Persoonlijk Begeleider MVG De Zijlen 04-08-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Persoonlijk Begeleider MVG De Zijlen 04-08-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Ben jij een teamplayer maar vind je het ook leuk om een team te coachen? En zorg jij voor rust én voor sfeer? Voor onze locatie in Appingedam zoeken we een Persoonlijk Begeleider MVG voor 28 uur per week.

Zo ziet jouw werkplek er uit

Binnen onze locatie Appingedam wonen 47 cliënten verdeeld over twee flatgebouwen. We zoeken een persoonlijk begeleider MVG voor flat 5, 2e etage. Flat 5 heeft 24 cliënten waarvan 2 MVG groepen. Elke MVG groep bestaat uit 6 cliënten. Eén groep op de begane grond en één groep op de 2e etage. Voor de 2e etage is het redelijk nieuw om met cliënten met MVG te werken. Het team maakt daarom een nieuwe start. Er is veel ruimte voor ontwikkeling én voor jouw inbreng. Het team bestaat uit zo'n 14 collega's.

De cliënten wonen allemaal in een eigen appartement met een eigen douche en toilet. Er is een gezamenlijke woonkamer waar de integrale dagbesteding wordt gedaan.

De locatie in Appingedam is een locatie die actief bezig is met het meedoen in de samenleving. De locatie zit op loopafstand van het mooie centrum van Appingedam en is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Er worden vanuit de locatie diverse activiteiten georganiseerd zoals dagjes weg, een barbecue, deelname aan de rommelmarkt en muziekavonden. Een locatie waar geen dag hetzelfde is!

Wat ga je doen
Als persoonlijk begeleider werk je vanuit de zorgvisie en ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het begeleidingsplan. De begeleiding wordt gegeven op basis van de afspraken die zijn beschreven in dit plan. Je onderhoudt actief contact met de familie en betrokkenen van onze cliënten. Je beheert daarnaast de cliëntendossiers waarbij je verantwoordelijk bent voor een goede administratie. Je werkt samen met je collega's aan een zo optimaal mogelijk leefklimaat. Daarnaast behoren werkzaamheden op het gebied van verzorging en/of begeleiding tot jouw taken. Er is geen dag hetzelfde.

Cliënten met MVG kunnen niet altijd goed uitleggen waarom ze boos of verdrietig zijn. Ze uiten dit in verbale en non-verbale agressie. Jij begrijpt dit gedrag. Je signaleert wanneer een cliënt onrustig is en weet daar goed op te anticiperen.

We werken met het behandelmodel Triple-C. We richten ons niet op beheersen en voorkomen van probleemgedrag maar juist op het voorleven en bevorderen van het gewone leven.

In deze functie beleef je mooie maar ook spannende momenten. Deze momenten delen we graag in het team. Je werkt nooit alleen op de groep en je kunt gebruik maken van verschillende tools zoals signaleringsplannen. Als er een succes is behaald dan vieren we dat!

Dit ben jij

Jij vindt het leuk om samen met je collega's iets nieuws op te bouwen en kan hierbij een coachende rol aannemen. Jij staat stevig in je schoenen, bent waakzaam, kunt omgaan met agressie en durft de regie te pakken. Verder ben je rustig, emotioneel stabiel en zorg je voor een goede sfeer.


Verder vragen we

 • Een diploma in de zorg, minimaal op mbo niveau 4
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je bent flexibel als het gaat om werken in een 24 uurs-rooster met onregelmatige werktijden

Dit bieden wij

 • Direct een vast dienstverband voor 28 uur per week
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven: jouw inbreng doet er toe!
 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg FWG 45 (minimaal €2.605,- maximaal €3.640,-?bijbij een volledig dienstverband)
 • Naast je wettelijke vakantie-uren krijg je Balansverlof van 57 uur per kalenderjaar op fulltime basis
 • Vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33% conform cao
 • Reiskostenvergoeding van € 0,12 per km tot 30 km enkele reis en € 0,03 per km tussen 30 en 60 km enkele reis (in plaats van € 0,08 per km tot 30 km conform cao gehandicaptenzorg)
 • Goede secundaire voorwaarden zoals een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten en diverse aantrekkelijke voordeelregelingen bij de aanschaf van bijvoorbeeld een sportabonnement, fiets, laptop of telefoon, wellness en health-check
 • Diverse premiekortingen op aanvullende verzekeringen
 • Diverse interne opleidingen en trainingen om je te blijven ontwikkelen

  Wil je werken bij de Zijlen
  De Zijlen is er voor mensen met een verstandelijke beperking in de provincie Groningen. We zijn expert in de begeleiding en zorg voor specifieke doelgroepen. We zijn gericht op samenwerken. We investeren in medewerkers: goede zorg, goed werk. We doen dat in verbinding, met aandacht voor elkaar, met de leidinggevende dichtbij. Ons motto is: De Zijlen geeft kleur aan het leven! Werken bij De Zijlen betekent waarde toevoegen aan het leven van anderen. Dat doen wij met 1500 collega's voor bijna 1200 cliënten. Ons doel is een betekenisvol leven voor mensen met een beperking. Wat is er mooier dan dat mee vorm te geven?

Heb je interesse?

Leuk! Dan ontvangen we graag uiterlijk 11 september 2023 je cv en motivatie via de sollicitatiebutton. Deze kun je richten aan van der Noord (locatiehoofd).

Wanneer we in de tussentijd een passende match vinden zullen we de vacature eerder sluiten.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPersoonlijk Begeleider
Indicatie salaris (min – max]2605 – 3640
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)28 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieAppingedam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijdezijlen.nl/vacaturebeschrijving/persoonlijk-begeleider-mvg

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.