Projectmanager Stedenbouwkunde Supply Value 15-04-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Projectmanager Stedenbouwkunde Supply Value 15-04-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Supply chain management Informatiemanagement & digital Project & Change Management

Bel: +31(0)88 - 0555 999

Projectmanager Stedenbouwkunde - Min.v.BZK - 24/36 uur - 3 maanden - Groningen

Korte omschrijving

In de uitgestrekte landschappen van de regio, waar de geschiedenis zich vermengt met de moderne uitdagingen van ruimtelijke ontwikkeling, heeft het atelier regiobouwmeester de taak een visie te ontwikkelen en uit te dragen binnen de verstekingsprojecten. Als projectmanager stedenbouw ben jij de spil in dit dynamische landschap, waar ruimtelijke kwaliteit en de leefbaarheid van dorpen en gebieden centraal staan

Functie omschrijving

Je dagen zijn gevuld met het koesteren van ideeën en het smeden van plannen die de identiteit van de regio versterken. Jij ben de coördinator als het gaat om de ontwikkeling van methoden voor dorpsvisies en dorpsbiografieën, waarbij de geschiedenis van de dorpen tot leven komt en weg uitstippelt naar een stralende toekomst.
Maar je bent niet alleen een denker; je bent ook een doener. Je gaat op zoek naar ontwerpbureaus en dorpsbouwmeesters die de visie van de regio kunnen vertalen naar tastbare projecten. Met zorgvuldigheid en toewijding selecteer je de juiste partners, wetende dat zij de sleutel zijn tot het succes van jouw missie.
Samen met deze partners bereid je prijsvragen en ontwerpend onderzoek voor, waarbij je de creatieve geest van de regio laat bloeien. Je luistert naar de stemmen van belanghebbenden, en samen exploreren jullie innovatieve oplossingen voor de uitdagingen van morgen.
Als een ware bruggenbouwer begeleid je gemeenten en gebiedsteams bij het bepalen van hun stedenbouwkundige opgave. Je reikt hen de tools aan om hun visie te realiseren en hun gemeenschappen te versterken. Maar jouw werk stopt niet bij de grenzen van de regio; het reikt verder, naar de harten van je collega's binnen de NCG. Met jouw expertise en inzichten ondersteun je hen bij het bevorderen van ruimtelijke kwaliteit, wetende dat jullie samen sterker staan.
En dan zijn er nog de dorpsbouwmeesters. Met jouw steun en begeleiding help je hen hun taken te vervullen en bouw je aan een hecht netwerk van samenwerking en uitwisseling.
Je doelen zijn duidelijk en je dromen groot. Je streeft naar een gestructureerde methode voor dorpsvisies en dorpsbiografieën die de harten van de regio raken. Je wilt hoogwaardige stedenbouwkundige projecten realiseren die de tand des tijds doorstaan. En bovenal, je wilt een verschil maken in het leven van de mensen die deze regio thuis noemen.
Om dit te bereiken, onderhoud je nauwe contacten met lokale overheden, ontwerpbureaus, dorpsbouwmeesters en andere belanghebbenden. Je deelt kennis en ervaringen met je collega's binnen de NCG en bouwt aan een netwerk van professionals en experts die zich inzetten voor de toekomst van de regio.
Met jouw passie, toewijding en ontembare geest van vernieuwing, ben jij de drijvende kracht achter de stedenbouwkundige ontwikkeling van de regio. En met elke stap die je zet, breng je de dromen van de gemeenschappen tot leven en creëer je een erfenis die de tand des tijds zal doorstaan.

Functie eisen

Kennis, ervaring, competenties en vaardigheden

• Je bent beschikt over WO werk en denkniveau
• Je beschikt over minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van projectmanagement
Ervaring met stedenbouwkunde is een Pre
• Je hebt succesvol met bewonersparticipatie gewerkt
• Je bent analytisch sterk en weet deze analyses om te zetten in voorstellen
• Je bent een teamplayer.
• Je kunt voorstellen overtuigend presenteren en je hebt oog en oor voor de argumenten van anderen en weet deze in je werk op te nemen en toe te passen
• Je bent in staat professionals te begeleiden bij hun werk

Arnhemse Bovenweg 160
3708 AH Zeist

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelStedenbouwkundige
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.supplyvalue.nl/interim-opdrachten-otys/projectmanager-stedenbouwkunde-min-v-bzk-24-36-uur-3-maanden-groningen-ZhlEpMldOrD1ra-q/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.