Technicus E&I Chemie Park Delfzijl 18-08-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Technicus E&I Chemie Park Delfzijl 18-08-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Technicus E&I

19 augustus 2023 Stork

Als Technicus E&I ben jij verantwoordelijk voor het maintenance, projectmatig testen, inspecteren, repareren en monteren van specialistische installaties op het gebied van elektrotechniek en instrumentatie. Je werkt aan zeer uitdagende projecten in de zware industrie en je zorgt er met jouw kennis voor dat de processen en installaties blijven draaien. Omdat je voor veel verschillende opdrachtgevers werkt is geen dag hetzelfde.

Wat ga je doen als Technicus E&I :

 • Je werkt zelfstandig aan het installeren, testen en inbedrijfstellen van elektrotechnische systemen, apparatuur en installaties in chemie, olie & gas en infrastructuur.
 • Je voert de werkzaamheden uit conform werkopdracht, klantspecificatie, procedures, normen en veiligheidsvoorschriften en overige documentatie.
 • Je neemt complexe installaties op in het veld.
 • Je bewaakt de voortgang van de werkzaamheden binnen de overeengekomen afspraken en richtlijnen met betrekking tot veiligheid, kwaliteit, planning en budget.
 • Je hebt dagelijks overleg met je leidinggevende, interne afdelingen en de opdrachtgever.

Wat breng je mee als Technicus E&I

 • Je hebt een afgeronde MBO niveau 4 opleiding in de richting van Elektrotechniek of Meet- en Regeltechniek, aangevuld met vakgerichte opleidingen en/of cursussen.
 • Heb je ervaring als 1e Monteur E&I of Technicus E&I in industriële projecten dan heb jij een streepje voor.
 • Je hebt kennis van montagemethoden en uitvoering, meet- en regeltechnieken, inregelen instrumentatie en logica schema's en besturingstechniek. ATEX is bij jou bekend en je kunt technische tekeningen lezen en begrijpen.
 • Je hebt een flexibele houding ten aanzien van werktijden en werklocaties.

Wat bieden wij jou

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTechnicus E&i
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieFarmsum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.chemieparkdelfzijl.nl/vacatures/2023/08/1024159-technicus-e-i

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.