Projectleider Fysieke Leefomgeving Maandag 31-01-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Projectleider Fysieke Leefomgeving Maandag 31-01-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Over de functie

Wat ga je doen?

Als projectleider Fysieke leefomgeving ben je verantwoordelijk voor de projectvoorbereiding (opstellen locatie specifiek PvE, ontwerpbegeleiding, beoordelen plannen op o.a. technische kwaliteit, planning en financiële haalbaarheid). Je coördineert de interne en externe communicatie. Je contracteert (externe) partijen (begeleiding Europese dan wel Nationale aanbesteding). Je overlegt en onderhandelt met aannemers, adviseurs, en overige (samenwerkende) partijen. Je laat je benodigde vooronderzoeken uitvoeren. Je adviseert richting directie en bestuur. Je rapporteert aan je ambtelijk en bestuurlijk opdrachtgever.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een projectleider Fysieke leefomgeving die ervaring heeft met projecten binnen een gemeentelijke setting in de openbare ruimte. Je hebt ook ervaring met burgerparticipatie binnen gemeentelijke projecten. Je kunt goed met verschillende stakeholders met diverse belangen omgaan. Je beschikt over actuele kennis van geldende procedure en regelgeving over projecten in de openbare ruimte. Je beschikt over kennis van wetgeving, (gemeentelijk) beleid, procedures op onderdelen van het betreffende terrein en het kunnen toepassen hiervan. Je bent alert, flexibel en weet kansen te benutten. Ook heb je een proactieve en resultaatgerichte houding naar de samenleving en naar het bestuur.

Wat bieden wij?

 • Het salaris voor deze functie is conform schaal 10/10A van de CAO gemeenten, met een maximum van €6245,56 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek
 • Een vast dienstverband bij Maandag
 • Een uitdagende en afwisselende functie bij gemeente
 • €0,23 cent per km reiskostenvergoeding (ongelimiteerd)
 • Mogelijkheid voor een leaseauto
 • 8,33% vakantiegeld en eindejaarsuitkering
 • Direct pensioenopbouw
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling via de Maandag® Academy

Functie eisen

 • Aantoonbaar relevante afgeronde HBO opleiding richting Civiele Techniek of vergelijkbaar
 • Minimaal 5 tot 7 jaar aantoonbare relevante werkervaring binnen een gemeente
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring met project- en contractmanagement

Over het bedrijf

Als gemeente Eemsdelta zijn wij een aantrekkelijke gemeente voor inwoners, bedrijven, bezoekers én medewerkers. In onze gemeente vind je de Waddenkust, weidse cultuurlandschappen en karakteristieke dorpen met middeleeuwse kerkjes. Maar ook dynamische havens en innovatieve bedrijvigheid. Het is een gemeente waar we nuchter zijn, naar elkaar omkijken en samen de handen uit de mouwen steken met onze vertrouwde kwaliteiten!

Ook in Eemsdelta zien we dat de samenleving in een hoog tempo verandert. Mede door de digitalisering organiseren inwoners zich gemakkelijker en sneller, maar ook de opgaven die op ons afkomen vragen om een andere manier van werken én we kunnen het niet langer alleen. We willen vooral een gemeente zijn (en blijven) die dicht bij de inwoners, ondernemers en partners staat. We willen weten wat er leeft, wat er nodig is en hoe we ervoor kunnen zorgen dat ons gebied zich ontwikkelt en dat de leefbaarheid groot is. Eemsdelta dichtbij!

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectleider Fysieke Leefomgeving die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectleider Gebiedsontwikkeling
Indicatie salaris (min – max]4000 – 6500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensloes.oldejans@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108204382?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.