Tweede Machinisten MF Shipping Group 10-02-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Tweede Machinisten MF Shipping Group 10-02-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Ervaren bemanningsleden Cruiseferry gezocht!

Wie zijn wij
MF Shipping Group is een onafhankelijke scheepsmanagementonderneming met een breed palet aan hoogwaardige maritieme diensten, gericht op schepen over de wereld. Wij ondersteunen, faciliteren en ontzorgen. We kennen een rijke historie in het succesvol managen van de meest uiteenlopende schepen, te weten olie/chemicaliën tankers, multi-purpose schepen, cementtankers, zelflossers en RoRo-, RoPax schepen.

Holland Norway Lines start vanaf april 2022 een ferrylijn vanuit de Eemshaven naar het Noorse Kristiansand waarbij het scheepsmanagement door MF Shipping Group verzorgd wordt. Wij zijn specifiek voor de cruiseferry 'MS Romantika' op zoek naar ervaren en gemotiveerde bemanningsleden.

  • Kapiteins alle schepen

  • Eerste, Tweede en Derde stuurlieden

  • HWTK's

  • Tweede Machinisten

  • WTK's

Het ferryschip MS Romantika heeft een maximale capaciteit van 2500 passagiers en gaat drie keer per week varen tussen de Eemshaven en Kristiansand in Zuid-Noorwegen.

Wat hebben wij je te bieden
We bieden een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, carrièremogelijkheden en een collegiale sfeer aan boord.
Indien u geïnteresseerd bent in één van de bovengenoemde vacatures, dan kunt u uw cv met begeleidend schrijven per e-mail sturen aan:
Voor inlichtingen kunt u bellen met , telefoonnummer

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKapitein
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMaritiem
LocatieFarmsum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.mfshippinggroup.com/nl/nieuws/292/ervaren-bemanningsleden-cruiseferry-gezocht

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.