Projectleider Industrie Kuijpers 17-05-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Projectleider Industrie Kuijpers 17-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Kuijpers

Projectmanager Industrie

Groningen Friesland Werktuigbouwkunde

Bij Kuijpers draait het niet alleen om wat we doen, maar ook om wie we zijn. Als Projectmanager Industrie ben je onderdeel van een organisatie die waarde hecht aan groei, ontwikkeling en duurzaamheid. Samen werken we aan een betere toekomst.

Mijn baan

Bij Kuijpers krijg jij de kans om als Projectmanager Industrie in Noord Nederland ons klantenbestand te laten groeien. Met een uitgebreid netwerk in de industriële sector ben jij de spil die potentiële klanten weet te overtuigen van de kracht van Kuijpers Industrie. Het succes begint bij jouw enthousiasme en overtuigingskracht bij het netwerken, waarbij je de sterke punten van Kuijpers van A tot Z belicht.

Maar jouw rol gaat verder. Zodra het project binnen is, ben jij degene die de eindverantwoordelijkheid draagt voor de volledige uitvoering. Je stuurt het projectteam aan, bewaakt budgetten en planningen, en fungeert als het centrale aanspreekpunt voor klanten, aannemers en onderaannemers. Jouw kracht ligt in het smeden van een hecht team dat samen successen boekt.

Je gaat verder dan de standaardverwachtingen. Van offerte tot oplevering, en zelfs daarna, blijf jij betrokken. Complexe puzzels en uitdagende situaties schrikken jou niet af; integendeel, ze geven je energie. Het feit dat klanten ons steeds opnieuw vragen voor nieuwe projecten, beschouw jij als het mooiste compliment.

Jouw ultieme doel is het opbouwen van je eigen team. De stip op de horizon? Vestigingsleider Industrie Noord Nederland. En dat is precies waarom jij bij Kuijpers past!

Daarom pas ik bij Kuijpers!

Als ervaren Projectleider Industrie breng je niet alleen praktische kennis mee, maar ook een passie voor het primaire proces van onze klanten. Jouw hbo werk- en denkniveau, aangevuld met specifieke opleidingen en cursussen op het gebied van industriële installaties, maken jou de ideale kandidaat.

Maar het zijn de menselijke eigenschappen die het verschil maken:

  • Trots op jouw bijdrage aan de indrukwekkende projecten van onze klanten.
  • Bereid om gevraagd en ongevraagd advies te geven voor duurzamere en efficiëntere oplossingen.
  • Benaderbaar, vakkundig, en betrokken - het aanspreekpunt waar collega's en klanten op kunnen rekenen.
  • Altijd geïnteresseerd en klaar om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Je krijgt energie van het idee dat jouw werk een bijdrage levert aan Kuijpers' droom: een betere wereld doorgeven aan de volgende generatie.

Klaar om jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen?

Noot voor bureaus
Aan het ongevraagd presenteren van CV's kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Neem contact op

Voor vragen of andere zaken betreft deze vacature neem contact op met onze

Zijn we na twee gesprekken beiden enthousiast? Dan doen we je een passend voorstel en begint jouw carrière bij Kuijpers.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectleider Industriële Automatisering
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kuijpers.nl/vacatures/projectmanager-industrie-1022183/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.