Service Coördinator Teijin Aramid 05-07-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Service Coördinator Teijin Aramid 05-07-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Service Coördinator

In Delfzijl zijn wij voor onze nieuw op te zetten afdeling Services op zoek naar een Coördinator Services. Je standplaats is Delfzijl en je rapporteert aan de teamleider Services. De afdeling heeft als doel om alle secundaire processen te organiseren en coördineren, zodat het kernproces (productie en onderhoud) zo efficiënt mogelijk uitgevoerd kan worden. De afdeling zal zich bezighouden met ondersteuning van sleutelklussen (zoals steigerbouw en isolatie), facilitair (zoals civiel, terrein- en gebouwbeheer), materiaalmanagement (zoals magazijn, keuring en onderhoud iso containers) en onderhoudsprojecten (zoals constructieprojecten).

Werken als Coördinator Services bij Teijin betekent:

 • Een uitstekend salaris
 • Een groen- en ontwikkelbudget van ieder €1500,- bruto
 • 46 vakantiedagen
 • Mogelijkheid tot hybride werken, met een thuiswerkvergoeding
 • Full time baan van 40 uur per week

De functie

Als coördinator services ben je het aanspreekpunt voor werkzaamheden rondom steigers, isolatie, hijswerkzaamheden en grote transporten. Je bent aanspreekpunt voor de werkplaats en de afdeling maintenance planning om op tijd de juiste middelen bij contractors te plannen en organiseren. Tevens ben je verantwoordelijk voor de financiële afwerking van alle uit te voeren klussen.

Jouw profiel:

• Je hebt een afgeronde MBO+ opleiding op het gebied van civiel, facilitair, werktuigbouw, electro/instrumentatie of iets vergelijkbaars.

• Je bent een teamplayer met een stevige persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden. Je bent in staat om de huidige processen te verbeteren en te stroomlijnen met alle betrokken interne en externe partijen.

• Je bent bereid om aanvullende opleidingen te volgen en jezelf te ontwikkelen op vakinhoudelijk gebied.

• Je bent nauwkeurig en resultaatgericht.

Ons aanbod:

 • 20 vrije dagen per jaar en daarnaast 26 verlofdagen als Persoonlijk Keuze Budget, deze dagen kan je inzetten als vrije dagen of laten uitbetalen; totaal dus 46 verlofdagen op fulltime basis.
 • We bieden een prettige werk/privé balans, ruim marktconform salaris & goede secundaire voorwaarden zoals vakantiegeld 8.33%, marktconform pensioen met een lage eigen bijdrage, winstdeling tussen de 0 en 10% en flexibele werktijden;
 • Diverse trainingen en coaching programma's om je te helpen ontwikkelingen en jouw eigen professionele carrière uit te stippelen;
 • Jouw thuiswerkvergoeding a € 3.76 per dag en een reiskostenvergoeding van € 0.21 per afgelegde kilometer
 • Jouw groenbudget; Iedere medewerker krijgt een budget van € 1.500,- bruto toegekend dat kan worden besteed aan duurzame verbeteringen van de woning. Bijvoorbeeld een inductie kookplaat, zonnepanelen/ warmtepomp of een laadpaal.
 • Jouw ontwikkelbudget; Iedere medewerker krijgt een budget van € 1.500,- bruto voor persoonlijke ontwikkeling die los staat van je functie. Altijd al een andere taal willen leren?
Interesse?
Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Heb je vragen omtrent de procedure dan kun je contact opnemen met , via

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelService Coördinator
Indicatie salaris (min – max]1500 – 1500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://careers.teijinaramid.com/ad/service-coordinator/0smygb/nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.