Projectleider Groene Daken Frisia Bergum 08-05-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Projectleider Groene Daken Frisia Bergum 08-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Frisia Groep

  • Onze organisatie
  • Waarom werken bij Frisia Groep?

Sociale media

 • Kloosterlaan 81 - 9251 ME - BergumFrisia GroepFrisia Groep

onderdeel van de Frisia Groep zijn:

Vacature: projectleider groene daken

Ben jij op zoek naar een baan als projectleider groene daken? Wil jij graag een baan waarbij je zowel binnen als buiten kunt werken? Beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden? Is het voorbereiden, calculeren en realiseren van projecten jou op het lijf geschreven? En heb jij ook nog eens kennis van groen? Lees dan vooral verder.

Jouw werkdag


Je rijdt naar Bergum, op naar Frisia. Je hoort de vogels fluiten. Je hebt weer zin in een mooie werkdag. Op het werk aangekomen stroop je je mouwen op. Je collega's gaan vandaag naar een prachtige daktuin in Arnhem. Voor deze dag ben jij al 2 weken bezig geweest met voorbereidingen. Zo heb je geregeld dat de torenkraan, de wegafzettingen en de materialen op de juiste dag worden geplaatst. Vandaag is de dag. Je geeft de jongens instructies. Ze gaan vroeg op pad om te starten met deze mooie werkzaamheden. De komende 3 weken zullen ze hier bezig zijn.

In de middag stap je in de auto, je gaat ook een kijkje nemen bij het project. Je wordt onderweg gebeld. Bij een ander daktuinproject is een storing met de telekraan. Jij schakelt snel en door jouw brede netwerk weet je binnen 20 minuten te regelen dat over een uur een andere kraan op de werkplek staat. Dat maakt je trots.

Aangekomen bij het project in Arnhem loop je met de opdrachtgever naar de daktuin. De opdrachtgever is tevreden met de situatie tot nu toe en is zich verzekerd van een goede afloop van dit project. Het project waarvan jij de spin in het web bent. Aan het eind van de dag sluit je samen met het team van projectleiders de dag af door alvast de planning voor de volgende dag te finetunen. Waar nodig schuiven jullie met materialen en mensen. Voldaan stap je om 17.00 in de auto. Het was weer een mooie dag.

Over de functie


 • In deze functie ben jij de spin in het web van de organisatie als het gaat om de daktuinen;
 • Je weet hoe je je communicatief uit moet drukken naar de medewerkers en naar de klant. Je stelt de klant centraal en houdt altijd het eindresultaat voor ogen;
 • Omdat je ook met regelmaat 'het dak op kunt', is het van belang dat je geen last hebt van hoogtevrees;
 • Als jij de projectleider van de daktuinen wordt, dan is VCA verplicht.

Waar ga je werken?


Wij zijn Frisia Groep, aangenaam! Wij zijn een specialistisch groenbedrijf dat sinds de 17e eeuw is geworteld in Noord Nederland. Met ruim 120 medewerkers werken wij vanuit onze vestigingen in Groningen en Burgum.

We hebben ons gespecialiseerd in: aanleg en onderhoud van groendaken en retentiedaken, terreininrichting, ecologisch advies, aanleg en beheer, boomverzorging, natuurinclusief ontwerp, ontwerp en aanleg van tuinen en onderhoudsmanagement voor binnen- en buitengroen voor bedrijven en organisaties.

Hoe ziet onze organisatie eruit?


Als je bij ons komt werken kom je te werken in een organisatie met een noordelijke mentaliteit. Niet veel woorden verspillen, niet treuzelen, gewoon beginnen en goed werk afleveren. We doen wat is afgesproken, niet meer rekenen dan wat het echt kost en doorgaan totdat we klaar zijn.

Als je bij Frisia Groep werkt, denk je zelf na en ben je een doener met passie voor de natuur. Veel van de mensen die bij ons werken zijn dit langer dan 10 jaar. Sommige mensen steken zelfs al meer dan 40 jaar hun handen bij ons uit de mouwen. Dat zijn onze cultuurbewakers.

Jij komt te werken als projectleider daktuinen. Dit betekent dat je het aanspreekpunt bent voor de mannen die de daktuinen aanleggen, maar ook voor de uitvoerders op de bouwlocaties. Je staat er niet alleen voor. Een team van projectleiders staat voor je klaar om mee te sparren. Bij Frisia zijn we één grote familie. We pakken samen dingen aan en lossen samen dingen op.

Je collega's zorgen ervoor dat je onze organisatie goed leert kennen en dat je je snel onderdeel voelt van het bedrijf. Je werkt in een team van projectleiders, maar bent ok veel solistisch op pad. Je hebt korte lijnen met je collega's op kantoor. Eigen initiatief wordt aangemoedigd. We vinden het bij Frisia Groep belangrijk dat je mee kunt denken en jezelf kan blijven ontwikkelen.

Wat vragen we van jou?


 • Je bent proactief en pragmatisch ingesteld;;

 • Je hebt kennis van groen;

 • Je hebt technische kennis, met name als het gaat om dakconstructies;

 • Je staat stevig in je schoenen en spreekt de taal van de aannemers;

 • Je kunt goed omgaan met onverwachte situaties, en weet eventuele tegenslagen om te zetten naar iets positiefs;

 • Je bent communicatief vaardig, in woord en geschrift;

 • Het aansturen van ploegen vind je leuk om te doen;

 • Jij werkt accuraat en zorgvuldig;

 • Je hebt een VCA diploma en bent in het bezit van je rijbewijs

Wat krijg je van ons?


 • Een fulltime baan bij het oudste groenbedrijf van Noord- Nederland;

 • Een auto van de zaak;

 • Een mobiele telefoon en een laptop;

 • Een goed salaris passend bij jouw kennis en ervaring;

 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid;

 • Fijne collega's;

 • Gezellige uitjes met de personeelsvereniging.

Solliciteren


Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Wacht dan niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat.

Groene (retentie)daken en een patio voor RUG

Verblijfsdak voor het Boegkwartier in Delfzijl

Straat vergroenen voor gemeente Groningen

Waarmee kunnen we je helpen?

Groene daken

 1. Projectleider groene daken

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectleider Groen
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheLandbouw/Bosbouw/Visserij
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.frisiagroep.nl/onze-vacatures/projectleider-groene-daken

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.