Traineeship / Omscholingstraject › Bouwbedrijf Kooi Appingedam 29-07-2023

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Traineeship / Omscholingstraject › Bouwbedrijf Kooi Appingedam 29-07-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Huidige: Traineeship / omscholingstraject

Talentprofiel

Traineeship / omscholingstraject

Per direct

Bouwbedrijf Kooi is een zelfstandig en proactief bouwbedrijf met een hoofdvestiging in Appingedam en een nevenvestiging in Groningen. We houden ons bezig met nieuwbouw, verbouw en onderhoud, projectontwikkeling, restauratie en renovatie. Ook beschikken we over een eigen houtskeletbouwfabriek. Onze manier van werken laat zich typeren als mens- en samenwerkingsgericht, het continu gericht zijn op verbetering en het betrouwbaar leveren van een hoge kwaliteit. Als werkgever vinden we het belangrijk dat onze medewerkers plezier hebben en houden in ons mooie vak en dat ze vooral dat doen waar ze goed in zijn. Door onder andere het stimuleren van eigen initiatief en door te werken aan persoonlijke ontwikkeling krijgen medewerkers bij ons ruimte om zichzelf te ontplooien en maximaal plezier in hun werk te hebben en houden.


Omscholing

Doe je momenteel een vak waar je niet gelukkig van wordt en lijkt werken in de bouw je helemaal te gek? Je bent zeker niet de eerste en we bieden je graag een kans om het werken in de bouw in praktijk te ervaren! Informeer via naar de mogelijkheden.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTimmerman
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieAppingedam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.bouwenmetkooi.nl/werken-bij-2/vacatures-talentprofielen/traineeship-omscholingstraject

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.