Process Operator Avantium Pilot Plant Delfzijl 14-07-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Process Operator Avantium Pilot Plant Delfzijl 14-07-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Process Operator

Delfzijl

Avantium is een toonaangevend technologiebedrijf en een pionier in het ontwikkelen en commercialiseren van duurzame chemie. De meest geavanceerde technologie van Avantium is de YXY® planten-naar-plastic-technologie, die plantaardige suikers katalytisch omzet in FDCA - furaandicarbonzuur, wat de bouwsteen is voor het duurzame polymeer PEF - polyethyleen furanoaat. PEF is een 100% plantaardig, recyclebaar en afbreekbaar polymeer en heeft dankzij haar superieure eigenschappen een breed scala aan toepassingen waaronder verpakkingen, textiel en folies.
De functie:
Als Process Operator ben jij onderdeel van ons team, die de Pilot Plant draaiend gaat maken en houden. De resultaten en de productie die Pilot Plant gaat leveren zullen van cruciaal belang zijn voor de vercommercialisering van Avantium's technologie en deze spelen een grote rol bij het bereiken van onze doelstelling om een duurzame polymeer - PEF - in de markt te zetten. Je gaat dus een belangrijke bijdrage leveren aan de stabiliteit en aan een optimale bedrijfsvoering van de FDCA Flagship plant in Delfzijl.
Jouw vaardigheden:

 • Je hebt kennis en ervaring als Process Operator en hebt een afgeronde VAPRO B of C opleiding.
 • Je hebt reeds ervaring opgedaan in de opbouw van chemische fabrieken en/of pilot plants.
 • Je bent belangstellend en enthousiast om nieuwe zaken op - en aan te pakken.
 • Ook ben je in staat om ook onder stressvolle werkomstandigheden je werk te blijven uitvoeren volgens de bij ons geldende veiligheidsvoorschriften en milieueisen.

Jouw taken zijn:


 • Start en bediening van verschillende installatieonderdelen.
 • Voorbereiden en begeleiden van reparaties en onderhoud.
 • Validatie van onze technologie en verbetering daarvan.
 • Opschaling van onze gepatenteerde technologie.
 • Uitvoer van eerste analyses bij storingen en incidenten.

In deze uitdagende functie ga je nauw samenwerken met je naaste collega Operators, Senior Operators en Assistant Shift Supervisors, die in 5 ploegendiensten werken en rapporteer je aan Avantium's Manager Operations.
Wij bieden:
Een uitdagende baan in een groeiende organisatie. Bij Avantium kun je het verschil maken door samen te bewijzen dat 'the sky, the limit' is. Als kleinere organisatie moedigen we onze medewerkers aan om creatief en innovatief een bijdrage te leveren aan het bereiken van onze doelstellingen.
Avantium Pilot Plant - Delfzijl:
Deze nieuwe fabriek is "First of its kind" en dat betekent dat veel zaken vanaf de grond opgezet moeten worden. Om succesvol te zijn als Process Operator is het belangrijk dat je het uitdagend vindt om jouw vergaarde kennis en ervaring in te zetten en onverwachte, complexe, problemen effectief te verhelpen. Je hebt een pragmatische en flexibele instelling en hebt hands-on mentaliteit.
Interesse?
Reageer dan snel op deze uitdagende positie. Ik ben bereikbaar op 3

Avantium

Adres Oosterhorn 4
9936HD
Farmsum

Process Operator

Avantium

Publicatiedatum 14 juli 2023 Vacaturestatus Open Werkvelden Chemie/Petrochemie Reageren voor 8/25/2023 Provincie Groningen Uren per week 36 tot 40 uur Opleidingsniveau MBO

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProcesoperator Farmacie
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieFarmsum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://dvhn.nl/vacatures/Process-Operator-28539695.html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.