Uroloog Ommelander Ziekenhuis Groningen 03-08-2023

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Uroloog Ommelander Ziekenhuis Groningen 03-08-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Logo Ommelander Ziekenhuis Groningen

  1. Uroloog

Component Action Menu

  • $

Uroloog

oor de vakgroep urologie zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Uroloog
0,6-1,0 Fte

De vakgroep urologie van het Ommelander Ziekenhuis Groningen zoekt in verband met uitbreiding van de vakgroep een nieuwe collega. Ook AIOS die binnenkort hun opleiding voltooien worden uitgenodigd te solliciteren.

De afdeling

We zijn een relatief jonge vakgroep. Daarnaast bestaat ons team uit vele gespecialiseerde poliklinisch verpleegkundigen in de oncologie en continentie. Er heerst een prettige open en veilige sfeer. Er zijn plannen om binnen het ziekenhuis een centrum voor urologie op te zetten, waarbij onze poliklinische werkzaamheden op één afdeling zullen plaatsvinden. Dit zal bereikt worden na een verbouwing, waarvoor de plannen komend jaar worden gemaakt.

Werkzaamheden

Met uitzondering van de grote oncologische chirurgie wordt de urologie in de volle breedte uitgevoerd. Er zijn veel mogelijkheden voor verdere persoonlijke ontwikkeling. Met uitbreiding van de vakgroep komt er ruimte voor nieuwe samenwerkingen of procedures, dit kan individueel of met de hele vakgroep zijn. De afgelopen twee jaar hebben we PNL , TUEB , Bulkamid , fusiebiopten van de prostaat en microscopische varicocelectomie reeds succesvol opgestart.

Op de SEH en in de kliniek werken arts-assistenten en SEH-artsen die ons ondersteunen en voorwacht zijn in de dienst.

Wij maken onderdeel uit van het Prostaatkanker Centrum Noord-Nederland , Blaaskanker centrum Noord Nederland en Blaaspijncentrum ( UMCG-Beatrixoord Haren). We hebben een goede samenwerking met de omliggende ziekenhuizen, waarbij er verwijzingen over en weer plaats vinden.

Verder begeleiden wij ook co-assistenten en geven wij regelmatig onderwijs aan huisartsen, arts-assistenten en verpleegkundigen.

De organisatie

In het mooie Groninger landschap staat het nieuwe Ommelander Ziekenhuis Groningen. Een modern algemeen ziekenhuis, dat staat voor hoogwaardige zorg. Jaarlijks vinden er ongeveer 88.000 eerste polikliniekbezoeken en 130.000 herhaalbezoeken plaats. Het aantal klinische opnames bedraagt circa 13.000. Het ziekenhuis richt zich op positieve gezondheid, waarbij het functioneren en welbevinden van de patiënt centraal staan. Er werken ruim 1400 medewerkers, waaronder ruim 100 medisch specialisten in loondienst. De medische staf is relatief jong.

De lijnen zijn kort en er heerst een ongedwongen werksfeer. We werken met het uitgangspunt: 'zorg dichtbij als het kan en verder weg als het moet'. Dit betekent ook dat we in nauwe samenwerking met andere zorgverleners in de regio onze ziekenhuiszorg afstemmen op het zorgaanbod dichtbij huis.

Arbeidsvoorwaarden

De medisch specialisten van het Ommelander Ziekenhuis zijn in loondienst. Salariëring gaat volgens de AMS-schaal. Bereikbaarheidsdiensten worden in de vakgroep onderling verdeeld. Er bestaat de mogelijkheid qua afstand om in de gezellige stad Groningen te wonen, of op het ruime en gemoedelijke Groningse of Drentse platteland.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelUroloog
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.ommelanderziekenhuis.nl/over-ons/werken-en-leren/vacatures/uroloog

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.