Superintendent Koninklijke Wagenborg 21-12-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Superintendent Koninklijke Wagenborg 21-12-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

From agency services to warehousing and from transshipments to tug assistance. Wagenborg takes care of your business in the ports of Delfzijl and Eemshaven.

Agency services Our presence in all Dutch port locations means you can always have our ships agents taking care of your interests, wherever it is you do business.

Port towage and tug assistance

Port towage and tug assistance Wagenborg safely assists a vast range of vessels from and to their berthing places at the ports in the Ems region. We are always ready with a dedicated 24/7 service.

Warehousing, storage & terminals

Warehousing, storage & terminals In the ports of Delfzijl and Eemshaven, Wagenborg has modern multipurpose terminals, a 1,800 metre long quay with RORO-facilities and a deep draught.

Offshore & Towage
 • We are continuously aware of our impact on the environment and people around us.

 • Working at Wagenborg means working in a dynamic, international maritime world in a pleasant, open atmosphere. We think in terms of opportunities and offer logistic solutions all over the world.

Wil jij een bijdrage leveren aan het in goede staat brengen en houden van onze vloot? Dan hebben wij de ideale baan voor jou!

 • Home /
 • Carriere /

Location: Delfzijl

Ben jij een enthousiaste zeevarende die een afwisselende en uitdagende walbaan zoekt? Of ben je een werktuigbouwkundige die geïnteresseerd is in de scheepvaart? En wil je een bijdrage leveren aan het in goede staat brengen en houden van de Wagenborg vloot? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als op de afdeling Fleet Management (FMD) krijg je een aantal schepen onder je hoede. Je zorgt ervoor dat deze schepen in een goede staat zijn. Je zorgt voor (preventief) onderhoud aan je schepen en regelt de noodzakelijke reparaties. Verder zorg je ervoor dat de technische en nautische uitrusting aan boord voldoet aan de gestelde eisen. Je stelt per schip onderhoudsbudgetten op en stemt binnen dit budget bestellingen af met de collega's van Inkoop.

Om dit allemaal in goede banen te leiden ga je regelmatig naar "jouw" schepen toe in binnen- en buitenland. Je hebt hierbij veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je neemt zelf beslissingen en voert deze uit, of ziet erop toe dat deze conform afspraak uitgevoerd worden. Daarbij hou je steeds de kosten in het oog en handelt hiernaar. Omdat onze 24/7 schepen over de hele wereld varen, werk je soms op onregelmatige tijdstippen.

vertelt

" Het is mijn taak om de juiste oplossing te vinden voor problemen van een schip, om te voorkomen dat een schip off-hire gaat. Eerst probeer ik in overleg met de bemanning het probleem vast te stellen. Als dat gelukt is, begint de grote puzzel. Hoe urgent is het probleem, waar gaat het schip laden en lossen, hoe lang blijft ze daar en kan ik daar de juiste mensen en materialen hebben? Daarna is het mijn taak om de juiste mensen bij elkaar te brengen om het op te lossen ."

Waarom wij?

 • Een inhoudelijk veelzijdige en uitdagende baan
 • De kans om regelmatig aan boord te stappen in binnen- en buitenland
 • Leuke collega's en een goede werksfeer
 • De mogelijkheid om opleidingen te volgen
 • Een prima salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde opleiding richting scheepvaart, scheepsbouw of werktuigbouw
 • Ervaring als zeevarende is een pre
 • Je spreekt en schrijft goed Engels
 • Je denkt in oplossingen, weet je observaties en ideeën om te zetten in goede adviezen en kunt goed improviseren
 • Je hebt goede sociale vaardigheden en bent stressbestendig

Ben je geïnteresseerd?

Klik op 'solliciteer', vul het formulier in, voeg jouw motivatiebrief en CV toe en druk op 'verzenden'. Wij berichten je dan zo spoedig mogelijk over de verdere procedure.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTechnical Superintendent
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.wagenborg.com/vacancies/superintendent

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.