Teamleider Beveiliging Facilicom 17-04-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Teamleider Beveiliging Facilicom 17-04-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Wil weten hoe het is te werken bij Facilicom Group - of een van onze divisies - in een bepaalde functie? Lees dan een van onze 'werken als' pagina's

Teamleider Beveiliging COA Noord-Groningen

Als teamleider beveiliging bij het COA in Groningen geef jij leiding aan een team van beveiligers. Ga direct aan de slag. Trigion. De veilige keuze.

36 uur per week

€ 16,69 - € 20,10 per uur

Teamleider Beveiliging COA Noord-Groningen

36 uur per week

€ 16,69 - € 20,10 per uur

Functieomschrijving

Werken als teamleider beveiliging bij het COA in regio Noord-Groningen betekent iedere dag weer schakelen. Elke dag zijn er andere omstandigheden waarop jij reageert. Je bent verantwoordelijk voor COA locaties in de regio Noord-Groningen. Deze object brengt veel dynamiek met zich mee. Je weet van tevoren nooit hoe een dag verloopt. Dat maakt je werk ontzettend leuk en dankbaar, maar ook heel uitdagend. Zo heb je ook te maken met veel verschillende culturen en nationaliteiten. Jij zorgt voor harmonie, maar weet ook om te gaan met incidenten en weet de-escalerend op te treden.

Leidinggeven is waar jij goed in bent. Het motiveren en aansturen van een team beveiligers geeft jou energie. Het team rekent op jou. Je biedt een luisterend oor en je stuurt bij waar nodig. Samen met je collega's op locatie stuur je de teams aan. Samen zorgen jullie dat de beveiligingswerkzaamheden verlopen volgens de richtlijnen èn de wensen van de klant. Zijn er geen procedures? Ook dan weet jij wat je moet doen.
De veiligheid van medewerkers en bezoekers ligt in jouw handen. Eenzijdig is je werk als teammanager in Noord-Groningen in ieder geval nooit. Verantwoordelijk is het wel. Trigion is niet voor niets 'de veilige keuze'.

Je werkt op diverse COA locaties en mogelijk commerciële objecten in de regio Groningen en draait dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten. Het is daarom belangrijk dat je flexibel bent. Als teamleider beveiliging bij Trigion houd je je hoofd koel en ligt de nadruk in jouw werkzaamheden op:

 • Aansturen, coachen en begeleiden. Je geeft leiding aan een team van beveiligers.
 • Adviseren van de klant op het gebied van veiligheid.
 • Het schakelen tussen de klant, medewerkers en andere afdelingen binnen Trigion.
 • In samenwerking met de afdelingen binnen Trigion zorg je voor de planning, verzuimbegeleiding, sollicitatiegesprekken, functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken.
 • Je werkt boven de sterkte, maar bent bereid mee te werken in de sterkte als dat nodig is.

Wat je krijgt

Een uitdagende afwisselende baan en een team leuke collega's met:

 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract.
 • Bruto uurloon tussen de €16,69 en €20,10 (conform CAO Particuliere Beveiliging), afhankelijk van jouw ervaring.
 • 13 keer per jaar salaris.
 • Onregelmatigheidstoeslagen waardoor je salaris flink kan oplopen.
 • Rooster wat 4 weken van tevoren bekend is.
 • Volledige reiskostenvergoeding 0,18 per km (vanaf 9 km).
 • Pensioenregeling, eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
 • Uniform- en stomerijvergoeding en collectiviteitskorting op je zorgverzekering.
 • Toegang tot online trainingen van de Trigion Academie.

Wie je bent

Dat je sociaal, betrouwbaar en stressbestendig bent spreekt voor zich. Je weet jouw kalmte over te brengen op het team en de mensen die je beveiligt. Onze slogan 'Trigion: De veilige keuze' straal jij ook echt uit. Op een prettige manier weet je mensen aan te spreken op hun gedrag. Als onze nieuwe teamleider beveiliging:

 • Bezit je een mbo- diploma Coördinator beveiliging.
 • Beheers je de Nederlandse taal goed en beheers je de basisvaardigheden Engels. Ook in stressvolle situaties kun je de juiste instructies in het Engels geven.
 • Bezit je een rijbewijs B en een eigen auto/ eigen vervoer.
 • Woon je in de regio Noord-Groningen.
 • Heb je geen strafblad. Een screening bij de politie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTeamleider Beveiliging
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheFacilitaire dienstverlening
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijfacilicom.nl/vacatures/a0wQs000002D92jIAC/Teamleider-Beveiliging-COA-Noord-Groningen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.