Pedagogisch Medewerker Stichting Kids2b 12-09-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Pedagogisch Medewerker Stichting Kids2b 12-09-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Samenwerken

 • Detachering via Kids2b: De beste pedagogisch medewerkers bij jou aan het werk!
Open

 • Huidige: Pedagogisch medewerker Appingedam | Vast en toch flexibel

Pedagogisch medewerker Appingedam | Vast en toch flexibel

Ruimte. Ruimte om te ontdekken. Te verwonderen. En ruimte voor de leukste tijd. Dat is wat jij wil bieden maar zelf ook graag wilt hebben. Een baan waarbij jij jezelf kan zijn, met jouw passies en enthousiasme en daarmee anderen kan inspireren. Jong en oud.

Kids2b is de werkgever die dit mogelijk maakt. Met een werkcultuur waar jouw talent ingezet wordt, waar je je eigen verantwoordelijkheid hebt en kan nemen, waar vertrouwen is en we in oplossingen denken. Waar ruimte is voor jou. Letterlijk en figuurlijk. Want wij zijn nu met spoed op zoek naar twee pedagogisch medewerkers voor 25-30 uur per week voor twee van onze locaties in Appingedam .

Wat je precies bij ons gaat doen?

Dagelijks ben jij samen met jouw collega's verantwoordelijk voor het spelenderwijs laten groeien van de kinderen op onze locaties in Appingedam. Jij daagt hen uit, moedigt hen aan en doet actief niets. Jij stimuleert de ontwikkeling door het creëren van een rijke speelomgeving. Of het nou gaat om de jongste kinderen nieuwe woorden en vormen te leren door speelse activiteiten als aardbeien plukken in de moestuin, peuters te helpen bij hun zelfstandigheid door hun te leren hun jas zelf aan te doen of de creativiteit van de oudsten te stimuleren door hun loose parts te geven? Jij doet het met plezier en dat straal je uit.

In deze functie wordt jij een vast gezicht op twee van onze locaties. Zo zorg jij voor het draaiende houden van de locaties wanneer een collega vakantie heeft of bijvoorbeeld zorgverlof heeft. Een flexibele functie dus met veel afwisseling en toch ook vastigheid. Want zo leer jij alle kinderen en ouders van twee locaties kennen en zij jou. De ontwikkeling en verzorging van de kinderen op de groep staat dus centraal in jouw vak en daarbij ben jij echt onderdeel van de teams waarin jij van grote meerwaarde bent.

In ruil voor jouw inzet en passie, krijg jij:

 • Een goed salaris! Deze functie is ingedeeld in schaal 6 van de CAO Kinderopvang. Hier hoort een salaris bij van maximaal € 3.192,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Dit is exclusief vakantietoeslag (jaarlijks 8%) en een eindejaarsuitkering van 3%.
 • Een contract 25-30 uur per week.
 • Een baan met diversiteit, afwisseling en toch ook vastigheid .
 • Dagdiensten . Plus weekenden en officiële feestdagen vrij!
 • Makkelijk te bereiken locaties. Met voor de deur gratis parkeren en met het openbaar vervoer goed te bereiken.
 • Werken op een huiselijke locaties ingericht volgens ons inrichtingsconcept 'Natuurlijk Thuis'.
 • Veel aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van scholing, cursussen en workshops. Ook onder leiding van de pedagogisch coach met specialisatie VVE.
 • Veel ruimte voor jou eigen inbreng. Jij hebt zowel op jouw groep de mogelijkheid om actief mee te denken en te doen en ook voor de organisatie door middel van werkgroepen.
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, collectiviteitskorting op bijvoorbeeld de zorgverzekering, reiskostenvergoeding, kerstpakket en fietsplan.
 • 144 wettelijke en 66 bovenwettelijke betaalde vakantie uren (bij voltijd dienstverband). Dat is bijna 6 weken vakantie bij een contract van 25-30 uur!
 • Ondersteuning vanuit een platte organisatie met korte lijnen en dus gemakkelijk contact met collega's op andere locaties, teamleiders en collega's van het servicebureau.
 • (Digitale) inspiratie en informatie . Onze systemen zijn er niet alleen op gericht je te ondersteunen maar ook om je te inspireren en een paar keer per jaar organiseren wij onze eigen kennissessies om jou te inspireren en motiveren.

Waar kom jij te werken?

Onze locaties in Appingedam zijn levendige locaties in de kindcentra. Naast (VVE) peuteropvang, bieden wij daar dagopvang en buitenschoolse opvang. Aan de hand van ons pedagogisch beleid en onze speerpunten voeding, beweging, taal en buiten zorgen medewerkers voor een rijke omgeving waar kinderen optimaal de wereld kunnen ontdekken. Één van de locaties is net terug verhuisd naar de volledig vernieuwde locatie. Deze locatie is ingericht op basis van ons inrichtingsconcept Natuurlijk Thuis. Een inrichting die als derde pedagoog kinderen en jou de ruimte biedt om de leukste tijd te beleven met de beste balans tussen uitdaging en rust. Onze andere locatie wordt op dit moment versterkt en zal na de verbouwing ook volgens dit inrichtingsconcept ingericht worden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voorop staat dat jij enthousiast wordt van het werk en onze organisatie. We zijn daarnaast vooral op zoek naar een collega die stevig and e schoenen staat en niet snel van slag is. Daarbij:

 • Heb jij een voor de functie relevante opleiding, bij voorkeur niveau 4 of HBO (check het vooral via de diplomacheck van kinderopvang werkt).
 • Voldoe jij aan de eisen van 3f taaleis, heb jij een VVE certificaat en heb jij baby's in de kinderopvang succesvol afgerond (pré).

Leuk dat je onze collega wilt worden! Misschien dat je nu nog niet bij ons aan de slag kan, maar hebben wij binnenkort wel jouw droombaan beschikbaar. Als wij een andere vacature open hebben waarvan wij vinden dat het net iets voor jou is, mogen wij jou dan bellen?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPedagogisch Medewerker Kinderopvang
Indicatie salaris (min – max]3192 – 3192
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)25 – 30
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieAppingedam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kids2b.nl/werken-bij-kids2b/pedagogisch-medewerker-appingedam-vast-en-toch-flexibel

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.