Service Monteur Lagerwey 26-03-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Service Monteur Lagerwey 26-03-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Lagerwey uit Barneveld is de enige Nederlandse ontwerper en producent van een hoogwaardige lijn van moderne megawatt windturbines. Lagerwey staat voor kwaliteit en eenvoud. Meer dan 1.200 Lagerwey windturbines zijn wereldwijd geïnstalleerd sinds 1979. Daarbij is innovatie de kracht van ons succes. Wij geven er de voorkeur aan om projecten van begin tot eind te begeleiden en leveren daarom ook een compleet service- en onderhoudspakket. Onze flexibele en transparante aanpak leidt tot langdurige relaties met onze partners. Lagerwey biedt uitdagende kansen voor haar medewerkers. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op: www.lagerwey.com

Service Monteur Eemshaven/Delfzijl

De functie

Als Service Monteur verricht je samen met je collega's preventief onderhoud en reparaties aan onze windturbines. Naast het preventieve onderhoud zal jij, wanneer je de speciale trainingen hebt afgerond, ook storingen oppakken. Wat hier zo gaaf aan is? De hoogwaardige technieken en software zijn ontwikkelt door ENERCON en dus uniek! Wist je dat het boven in de turbines zo groot is als een twee etage woning? Als je het mooi vindt om internationaal te werken dan kan dat ook bij ENERCON. We ondersteunen 2 à 3 keer per jaar binnen en buitenlandse teams met het onderhoud of de opbouw van de turbines zoals in Luxemburg, Griekenland en Duitsland.

DANSEN in een WINDTURBINE?!! ????| Beunen Met - YouTube]

Jouw team

In regio Noord werken ongeveer 20 medewerkers. Als Service Monteur werk je altijd in een team van 3 monteurs zodat je goed begeleid kan worden en er goed voor je gezorgd kan worden. In onze teams draait het om vertrouwen hebben in elkaar, elkaar aanvoelen, goed samenspel en afspraken nakomen. Zo word je een echt hecht team. Een aantal keer per jaar organiseert regio Noord een teamuitje om de teamspirit kracht bij te zetten.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende baan bij een internationale organisatie die volop in ontwikkeling is.
 • Een organisatie waar veel ruimte is voor groei en persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen en trainingen.
 • Veiligheid staat bij ENERCON bovenaan dus om te zorgen dat jij op een verantwoorde wijze aan de slag kunt, word je opgeleid. Het opleiden vindt plaats op ons eigen internationale trainingscentrum in Emmeloord.
 • Een fulltime bruto maandsalaris van minimaal € 3.143,- tot maximaal € 4.122,-.
 • Overuren en storingsdiensten worden uitbetaald en je hebt bij een storingsdienst ook recht op een bruto vergoeding.
 • Werkkleding en PBM's (ieder jaar extern gekeurd) worden voor je geregeld.
 • Lekker veel vakantiedagen, 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
 • Goede pensioenregeling.
 • Oog voor vitaliteit binnen de organisatie.
 • Leasefietsregeling.
 • Sportabbonement regeling.
 • Woon-werkvergoeding, zakelijke reiskostenvergoeding.

Wat vragen we van jou?

 • Een afgeronde technische MBO 3 opleiding.
 • Hoog verantwoordelijkheidsgevoel zodat je veilig op hoogte onderhoud uit kan voeren.
 • Teamplayer want het onderhoud doe je nooit alleen.
 • Leergierig omdat je in deze functie opleidingen/cursussen blijft doen.
 • Medisch fit want ook na het klimmen moet je je werkzaamheden veilig kunnen uitvoeren.
 • Woonachtig in regio Noord (Eemshaven).

Wie zijn wij?

ENERCON is een internationale en groeiende organisatie met 22.000 collega's wereldwijd en een Duits moederbedrijf. LAGERWEY is onderdeel van ENERCON. In Nederland werken er ongeveer 300 collega's. We zijn al ruim 20 jaar succesvol vanuit verschillende locaties in Nederland. Wij ontwikkelen, bouwen en bieden service aan hightech windturbines die zich kenmerken door innovatieve technologie.

Past deze uitdaging bij jou?

Zie jij het als een uitdaging om, uiteraard in alle veiligheid, met verschillende weersinvloeden, warm of koud, en soms met een flink zuchtje wind, naar boven te gaan? Dan zoeken wij jou!

Heb je vragen, wil je meer informatie of contact? Bel Cindy Egging (Recruiters), via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMonteur Mechatronica
Indicatie salaris (min – max]3143 – 4122
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAfval en milieu
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.lagerweywind.nl/werken-bij-lagerwey/vacature/?lang=3190089

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.