Technicus Elektrotechniek & Instrumentatie Gasunie 01-09-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Technicus Elektrotechniek & Instrumentatie Gasunie 01-09-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Technicus Elektrotechniek & Instrumentatie (E&I) - area Noord

Voor de area Noord zoeken we een technicus E&I. In deze functie ga je naast het reguliere onderhoud ook gevarieerde beheers-, bedienings- en modificatiewerkzaamheden verrichten en/of begeleiden.

In deze functie draag jij je steentje bij aan de maatschappij! Samen met je collega's zorg je ervoor dat Nederland voorzien blijft van energie. Kortom, een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid!

Werkgebied: Je gaat in area Noord werken, met als aandachtsgebieden de installaties Zuidwending en Zuidbroek. Je kan ook ingezet worden bij andere assets in Groningen en Friesland.

Wat ga je doen?

Als technicus E&I ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van beheer en onderhoud aan de aanwezige installaties (o.a. compressoren, mengstations, stikstoffabriek, ondergrondse aardgasopslag en een waterstofinstallatie) en assisteer je bij de uitvoering van projecten.

Het is een uitvoerende functie, waarin je naast regulier onderhoud, ook gevarieerde beheer-, bedienings- en modificatiewerkzaamheden verricht en/of begeleidt.

Je voert je werkzaamheden uit volgens een planning of in opdracht en volgens veiligheidsprotocollen. Je wordt functioneel aangestuurd en gecoacht door een teammanager.

Wat vragen we?

Om als technicus E&I succesvol te zijn:

 • Heb je een afgeronde mbo-4 opleiding Elektrotechniek, Algemene Operationele Techniek, Mechatronica of vergelijkbare studierichting.
 • Heb je bij voorkeur al enige jaren relevante en recente ervaring als technicus.
 • Is het een pré als je ervaring hebt met preventief en correctief onderhoud aan hoog-/ laagspanning installaties.
 • Ben je in het bezit van rijbewijs B.
 • Ben je in bezit van VCA-VOL of bereid dit op korte termijn te behalen.
 • Beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Heb je geen problemen om mee te draaien met de storingswachtdiensten (gemiddeld 1x per 4 weken).
 • Woon je binnen de contouren Groningen, Delfzijl en Veendam of ben je bereid om voor de functie te verhuizen.

Je kunt uitermate goed in teamverband werken. Je bent gericht op resultaat én veiligheid. Je zorgt voor heldere communicatie en informeert anderen over de voortgang van de werkzaamheden. Je hebt het vermogen om gedurende lange tijd nauwkeurig en zorgvuldig te werken, met oog voor detail en werkt volgens afgesproken procedures.

Wat bieden we je?

Een gebalanceerd pakket met arbeidsvoorwaarden dat o.a. bestaat uit:

 • Een salaris dat ligt tussen € 36.130 - € 57.067 bruto per jaar op basis van een fulltime dienstverband.
 • Hier bovenop ontvang je een vaste 13e (vakantiegeld) en 14e maand.
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract. Mocht je een intentieverklaring nodig hebben (i.v.m. het kopen/verbouwen van een woning) dan stellen wij deze graag voor jou op.
 • Na inwerkperiode ontvang je de wachtdiensttoeslag van 7,5% op je bruto maandsalaris.
 • Een auto ten behoeve van woon/werk- en dienstreizen.
 • Een iPhone.
 • Een uitstekende pensioenregeling met een kleine eigen bijdrage van 2,45%.
 • Naast 160 verlofuren per jaar krijg je een flexibel keuzebudget. Hier kun je extra vrije dagen (max 220 uur) van kopen, maar je kan het ook laten uitbetalen.
 • Een maandelijks thuiswerkvergoeding van € 22,50 en om je thuiswerkplek goed in te richten krijg je van ons een eenmalige vergoeding van maximaal € 750 (ongeacht of de functie thuiswerken toelaat).
 • Ruime mogelijkheden om cursussen/opleidingen te volgen.
 • Parttime werken of flexibel werken behoort tot de mogelijkheden.
 • Een actieve personeelsvereniging en diverse clubs waar je lid van kunt worden.

Wij zijn Gasunie

Bij Gasunie werken we elke dag weer aan ons high tech netwerk: honderden installaties, 1.300 gasontvangstations, aansluitingen op (inter)nationale pijpleidingsystemen en ruim 17.000 kilometer pijpleidingen in Nederland en Noord-Duitsland. In ons netwerk maken we gebruik van innovatieve technologie, die we meestal zelf ontwerpen. We zoeken continu naar de juiste optimalisatie of verbetering. Daarnaast bouwen we aan nieuwe assets om de klimaatdoelen te halen.

Binnen Gasunie is de afdeling Operations Assets (OA) verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het gastransportsysteem van Gasunie. Afdeling OA is opgedeeld in zes area's: vijf zijn regionaal georiënteerd (Noord, Oost, Zuid, West en Midden) en één werkt landelijk (Speciale Opdrachten).

Jij gaat werken in area Noord (OAN). Een essentieel onderdeel van het gastransportsysteem met een belangrijke rol ten aanzien van de leveringszekerheid. Onder andere LNG Eemshaven, gasopslaglocatie EnergyStock, waterstofproductie door elektrolyse (HyStock), compressorstations Grijpskerk, Spijk en Scheemda en de in aanbouw zijnde stikstoffabriek Zuidbroek maken onderdeel uit van deze area. De onderhoud- en beheerswerkzaamheden in area Noord worden uitgevoerd door circa 60 clustertechnici.

Stuur dan uiterlijk 19 september je cv en motivatie in via de website van Gasunie. Rond 21 september laten we je weten of je bent uitgenodigd voor de sollicitatiegesprekken en rondleiding op 27 september (middag) op onze installatie in Zuidwending.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTechnicus E&i
Indicatie salaris (min – max]2788 – 4403
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheEnergie/Gas/Water
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://careers.gasunie.nl/job/Zuidwending-Technicus-Elektrotechniek-&-Instrumentatie-%28E&I%29-area-Noord/777826602/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.