Veiligheidskundige Tempo-Team 08-11-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Veiligheidskundige Tempo-Team 08-11-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Ben jij klaar om de leiding te nemen in het creëren van een werkomgeving waar veiligheid en gezondheid op nummer één staan? Heb jij een tomeloze passie om verbeteringen door te voeren in bedrijfsprocessen? Dan ben jij de stralende ster die we zoeken! Wij willen jou in ons team als HSEQ Supervisor. Dit met uiteraard voor een mooi salaris afhankelijk van ervaring en kennis!

Wat bieden wij jou
 • Veel verantwoording en uitdaging!
 • Je komt bij de klant in dienst!
 • Salaris daar komen jullie wel uit! Start bij €3500
 • Moderne productielocatie in omgeving Delfzijl.
Wie ben jij

Jij bent een energieke, gepassioneerde professional met een onmiskenbare toewijding voor het waarborgen van een veilige en gezonde werkomgeving. Om in aanmerking te komen voor deze rol, dien je te voldoen aan de volgende harde functie-eisen:

 • Aantoonbare MBO/HBO werk- en denkniveau in de richting van veiligheidskunde
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie binnen Health, Seafty, Environment en Quality (HSEQ)
 • Kennis van ISO-normen en ARBO-wetgeving: Je bent bekend met en hebt ervaring in het werken met ISO-normen, met specifieke focus op kwaliteit, milieu en voedselveiligheid. Daarnaast beschik je over diepgaande kennis van ARBO-wetgeving.
Wat ga je doen

Als HSEQ Supervisor ben jij de visionair die advies geeft en concrete acties onderneemt binnen het domein van Health, Safety, Environment en Quality (HSEQ). Jouw doel? Het vormgeven van een werkomgeving die veilig en gezond is. Jij bent de drijvende kracht achter innovatieve voorstellen ter verbetering, met de garantie dat alles in lijn is met de bedrijfsstrategie en richtlijnen voor Kwaliteit, Veiligheid, Arbo en Milieu.

 • Het opstellen, bewaken en uitvoeren van HSEQ-beleid in samenwerking met de Compliance Manager DGR.
 • Het management adviseren en briljante voorstellen doen om ervoor te zorgen dat onze werkprocessen van topkwaliteit zijn en voldoen aan HSEQ-richtlijnen.
 • Actief uitvoeren van HSEQ-werkzaamheden om het team en het management te ondersteunen met moderne faciliteiten en regelmatige audits.
 • Zorgen voor piekfijne HSEQ-documentatie en het maken van rapportages voor het management en relevante instanties.
 • Het voortouw nemen in het verbeteren van processen binnen het HSEQ-gebied.
 • Het organiseren van inspirerende HSEQ-trainingen en toolbox meetings.
 • Het leiden van onderhoudstops met een VGM-plan om een veilige werkomgeving te garanderen.
 • Zorgen dat al onze ISO-certificeringen behouden blijven door voorbereiding, opvolging van acties en het trainen van ons fantastische team
Waar ga je werken

Je komt te werken in een inspirerende omgeving waar jouw inzet en toewijding centraal staan. Hier krijg je de ruimte om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk. We bieden een kans om een cruciale rol te vervullen in het waarborgen van een veilige en gezonde werkomgeving.

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

 

FunctietitelVeiligheidskundige
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensterneuzen@tempo-team.nl , 0115 - 689 860 http://www.tempo-team.nl
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieFarmsum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/HiTGvFH20KRRyH31v3M4

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.