Publieksvoorlichter Stichting Delfsail 04-05-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Publieksvoorlichter Stichting Delfsail 04-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Read more about the STI organisation

  • 'Achter de schermen

   Jeannette Blijdorp, directeur Tall Ships geeft een inkijkje achter de schermen van DelfSail 2024

  • DelfSail zou nergens zijn zonder de vele vrijwilligers die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken.


  • Samen maken we DelfSail mogelijk

   Ook sponsor worden van het grootste evenement van Noord-Nederland?


  • Stap aan boord!

   • Arrangement voor personeelsverenigingen

   Stap aan boord?

   Imposante Tall Ships en historische schepen van over de hele wereld die zich verzamelen: op 13 juni gaat DelfSail weer van start. Beleef het mee vanaf het water!

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Kom dan het team van de Facilitaire Dienst versterken!

Tijdens DelfSail is de haven ingedeeld in 3 clusters. Elk cluster is o.a. voorzien van toiletten, infostand, horeca, diverse marktkramen, een podium enz. Als clustermanager zie je er op toe dat alles volgens afspraak verloopt, iedereen op de juiste plek staat en grijp je in als dat nodig is. Kleine problemen los je zelf op. Indien nodig schakel je hulp in. Je bent in jouw cluster het eerste aanspreekpunt voor de organisatie van DelfSail. Per cluster zoeken we 2 clustermanagers. Je maakt deel uit van de commissie facilitair. Je daadwerkelijke inzet stem je af met je collega clustermanager.
We zoeken iemand die: zelfstandig kan werken, flexibel is, goede communicatieve vaardigheden heeft en gezag kan uitstralen als dit nodig is.

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Kom dan bij het team Facilitair. Je helpt mee met de opbouw/ afbraak van Delfsail. Het inrichten van het evenemententerrein, aansluiten en plaatsen van toiletten, tijdelijke stroomvoorziening en andere voorzieningen zijn zaken waarmee jij je in de voorbereiding van het evenement mee bezig gaat houden.

Ben jij een echte nautische liefhebber die ervoor wilt zorgen dat alles op het water goed verloopt? Kom dan het Nautisch team versterken!

Wat zijn je taken?
Wanneer jij kiest voor team Nautisch zullen wij je indelen voor een specifieke rol/taak/locatie.
Tijdens DelfSail 2024 zijn er op de havenkade verschillende plekken waar het belangrijk is dat een en ander soepel verloopt ten aanzien van het aanmeren van rondvaartboren om gasten veilig uit- en in te laten stappen. Alles is gericht op veiligheid en gastvrijheid. En natuurlijk om alles zo vlotjes mogelijk te laten verlopen.

Assistenten Varend Erfgoed

Het varend erfgoed ligt op meerdere locaties, per locatie is er een assistent namens DelfSail. Dit is een gastheer/vrouw functie, met toezicht op de ligplaatsen en veiligheid en ook als aanspreekpunt voor de eigenaren van het Varend Erfgoed. Dit stem je verder af met je coördinator.

Waar ben je aan het werk?

Welke vaardigheden heb je?

 • Organisatie vaardig op gebied van evenementen
 • Flexibel en stress bestendig
 • Communicatief vaardig & workshop 'communicatiemiddelen' hebben bijgewoond
 • Technisch enigszins vaardig m.b.t. evenementen op gebied van elektra, water en logistiek

Wat zijn je taken?

Wanneer jij kiest voor team Productie zullen wij je indelen voor een specifieke rol/taak/locatie.

Hierin is het ontzettend belangrijk dat bezoekersstromen goed in de gaten worden gehouden. Wanneer jou iets opvalt dan moet je snel kunnen schakelen met jouw coördinator om zo calamiteiten te voorkomen.

De vele bezoekers die naar DelfSail 2024 komen, komen via auto, bus, trein, fiets of per benenwagen. Op een aantal cruciale punten, ben jij degene die het verkeer in goede banen leidt.

Tijdens DelfSail 2024 zijn er vele activiteiten en programma's die allemaal begeleiding nodig hebben. Je kan bijvoorbeeld ingezet worden op het bemanningen programma, Crew Parade, sliksleeën, avondshows, en andere imponerende programma's.

De teams Eco zijn ontzettend belangrijk. In het team Eco zorg je ervoor dat de bezoekers op de juiste manier afval scheiden, maak je de bezoekers bewust van het weggooien van afval en doe je daar zelf ook aan mee.

Waar ben je aan het werk?

Het gehele DelfSail terrein


Waar ben je aan het werk?

Tijdens DelfSail 2024 wordt er een mediacentrum ingericht. Vanuit daaruit worden alle media gerelateerde taken gecoördineerd en uitgevoerd.

Welke vaardigheden heb je?

Eventueel: camera-ervaring (technisch of presentatie), fotografie, schrijfervaring, CMS-ervaring en kennis van sociale media

Wil jij hét visitekaartje voor de gasten van DelfSail 2024 zijn? Kom dan het Hospitality team versterken!

Wat zijn je taken?

Wanneer jij kiest voor team Hospitality zullen wij je indelen voor een specifieke rol/taak/locatie.

Tijdens DelfSail zullen ook specifieke afvaarten plaatsvinden met gasten die net wat meer zorg en aandacht nodig hebben om veilig aan en van boord te komen. En om ze tijdens de rondvaart te begeleiden. Kom jij uit de zorg of lijkt het jou fijn net een beetje extra te letten op zorg en aandacht, dan ben je hier op het juiste adres!

Waar ben je aan het werk?

 • Op en rond de kades van hospitality schepen
 • Op en rond de diverse parkeerlocaties

Welke vaardigheden heb je?

Wat zijn je taken?

Wanneer jij kiest voor team Wegtransport zullen wij je indelen voor een specifieke rol/taak/locatie.

Waar ben je aan het werk?

Het gehele DelfSail terrein


In alle gevallen kan de vrijwilliger terugvallen op de kennis en ervaring van de commissie leden. Dus je staat er nooit alleen voor!

Waar ben je aan het werk?

Afhankelijk van bij welk schip je wordt ingedeeld zal het schip de locatie zijn waar je voornamelijk werkt.

Welke vaardigheden heb je?

 • Voldoende kennis van de Nederlandse taal (in woord en geschrift);
 • Daarnaast nog minimaal een vreemde taal (in woord en geschrift);

Wil jij hét eerste aanspreekpunt van de bezoekers van DelfSail2024 worden? Kom dan team Publieksvoorlichting versterken!

Wat zijn je taken?

Wanneer jij kiest voor team Publieksvoorlichting zullen wij je indelen voor een specifieke rol/taak/locatie.
Als publieksvoorlichter ben je het eerste visitekaartje van DelfSail 2024. Op een nader te bepalen locatie sta je met een glimlach de bezoekers te ontvangen en te begeleiden aan de hand van een plattegrond van het evenementengebied van DelfSail 2024. Jij bent degene die alle ins en outs weet van het evenementengebied, jij weet welke bussen er rijden, waar de parkeerplaatsen zijn, de kinderopvang, jij weet waar de toiletgroepen staan en weet hoe laat het vuurwerk begint. Je hebt genoeg flyers bij je om zo enthousiast mogelijk uit te delen aan de bezoekers. Wanneer er een bezoeker een gezellig praatje wilt maken dan ben je daar altijd beschikbaar voor. Jij bent tenslotte het visitekaartje van DelfSail 2024.

Waar ben je aan het werk?

Publieksvoorlichters zijn vrijwilligers die overal op de havenkade aan het werk zijn. Je staat met name bij informatiepunten. Belangrijk om te weten is dat het merendeel van je shift buiten zal zijn. Voorafgaand aan DelfSail 2024 hoor je van ons waar jij precies gaat werken als Publieksvoorlichter.

Welke vaardigheden heb je?

Sponsoren Samen maken wij DelfSail mogelijk

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGids
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://delfsail.nl/nl/vacatures-vrijwilligers

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.