Systeembeheerder Vloot Koninklijke Wagenborg 17-08-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Systeembeheerder Vloot Koninklijke Wagenborg 17-08-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

From agency services to warehousing and from transshipments to tug assistance. Wagenborg takes care of your business in the ports of Delfzijl and Eemshaven.

 • Wagenborg Nedlift is your specialist regarding horizontal, vertical and heavy transport.

 • We are continuously aware of our impact on the environment and people around us.

 • Working at Wagenborg means working in a dynamic, international maritime world in a pleasant, open atmosphere. We think in terms of opportunities and offer logistic solutions all over the world.

Systeembeheerder Vloot

Location: Delfzijl

Hours: 32-40

Zoek je een IT baan met een stevige eigen verantwoordelijkheid, ben je gestructureerd maar tegelijk nieuwsgierig en probleemoplossend en vind je het leuk om een kantoorbaan te combineren met IT ondersteuning op schepen in binnen- en buitenland? Vind je het niet erg om onderweg te zijn en ben jij de specialist die meedenkt hoe we de IT aan boord van onze schepen continu kunnen verbeteren? Solliciteer dan nu!

Wat ga je doen?

Je standplaats is ons hoofdkantoor in Delfzijl. In de ochtend start je met een kop koffie om samen met je collega's de dag te bespreken. In het team van engineers werk je nauw samen met 8 andere collega's. Jullie belangrijkste taak is om de IT infrastructuur van Wagenborg up-and-running en toekomstbestendig te houden. Binnen dit team richt jij je samen met Koert & Jason op de vloot. Met jouw kennis en kunde van de bijzondere IT behoeften aan boord zorg je voor optimale standaardisatie en maximaal hergebruik van kennis en systemen aanwezig binnen het team en Wagenborg. Bedenk jij steeds slimmere oplossingen om de waarde van IT op de schepen te verbeteren?

Je verleent 1e en 2e lijns (technisch georiënteerde) gebruikersondersteuning in de breedste zin van het woord. Verder houd je je bezig met het uitvoeren van het technisch beheer en bewaak je het functioneren van de IT systemen aan boord. Binnen de change processen werk je nauw samen met de gebruikersorganisatie en heb je een stevige eigen verantwoordelijkheid. De systemen en operationele applicaties moeten natuurlijk goed blijven functioneren, hier ben je dagelijks mee bezig. De te beheren vloot is omvangrijk en bereikbaarheid soms slecht. Het is dan ook van groot belang dat je secuur te werk gaat en dat je je houdt aan de design afspraken.

Quote - Koert Smit, Systeembeheerder Vloot

''Wat voor mij het werk zo leuk maakt is de afwisseling in de werkzaamheden. De ene keer ben je bezig met een kabel trekken en het volgende moment kan je bezig zijn met hardware. Ook het reizen is iets wat mij in het werk erg aanspreekt; nieuwe culturen ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten, dat zijn echt de momenten waarop ik vind dat ik de leukste baan van Nederland heb.''

'

Wat hebben we je te bieden?

 • Een gevarieerde en uitdagende baan in een internationaal familiebedrijf
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • De kans om regelmatig op reis te gaan voor je werk
 • Studiemogelijkheden die aansluiten bij jouw talent en loopbaanwensen
 • Een goed salaris
 • 27,5 vakantiedagen om te relaxen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het deels vergoeden van je sportabonnement
 • Leuke collega's en een hecht team
 • Telefoon en laptop van de zaak

Wat vragen wij:

 • All-round IT kennis
 • Kennis van Client Network Support (Windows OS, MS Office Products, Third parties and Mobile Devices)
 • Ervaring met Systems Infrastructure Support (Windows Server 2012 R2 of hoger, Active Directory, DNS, etc.)
 • Je denkt in oplossingen en bent flexibel ingesteld
 • Ervaring met network infrastructure (onderhoud installeren van Netwerken, Servers, ups, Switches, Routers, Satelliet Communicatie, WIFI, etc.)
 • Je hebt ervaring met applicatie installatie en eerstelijnsondersteuning
 • Je hebt de Engelse taal goed onder de knie
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B

Ben je geïnteresseerd?

Klik op 'solliciteer', vul het formulier in, voeg je motivatiebrief en CV toe en druk op 'verzenden'. Je hoort dan snel van ons over de verdere procedure. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met , op .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSysteembeheerder
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.wagenborg.com/vacancies/systeembeheerder-vloot

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.