024

Jouw recruiter

Contact opnemen

Waar ga je werken?

Je gaat werken voor expertisecentrum Advisium, binnen 's Heeren Loo en specifiek voor de regio Noord-Oost Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe). Je wordt onderdeel van onze vakgroep gedragswetenschappers. Deze vakgroep bestaat uit orthopedagogen, orthopedagoog-generalisten en (GZ-)psychologen. Binnen de vakgroep zijn specialismen met betrekking tot specifieke doelgroepen ontwikkeld en is er specifiek aandacht voor het intramurale deel en het extramurale werken via poliklinieken.

Je maakt onderdeel uit van een actieve vakgroep. De vakgroep deelt nieuwe kennis (in aansluiting op landelijke ontwikkelingen) met elkaar en tijdens kennislunches multidisciplinair met andere vakgroepen. De vakgroep is via verschillende kennisketens landelijk verbonden met zorgbeleid en de wetenschappelijke poot van onze organisatie. Onze regionale vakgroep kenmerkt zich door betrokkenheid bij elkaar en behandelt multidisciplinair met andere onderdelen van Advisium, zoals (para)medische diensten.

Bij 's Heeren Loo werken meer dan 1200 specialisten. Samen vormen zij Advisium: het grootste expertisecentrum van Nederland binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg. Onze specialisten werken samen aan de verbetering van de zorg en de behandeling van mensen met een verstandelijke beperking. We maken actief werk van (wetenschappelijk) onderzoek en werken langdurig samen met universiteiten en hogescholen. Bij Advisium is er altijd aandacht voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Hoe ga je bijdragen?

Wij hebben plek voor een collega die vooral gaat werken als regievoerend behandelaar in een poliklinische setting in Leeuwarden.

Jij vindt het leuk om samen met collega's binnen een poliklinisch setting door te ontwikkelen en vorm en inhoud te geven aan die ontwikkeling. Je bent ook betrokken bij cliënten die nog thuis wonen maar wel binnen dagbesteding een plan nodig hebben en/of behandeld moeten worden. We werken waar nodig samen in complexe casuïstiek, dat kan zijn binnen de eigen vakgroep maar vooral ook multidisciplinair met de medische en paramedische diensten.

We hebben ruimte voor een nieuwe collega voor maximaal 16 uur per week. Wil je meer uren werken, dan is het mogelijk om deze functie te combineren met de rol van regiebehandelaar NAH in hoofdzakelijk Leeuwarden en voor een klein deel Drachten. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden!

Dit ben jij

Je hebt een afgeronde universitaire opleiding Psychologie of Orthopedagogiek aangevuld met een postdoctorale specialisatie en een BIG-registratie tot GZ-psycholoog of een opleiding en registratie tot orthopedagoog-generalist. Of eventueel CGT opleiding(en) en/of trauma-specifieke opleidingen.

Daarnaast:

 • Heb jij affiniteit met cliënten met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek.
 • Beschik jij over sterke communicatieve vaardigheden en humor.
 • Ben je bereid collega's te coachen en eventueel op te leiden.
 • Ben je positief kritisch en ontwikkelgericht.
 • Ben je op samenwerking gericht en waardeer je de kennis van andere disciplines.

Dit bieden wij

 • We bieden jou een contract en voorwaarden aan in overleg en passend bij je ervaring.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 4185,- en maximaal € 6320,- (FWG 65) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
 • Trainingen en opleidingen die nodig zijn om binnen onze settingen je werk goed te kunnen verrichten of de ontwikkeling die passend is bij de ambitie van de polikliniek.

Sollicitatieprocedure

Gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Jefke van den Bor, manager Advisium, via telefoonnummer of met Miriam Jongman, secretaresse, via telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOrthopedagoog
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.sheerenloo.nl/vacatures/gz-psycholoog-orthopedagoog-generalist-polikliniek-1034747

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.