Reliability Engineer Teijin Aramid 30-05-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Reliability Engineer Teijin Aramid 30-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Reliability Engineer

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin je de verantwoordelijkheid krijgt om de perfecte balans te creëren tussen mens, systeem en techniek? Zoek jij een functie waarbij je data analyseert en met proactieve verbetervoorstellen komt? Dan ben jij misschien wel de Reliability Engineer die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Samen met 13 enthousiaste collega's maak jij deel uit van ons maintenance engineering team. Als Reliability Engineer ben jij verantwoordelijk voor het monitoren en analyseren van de conditie van equipment op basis van data en kennis die je opdoet op de werkvloer. Met deze input weet jij verbetervoorstellen te formuleren in samenwerking met jouw team. Jij bent een echte initiator en zorgt ervoor dat deze verbeteringen ook daadwerkelijk worden doorgevoerd middels onze Management of Change (MoC) procedure. Afhankelijk van de grootte en/of complexiteit ben jij zelfs projectleider en maak je deel uit van multidisciplinaire projectteams.

Jij zorgt er ook voor dat onze maintenance afdeling op en top functioneert door onder andere te ondersteunen bij het ontwikkelen van condition based maintenance principes. Je hebt hierbij een bedrijfsbrede blik en bent de linking-pin met andere afdelingen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Teijin Aramid, 's-werelds nummer één aramideproducent. Een bedrijf met klanten in 74 landen, dat heeft geholpen records te breken, ruimtevaartuigen naar Mars te sturen en vooruitgang te boeken in de Formule 1. Onze producten zijn wereldwijd te vinden in veel verschillende toepassingen en markten zoals automotive, ballistische bescherming, marine, windenergie, civiele techniek, beschermende kleding en optische kabels.

Wat neem je mee

Als jij onze nieuwe Reliability Engineer wilt worden, beschik jij over een afgeronde relevante HBO opleiding en heb je affiniteit met Reliability Engineering. Daarnaast heb je kennis van en relevante ervaring in onderhoudstechnologie en -management in een productieomgeving (correctief, preventief en predictief onderhoud). Jouw ervaring met data-bronnen en analyse van data (bijvoorbeeld power BI, qlik-view, etc.) komt goed van pas.

Ook ben jij iemand die graag wil verbeteren, beschik jij over een hoog veiligheidsbewustzijn en goede communicatieve vaardigheden. Uiteraard ben jij een echte teamplayer. Jouw ervaring met programma's voor onderhoudsmanagement en ervaring met RCA's, FMECA's en Asset en/of LifeCycle management is een pré.

Wat bieden wij?

In onze organisatie werk je samen met enthousiaste en prettige collega's. Je hebt een grote mate van autonomie in het indelen van je werk en wordt onderdeel van een gedreven team! Teijin Aramid biedt daarnaast:

  • Een dienstverband van 40 uur met flexibele werkuren voor een goede werk/privé-balans.
  • Een salaris tussen de € 4551,- en € 6852,- bruto per maand (o.b.v. fulltime / ex. vakantiegeld van 8.33%)
  • Een Persoonlijk Keuze Budget waarbij naast 20 vakantiedagen ook 26 verlofdagen inzetbaar zijn
  • Winstdelingsregeling
  • Vitaliteitsbudget
  • Goede pensioenregeling met lage eigen bijdrage
  • Laptop en telefoon
  • Volop mogelijkheden om je professioneel en persoonlijk verder te ontwikkelen via onze eigen Academy en Good Habitz

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Caesar Lubach op . Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Titel: Reliability Engineer

Deadline: zsm

Locatie: Delfzijl

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelReliability Engineer
Indicatie salaris (min – max]4551 – 6852
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://careers.teijinaramid.com/nl/ad/reliability-engineer/ite7ir

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.